QuizGroup Network

heralde kanalların izlenim aldığımız için kapandığını sanıyorlar :D bilmiyorlarki kanalların alayı flag yüzünden kapanıyor

Adam forumda aslında ingilizce bilen birisi şu işin aslını (kanalların flagtan kapandığını) anlatsa iyi olacak..

isinizi temiz yapın bokunu cıkarıpda hem kendinizi hemde bizi yakmayın diye abone ve izlenim istemiyor!!!!!!

evet Quiz herkesi ters köşe etti , iyimi etti kötümü etti göreceğiz :D

Adam forumda aslında ingilizce bilen birisi şu işin aslını (kanalların flagtan kapandığını) anlatsa iyi olacak..

kaç kere konuştular ama adamlar kendi işlerine gelen soruları sordular flagla ilgili en fazla 2 kelime geçmiştir konuşmalarda ah ingilizce bilsem ben neler yazardım neler :D

Beyler, 2 kanal soktum ama dashboarda. Kanallar dashboardda gözükmüyor;? geçen ay soktuğum bi kanal da gözükmüyor okadar da kazanç sağladım. Aynı sorunu yaşayan var mı?

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

welcome to our forum again. We are really appreciated by your new policies and maintain of our lovely partnership. However, we are curious about this new rule (0 sub / 1 view) will come with some other rules? Like some changes about terminated channels' payment procedure?

Some of our users are also curious about this new simplified joining rules will make partner even worse, cause so many channels are getting terminated by Youtube because of flags and not for illegal views/subs.

We're really aware of how much you care about us and we're really thankful to that.

We'll be looking forward to hear from you.

Thank you.

Arkadaşlar bu yeni kurallarla birlikte başka yeni kurallar gelip gelmeyeceğini, kapanan kanalların eskisi gibi ödenip ödenmeyeceğini sordum. Bunun yanında hepinizin de istediği gibi kendilerine kanalların illegal gösterimlerden değil de flaglerden kapandığını bir kez daha hatırlattım. Umarım cevaplarlar.

Son düzenleme:
Quiz satışına engel oldular bir nevi :) satışların illegal yöntemlerle yapıldığını herkes biliyodu simdi onları dusurcekler. :thumbup::thumbup:

Son düzenleme:
Yeni bir AWE doğuyor sanki!! Hic hayra alamet degil bu kritersiz alımlar.

günde 5 kanal hmm oda iyi quiz kanal satan arkadaşlar için pek hayırlı olmadı sanırım kriterleri indirdiler. hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah..

tek dashboarda en fazla 5 kanal mı sokabilicez?

E tamamda gunde 5 kanal ne alaka kimin soktugunu nereden bilecekler

Telefondan gönderildi.

Arkadaşlar dashboard başına 5 kanal eklenebiliyor.. bu günlük mü tam emin değilim çünkü uyarı "a few days" diyor yani bir kaç gün anlamında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri