QuizGroup Network

Herkeze hayırlı olsun quize çamur atanların yüzü kızarmaz şimdi :)

Quizin ueni kriterleri ile ilgili bilgisi olan varmı . Kanal bağlanılıyomu şuan

Benim bazı kanallar dashboard'dan ayırmadığım halde tek dashboard olarak gözüküyor sizde de böyle mi ?

umarım bu ayın ve gecen ayın kapanan kanallarının ödemesi yapılır. yapılacak diye mail aldım haydi hayırlısı

az önce 10k izlenim 30 aboneli bir kanal bağlamayı denemedim ama olmadı malesef

Evet, var mıdır yeni gelişme? Site kapanınca takip olanaklarımız kısıldı uzun süreliğine.

4k izlenimli 20 aboneli kanal almadı düzelmemiş sanırım.

Ek olarak beyler bu ayın sonunda alacağım nisan kapanan ödemesinin ödeme yöntemini bugün değişirsem düzelir mi?

kesinleşmeler son hızıyla devam ediyor, ağır işliyor gibi gözüksede çok fazla kanalın bağlı olduğundan kesinleşmeler yavaş şekilde yansıyor. bu konuda korkunuz endişeniz olmasın kanalınızın sırası geldiğinde kesinleşecektir.

tahmini ödeme yapılmaya başlanma tarihi olarak 19 haziran olabilir gibime geliyor.

16 abone 1645 izlenimli kanalı sokmaya çalıştım error verdi, hala bir düzelme yok.

kapanan kanalın dashboard ına nasıl giriyosunuz ben deniyorum direk kanalınız kapandı adresine atıyor dashboard a devam etmiyor

Google Keidoo altındaki tüm networklara bugün yeni kurallarını bildirmiş. Bana gelen maile göre, Mcn deki kapanan kanal sayısı son 90 gün içinde belirli bir limiti aşarsa, mcn e kanal bağlama özelliğini bir süre kaybedeceklermiş.

Bu yüzden şu an nasıl bir yol izneleceği düşünülüyor. Kapanmaların Flagdan oldugu bilinse bile, Youtubenin amacı, youtube daki içeriği Topluluk kurallarına ve telif haklarının ihlal edilmediği bir ortama çevirmek.

Ltfen detay sormayın zaten bilgi aldıgımda paylaşıyorum konuya.

Edit: Flagdan kapanan kanallar da bu kapanma sayisina dahil, adamlar Flag yüzünden kapandıysa itiraz etsizler zaten birşey yoksa kanal açılıyor diyormuş. İtiraz edip açtırılan kanallar networkun kapanan kanal sayısından düşülüyomuş zaten

Özetle google diyorki; MCn inde X kadar kapalı kanal görürsem daha kanal bağlayamazsın, Ona göre kanal bağla, biliyom her kanal patlıyo bi şekilde ama içerik ile ilgili sorun yoksa itiraz edilince ben zaten açıyorum...

saygılar,

Son düzenleme:
Google Keidoo altındaki tüm networklara bugün yeni kurallarını bildirmiş. Bana gelen maile göre, Mcn deki kapanan kanal sayısı son 90 gün içinde belirli bir limiti aşarsa, mcn e kanal bağlama özelliğini bir süre kaybedeceklermiş.

Bu yüzden şu an nasıl bir yol izneleceği düşünülüyor. Kapanmaların Flagdan oldugu bilinse bile, Youtubenin amacı, youtube daki içeriği Topluluk kurallarına ve telif haklarının ihlal edilmediği bir ortama çevirmek.

Ltfen detay sormayın zaten bilgi aldıgımda paylaşıyorum konuya.

saygılar,

Zamanında bana quiz ile ilgili bir şey demiştin, aynısı çıktı reyiz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri