QuizGroup Network

301cilerin hala neden var oldugunu bilmeyenler var gecmis burda laf ediyorlar adamlara. Engelleyemezsin 301cileri. Napacak video atmayi mi kaldiracak? 15 dakika onayini mi kaldiracak? Zaten o kanallar toplasan 24 saat durmuyor

Telefondan gönderildi.

Neden üstüne alınıyon anlamadım 301 ciler 24 saat kalıyomuş kesin öyledir senin kategoriyi bilmem ama benimkinde alıp yürüyolar bizde arkalarından bakıyoruz anca.301 derken o link atanları söylemiyorum sahte izlenim alanları diyorum.

açıklama kısmına neden etiket eklenir gerçekten bilmiyorum ama tahminim;youtubeda üst sıralara çıkmak için kullanılan bi açık filan heralde.yoksa adı üstünde,orası açıklama kısmı yani yüklenen video ile ilgili bilgi vermek için var orası.etiketler kendi yerine yazılmalı.botla çektigim içeriklerde sinir oluyorum ben mesela bu tür videolara.ben siliyorum açıklamadan onları...

izlenime cok faydası oluyor ama

Neden üstüne alınıyon anlamadım 301 ciler 24 saat kalıyomuş kesin öyledir senin kategoriyi bilmem ama benimkinde alıp yürüyolar bizde arkalarından bakıyoruz anca.301 derken o link atanları söylemiyorum sahte izlenim alanları diyorum.

Ee niye 301ciler diyorsun o zaman ? Sen ekmek almaya manava mi gidiyorsun

Telefondan gönderildi.

Kanal skor kriterleri net olarak açıklanmalı ki ona göre adım atabilelim.

Etiketin cok onemli faktor oldugunu sanmiyorum bana kalirsa 301 ciler ve alakasi olmayan video barindiran kanallar izlenme.dakikasina bakilip quizden atilacak ona bakarsaniz etiketiyle ayni icerigi tasiyan videolarda var.

Facebook sayfalarındaki konuşmalardan anladığım kadarıyla 10 abone ve 1000 izlenim devam edecek youtube un spam ve aldatıcı politikası gereği videoyla alakası olmayan açıklama ve etiket girilmesine izin verilmeyecekmiş.Stres yok yani para kazanmaya devam ;)

Kaynak : https://www.facebook.com/lifentw

O sadece ornek kriterlerden biri. Onun yaninda farkli kriterlerde olacak, ornek kanalin uzun suredir acik olmasi gibi.

inşallah zorlayıcı bir prosödür uygulamazlarda herkes hak ettiği kazancı sağlar.her ne karar çıkarsa çıksın hepimiz için hayırlı olsun şimdiden.

ya arkadaş bişey olacağı yok bi kaç ince kriter gelecek o kadar oda bizi çok etkilemez. Adsense ödemeyi 1 gün geciktirince bittik yt işi bitti diyen çoluk cocuk burda milleti gaza getiriyor olan bu

hepimiz heyecanlıyız malum ekmek yıyoruz,neyse ben hayırlı cumalar konumu guncellıyımde ugur gelsin biraz

ya arkadaş bişey olacağı yok bi kaç ince kriter gelecek o kadar oda bizi çok etkilemez. Adsense ödemeyi 1 gün geciktirince bittik yt işi bitti diyen çoluk cocuk burda milleti gaza getiriyor olan bu

çoluk çocuğa da saygı duymak gerek, forumda yaşı küçük olupta büyük olgunluğa erişmiş olan tanıdıklarımda var. önemli olan ortalığı karıştırmanın kaos yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bu tarz davranışlar sergileyen arkadaşlara sabırla anlatmak, onun haricinde de anlamak istemiyorsa ne desek boş zaten.

sevabına şu sorun bellı olunca adamların ne istediğini ayrı konuda paylaşabılırsek arkadaslar mukemmel olacak. burada o kadar çok bilgi kirliliği var ki ne olmuş, nereye gidiyor anlamak mümkün değil

sevabına şu sorun bellı olunca adamların ne istediğini ayrı konuda paylaşabılırsek arkadaslar mukemmel olacak. burada o kadar çok bilgi kirliliği var ki ne olmuş, nereye gidiyor anlamak mümkün değil

ilk mesajı güncelleyeceğim gerekli şartları orayada yazacağım.

çoluk çocuğa da saygı duymak gerek, forumda yaşı küçük olupta büyük olgunluğa erişmiş olan tanıdıklarımda var. önemli olan ortalığı karıştırmanın kaos yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bu tarz davranışlar sergileyen arkadaşlara sabırla anlatmak, onun haricinde de anlamak istemiyorsa ne desek boş zaten.

haklısın hocam zaten olgun davranan arkadaşlara lafımız yok herkes az yada çok bişeyler kazanma peşinde benim lafım ortalığı karıştıranlara

Bende bu işten geçimini sağlayan arkadaşlarım gıbi geçici bir sorun olmasını dılıyorum Ben ne sahte izlenim ne bot ne vds kullanmadım ne flag atmasını bilirım nede kımsenın kazancında gözüm var gunde 10 larca kanal açmadım Her açtığım kanal için saatlarce emek verıyorum Biliyorumkı benım gıbı çok arkadaşım var Buradan formumuzu takıp eden google yetkılılerınıe seslenıyorum Gidin sunucularınızı gunde 10larca kanal acarak çope cevirenlerı cazalandırın Amerikanın uydudan dunyadakı tek bir kıbrıt kutusunu gormesı gıbı sızınde elınızde teknolojı var Bizler ıstersen pc yı ılk aldığımız gıbı temızleyelım sizler sunularınızda tuttuğunuz bılgıler ile elınızle koymus gıbı bulursunuz Ulke olarak Koskaca Turkıyeyı ve vietnamı engellemenız doğru değil Saygılarımla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri