QuizGroup Network

Bu frm nelerini gördü...

Spam bitecek, birden fazla adsense banlanacak, birden fazla adsensesi olanın işleme girmeyecek, partnerlerin kriterleri değişecek, kapanan kanalların parası ödenmeyecek, youtube kriterleri değişecek vs. vs. vs.

Herşeyin hayırlısı, kuru gürültüye gerek yok azıcık sabretmeyi öğrenelim...

Katılıyorum hocam.

Ayrıca Quiz bir ara boş kanalda aldı bir kaç gün. Şimdide kriterlere uyan kanalı almıyor. Sistemsel bir sorun oluştugunu düşünüyorum. Yoksa 200 abone vs olacağını sanmıyorum. 10 aboneden 20 kat artışla 200 aboneye mi çıkacak?
En fazla olacak abone sayısı 50dir.

max 50 aboneye çıkarlar bencede 200 abone nedir partner iflas eder :) tamam youtube istiyor ama reklam gelirlerinin düşmesine müsade etmez bence aynı zamanda youtube. 200 abone olursada açık şekilde düşecektir.

an itibariyle 250 abonelik kanali sokamadim bilgilendirlir izlenme 25 30k civari

beyler o degilde simdi quiz kanllarıma baktım hepsine 15 veya 18 dakika aralıkla reklam atmıs
halbuki ben hepsine 7 dakika aralık ile reklam atmıstım niye bunu 18 dakikaya cıkarmıslar.

benim tahminim;bildiginiz üzere mn yüksek cpmden dolayı bloke koyuyor bagzı kanallara (zaten onlarda bloke koyacak yer arıyor :D),quiz ise (yüksek cpmyi düşürmek için oldugunu düşünüyorum) reklam sürelerini degiştiriyor.

bu işi ilk zamanlarından ya da eskiden beri yapanlar bilir her zaman yeni kurallar geldi ve biz herşeyin bir yolunu bulup yolumuzda yürüdük istediği kuralı getirsinler gogılda bu işten para kazanıyor quizde bizde onlar hep bir aralık bırakacak bizde hep o aralıktan girip işimizi yapacağız boş ve gereksiz postlar kasıp burayı ağlama duvarına çevirmenin alemi yok.

geçen ay da bu zamanlar türkçe menü için bir sıkıntı vardı bu zamanlar sanırım kesinleşme arifesinde hep olacak bu gibi sorunlar bence ayın 15 üne kadar bekleyip görmek lazım

hep kesinleşmeler yaklaşırken quiz yenilik getiriyor sonra ödemeler aksıyor :)

Abone şartı felan oldugunu sanmıyorum quizde arkadaşların dedikleri gibi kesinleşmeler yaklaştı diye tenik sorunlar oldu yada bilerek yaptılar simdilik baglamıyalım diye sonradan düzelecektir 200 abone istiyen partnermi olur akıl var mantık var :D

EYNVvq.png

JYNpPj.png

Sistemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum benim milyon izlenimli 2.5k aboneli kanalımı dün aksam soktum bugün kontrol ettiğimde partnerle ilişkisi kesilmiş olarak gordum ..
Bence panik yapmaya gerek yok geçici bir sistemsel sorun olarak düşünüyorum...

Yav 200 abone istese ne yazar
Onunda çözümünü buluruz biz
Olmadı programcılarımız yazılımcılarımız harekete geçer gerekirse 200 aboneyi bir siteden de kasarız.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] miz var [MENTION=11620]era[/MENTION] mız var...
Takmayın bu meselelere bu kadar
Spamcıyız biz :cool:

EYNVvq.png

JYNpPj.png

Sistemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum benim milyon izlenimli 2.5k aboneli kanalımı dün aksam soktum bugün kontrol ettiğimde partnerle ilişkisi kesilmiş olarak gordum ..
Bence panik yapmaya gerek yok geçici bir sistemsel sorun olarak düşünüyorum...

kanalın kontrol paneline girdiğinizde quiz ile bağıntısı gözüküyor mu hocam

hiç yaşamadım ama yüksek ihtimal ile o kanal atılmış çünkü genellikle quizin panelinde kırmızı yanar sonra düzelirdi

biliyorum hocam atılmış ama demek ıstedıgım sıstemsel bır sorun oldugu cunku sartları saglayan her kanalı alan quız bu kanalı atacagını hıc zannetmıyorum.cunku kanalın sicilinde bir problem yok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri