Ya illah dashboardda 30.05 yazıyor kapanan kanallar için illa 30unda ödiyecekler �� Bi başlamadı kapanan kanalların ödemesi
29unda başlarlar:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya illah dashboardda 30.05 yazıyor kapanan kanallar için illa 30unda ödiyecekler �� Bi başlamadı kapanan kanalların ödemesi
Bu ay Quiz den 4 haneli yuklu kazanc gelecek ins odeme yontemim paypal Bir sorun olur mu odemede , daha once paypal paypal yuklu yatanlar var mi ?
Keşke PAYPAL yapmasaydın değiştirseydın BANKA veya WEBMONEY e dostum..
Bu PAYPAL malum para konularında sıkıntılı , birde 4 hane diyorsun , inşAllah sıkıntı olmaz ama Bloke yapar diye dusunuyorum ...
cpm falan nerde dostum onu göremedim bendashboarda cpm bazı kazanc goruntuleme ve ınbox gelmıs bu arada
cpm falan nerde dostum onu göremedim ben
Arkadaşlar son 10-15 sayfada detaylı bir bilgilendirme bulamadığım için sormak istedim...
vereceğiniz bilgiler benim gibi arkadaşlara da yardımcı olur ve tazeleme olmuş olur diye düşünüyorum...daha önce partner deneyimim yok,tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum...
adsense e bağlı bir kanalım var şu an ve izlenimi yaklaşık 13k abone sayısı ise 20-30larda ve hem günlük izlenim sayısı da şu an iyi düzeyde olduğundan hemde ilk partner deneyimimi yaşamak için quize sokmak istiyorum.
Öncelikle yapmam gerekenler kendi gözlemlerim ile şunlar mıdır?
1-adsense ilişkilendirmesini kaldır.
2-quiz gruptan davetiye talep et
3-kabul edikdikten sonra ödeme yöntemini quiz grup olarak değiştir(geride kalan rutin dashboard ayarlarını yapılandır)
basitçe bunlar mıdır? yoksa izlememiz gereken veya mutlaka dikkat etmemiz gereken önemli noktalar var mıdır?
adsense açısından, ilişkilendirme kesildiği tarihe kadar olan ödemeler açısından bir sıkıntı olmuyor heralde?
adsense kanalın quize geçişinde yapılması gerekenler gibi önemli işlemler var mı?
bağlamak istediğim kanal 10-15 günlük bir kanal,kanalların partnere bağlanması için herhangi bir süre gözetmekte olumlu/olumsuz bir durum sözkonusu mudur?
quize bir kere kanal soktuğumuzda genel bir dashboard sahibi olup tüm işlemleri oradan mı yapıyoruz? yoksa her kanalın kendi dashboardu mu oluyor?
şimdilik bu konular ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer...
vereceğiniz bilgiler ışığında kanalımın quiz başvurusunu yapmak için bekliyorum...
şimdiden çok teşekkürler...
küçük bir not düşeyim hocam. adsenseden partnere geçişlerde adsense sahte tıktan banlanabiliyor. benim başıma geldi adsense daha pini girmeden ban yedisürekli olarak adsense sonrası quiz geçiriyordum
peki bunun için ne yapmak gerekiyor? kanalın adsense bağlantısını kesmek yeterli değil mi ki? neden böyle bir sorun oluşuyor?
Ppde unuttugum bi kanaldan 2 hane geldi az once baslamislar (Life)
kapalı kanalın parası mı gelen ?
Evet hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.