greenleaf54
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oyle birsey olursada kolay olmaz iste.Baya bi karisir isler,eski kanallar kiymete biner.Benimde elimde 3 ay once kanali acilmis yatan 300-400 kanal vardi bos bos yatan bir ise yarar.ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor quiz bizi. tek büyük korkum kanalın en az x aylık olması kuralı. öyle bir şey olmasın da. ben de razıyım 200 abone 5k izlenime.
Vallahi ustad ya baya kati kurallar getirilecek,yada hersey kaldigi yerden devam edecek.Bu konuyada son mesajimdir hersey kesinlesene sonuc ortaya cikana kadar daha yazmam konuya.y
bi kaç sayfa once iwocanda dedim hocam inşallah şartlar değişir alım zorlaşır ama en azından spam kabul edip hala kapanani ödeyen bir partner var deriz
1658
bir hafta tatil yapalım dedik,yedik,içtik.hatta her şey dahil diye sabah 12 den gece 2 lere kadar içtim.gezip içmekten pc yi bile açamadım.bir döndüm tatilden her şey tepetaklak...Pazartesiye kadar deniz kumsal güneş...para herşey değil,birazda yaşamak lazım ..Ölümlü dünyada !!!
bir hafta tatil yapalım dedik,yedik,içtik.hatta her şey dahil diye sabah 12 den gece 2 lere kadar içtim.gezip içmekten pc yi bile açamadım.bir döndüm tatilden her şey tepetaklak...
bir hafta da en az 10 quiz daha elimde olurdu(yavaş ve üşengeç çalışanlardanım)![]()
Her ağızdan bir ses çıkıyor, hep dediğimiz gibi youtube bitmez sadece zorlaştırırlar.
Onlar sorun üretiyor biz ise çözüm.. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] nin dediği gibi Yapacak birşey yok bekleyeceğiz göreceğiz, yolumuzu çizeceğiz.
Haziran ödemesini alan bodruma tatile gelsin beklerimBi güzel yeriz sonra düşünürüz quiz, adsense, işleme girmedi, ülke değişmiyor, ünlem geliyor vs
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
Misafir kabul ediyorsan geliyorum yarin![]()
Biz zoru severiz doğanım![]()
Aynen abiBiz bitti demeden bitmez!!!
Aynen kardeşim !!!!!!!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.