QuizGroup Network

bi kaç gündür sizin mesajlarınızı takip ettimte ne bilim quiz satışı yüzünden tarzı mesajlar geldiği zaman hemen mesaj atıyorsunuz işini doğru yapıyorsan alınmana gerek yok sinirlenmeye gerek yok.aksi taktirde bu sizin zayıf olduğunuzu gösterir yoksa tepki göstereceğim çok şey var benim veya tepki gösterilecek çok şey var.
Hocam inan ki zayif bir insan degilim ama uslup hosuma gitmiyor , bak seninle ne guzel seviyeli sekilde konusup tartisabiliyoruz degil mi :) benim bekledigim bu, bir grubu hedef haline getirmek suclamak cozum degil yani.

mesajlara bakıyorumda çoğu spamı düzgün yapmayı bilmeyen arkadaş satıcılara laf atmış adamlar kapanan kanalların hesabını veremiyor yt ye her gün giren 500-700 kanalın değil bence birileri sussun bu mesajlar gelmeye devam ederse ortalık karışacak ben bu konuyla ilgili şahsen artık mesaj yazmamayı düşünüyorum ama şu saçma mesajları gördükçe yazasım geliyor

watch time'ı çok yüksek oluyor fake'lerin :D çaktırma:D

O değil de, abi yazamadım sana ben belge listesini bugün içerisinde teslim edeceğim. O iş tamam.

Onu tam hatirlamiyorum ama ben baktigimda benimkiler baya dusuktu. :) bu izlenim siteleri de bi beni kazikliyorlar sanirim :))

Diger isi de bugun halledersen super olur :)

Hocam inan ki zayif bir insan degilim ama uslup hosuma gitmiyor , bak seninle ne guzel seviyeli sekilde konusup tartisabiliyoruz degil mi :) benim bekledigim bu, bir grubu hedef haline getirmek suclamak cozum degil yani.

zayıf değilsen iradene sahip çıkabilirsin kimsenin uslübuna takma bence.bizim türklerin yapısını bilirsin bu taraz durumlarda.yarın spam bittiği zaman herkez birbirini suçlu göstericek suçu adminlere modlara foruma atacaklar bundan yüzde yüz eminim ki böyle olucak çünkü anladımki bazı insanlar için para herşey olmuş kaynağı güzel değerlendirmek varken abanmanın lüzümü yok yt çöp videolar ve kanallarla dolu ben yinede söylüyorum bu iş biterse bu işi çöplük haline sokanlar flag atanlar suçludur ve en çok küfürüde onlar yiyecek.

Onu tam hatirlamiyorum ama ben baktigimda benimkiler baya dusuktu. :) bu izlenim siteleri de bi beni kazikliyorlar sanirim :))

Diger isi de bugun halledersen super olur :)
retention çakarsin video sonuna kadar izlenir normal ucuzunu alırsın 10 15 dk sı ızlenır bırakılır :) mesele zaten sahte izlenim yada quıze kanal sokma meselesi degıl quız bosuna vietnamca ve türlçe dashboard gelcek demedi sadece bız sokmuyoruz bu networka adamlar senın benım yaptıgım spamı sabah kalkınca elini yuzunu yıkayıp ıse baslamadan once yapiyolar :) velasil kelam ne sattı diye birine kızmaya hakkımız var nede aldı diye freedom gibi olmasındansa sartları degıstırıp vsp gibi yapması en mantıklısı en azından spam kabul edip hala kapanan kanallari odeyen bir partner war dıyebılırz
345

şimdi sonuç olarak ne oldu arkadaşlar iyi ya da kötü var mı bir gelişme?

Burda herkes biribini suçlasada işin içinden çıkamayız.
Bu yüzden sukünete davet ediyorum herkesi.
15 Haziran'da Google zaten Adsense için güncelleme yapacaktı, belliki Partnerlerde bundan nasibini alacak.
+ Quiz Rus şirketi.
Siyasi sebepler var.

Buna basit örneklerle upload affiliti sitelerden örnek verelim.
Megaupload-Fsonic-wupload-oron- gibi siteler bu FBI megaupload sahibini içeri tıktığında ilk kapanan şirketlerdi.
Ayakta kalanlar en basit Turbobit-Letitbit- gibi şirketler hala ayakta.
Bunların özelliği Rus şirketi olmaları.
Ödemeleride sorunsuz yapıyorlar. ( tabi aksaklıklar olabiliyor )

Bundan pay biçelim.
Quiz her türlü ödemeleri yapar, kapananı yine öder diye düşünüyorum.
Sadece partnere alış kriterleri Zorla Değiştirilir.
Oda Google tarafından.
Sakin p.tesi gününü bekleyelim.
Geri kalan herşey sadece varsayım.

bu kurallar bu ay'ın açık veya kapanan kanalların ödemesini etkileyecekmi en azından onları kurtaralım :(

6 haziranda quiz'e giren kanalımın kesinlşeme gününe kadar olan kazancı bi sonraki aya yansır dimi bu ay o kanaldan ödeme alamam yani

ümmedi muhammed aşkına alıntılamayı bırak quiz satan der demez atlamak zorundamısınız al 600-700 kanal sattın satabiliyonmu şu an ? siz daha çok kazanalm derken bu hallere geldi partner

yav arkadaş ne çok konuştun sen ya. saat 13:20 den beri şu konuya 8 tane post un var. ALLAH rızası için bi dur ya. yok quiz satılmasın quiz şöyle oldu quiz böyle oldu. kimse kimseye silah zoruyla sattırmadı kardeşim. taban fiyat belirlendi alan aldı almayan almadı. kendi adıma ben daha bu güne kadar bitane bile quiz almadım kendim yaparım kanalımı. 12 tl idi quiz kimse keyfinden 12 tl verip kanal almaz merak etme. niye bu kadar ortalığı galeyana getiriyosun anlamıyorum

hayır sen bu kadar yazınca bişeyler değişecekmi olan olmuş ondan sonra burda ötüyonuz. şu konuyu okuyum dedim. inan senin mesajlarından konuda ne dönmüş ne bitmiş life ne demiş onu anlayamadım her iki postda bir zırt pırt senin mesajın çıkıyor karsıma. ALLAH için bi dur bize de kendine bi iyilik yap. herkesin morali bozuk herkes gergin. herkes şüpheli ama herkes gelip senin gibi asıp kesmiyor. millete nara atmıyor. rica ediyorum bi dur artık.. şu konuyu uplayıp durma.

konu hakkında ise uzun uzunnn durmadan yazmaya gerek yok.

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN. BEKLEYELIM GORELIM..

Gencler sizi sevdigimden soyluyorum kurutacak baska partner bulursunuz belki ama onun kurumasi fazla surmez. bu nedenle bu isten surekli ekmek kazanmak istiyorsaniz kaliteli spam yapmayi ogrenin.

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] kardeşim şimdi 30-40 sayfa geriden okumaya başladım ama her konu hakkında gerekli gereksiz yazılmış sayfa sayfa dolaşıp elle tututlur bir şey bulamamaktan sıkıldım şuanki son durum neymiş beklicekmişizmi şartlar yükselcekmi başka bir şeymi bilgin varmı sıkıldım artık onlarca sayfa başka şeyleri tartışıyolar bıraktım okumayı

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] kardeşim şimdi 30-40 sayfa geriden okumaya başladım ama her konu hakkında gerekli gereksiz yazılmış sayfa sayfa dolaşıp elle tututlur bir şey bulamamaktan sıkıldım şuanki son durum neymiş beklicekmişizmi şartlar yükselcekmi başka bir şeymi bilgin varmı sıkıldım artık onlarca sayfa başka şeyleri tartışıyolar bıraktım okumayı

valla [MENTION=10721]azizacar[/MENTION] mı ne sağolsun onun postlarından ve çıkardıgı tartısmalarından arada ki diğer mesajları bir türlü seçemedim lanet ettim bıraktım okumayı. bende bilmiyorum nolmuş.

dediğim gibi bekleyelm görelim en iyisi bu.

Beyler aklımda kalanları paylaşayım. Life networkun yetkilisi geldi dedi ki merak etmeyin hep ödedik , öderiz , pazartesi yeni kriterlerimiz gelecek bunlar hakkında bir bilgim yok dedi. ayriyeten 1000 + 20 yapın bari diyen bir arkadaşa 1001 11 yaparız şakası geçti :). gelecek kriterler nedir diye sorulduğunda kanal açılma zamanı olabilir gibi sinyaller verdi. ve gerekçe olarak googleın gözünde çöp kutusu gibiyiz kapanan kanallardan dolayı dedi. eski kanallardan kriterlere uymayanlar atılacakmış sanırım bi de o vardı.Pazartesi belli olacak dedi kendisi.

Aklımda kalanları yazdım hata varsa lütfen düzeltin tartışmaya sebep olmak istemem. Sevgiler herkese.

@OquzAlp kardeşim şimdi 30-40 sayfa geriden okumaya başladım ama her konu hakkında gerekli gereksiz yazılmış sayfa sayfa dolaşıp elle tututlur bir şey bulamamaktan sıkıldım şuanki son durum neymiş beklicekmişizmi şartlar yükselcekmi başka bir şeymi bilgin varmı sıkıldım artık onlarca sayfa başka şeyleri tartışıyolar bıraktım okumayı

valla @azizacar mı ne sağolsun onun postlarından ve çıkardıgı tartısmalarından arada ki diğer mesajları bir türlü seçemedim lanet ettim bıraktım okumayı. bende bilmiyorum nolmuş.

dediğim gibi bekleyelm görelim en iyisi bu.

yav arkadaş ne çok konuştun sen ya. saat 13:20 den beri şu konuya 8 tane post un var. ALLAH rızası için bi dur ya. yok quiz satılmasın quiz şöyle oldu quiz böyle oldu. kimse kimseye silah zoruyla sattırmadı kardeşim. taban fiyat belirlendi alan aldı almayan almadı. kendi adıma ben daha bu güne kadar bitane bile quiz almadım kendim yaparım kanalımı. 12 tl idi quiz kimse keyfinden 12 tl verip kanal almaz merak etme. niye bu kadar ortalığı galeyana getiriyosun anlamıyorum

hayır sen bu kadar yazınca bişeyler değişecekmi olan olmuş ondan sonra burda ötüyonuz. şu konuyu okuyum dedim. inan senin mesajlarından konuda ne dönmüş ne bitmiş life ne demiş onu anlayamadım her iki postda bir zırt pırt senin mesajın çıkıyor karsıma. ALLAH için bi dur bize de kendine bi iyilik yap. herkesin morali bozuk herkes gergin. herkes şüpheli ama herkes gelip senin gibi asıp kesmiyor. millete nara atmıyor. rica ediyorum bi dur artık.. şu konuyu uplayıp durma.

konu hakkında ise uzun uzunnn durmadan yazmaya gerek yok.

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN. BEKLEYELIM GORELIM..

duygularıma tercüman olduğun için teşekkürler oğuz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri