QuizGroup Network

günlük 5 se kötü en az 1 haftalık falan 5 olursa belki birşeylerin önüne geçebilirler

Beyler dasboardım 5 tane aktif kanal var, 2 tane sokmya çalıştım soktum ama dashboardda gözükmüyor? Kesinleşme filan da yok haliyle o kanallardan bir haber yok. Salak mı oldu bizim bu kanallar ? :D Sinirden gülüyorum madem 5 ten fazla sokulmayacak uyarı verin.

Şimdi ne oldu tam olarak , merak ettim? 10 subs ve 1k izlenme şartı kalktı mı?
Yoksa hala devam ediyor sadece günde 5 kanal sokabiliyoruz?

Partner çöp olacak diye düşünen arkadaşlar;

Biraz mantıklı düşünelim:
Bu quiz partner aylardır spam kanalları alıyor, kapanan kanalların dahi sorunsuz ödemesini yapıyor.
Şu anda bilmem kaç bin tane quize bağlı kanal bulunuyor. Halinden memnunki şu andaki şartı ortaya koydu.
Onunda amacı bizim düşüncemiz gibi çok para kazanmaksa, fazla kanala izin vermek zorunda. En fazla bünyesinde, ofisinde çalıştırdığı işçi sayısını artırır. Yoluna çok kazanarak, ve kazandırarak devam eder.

Tek dasboard günde 5 kanal ve izlenme ve abone şartı olmaması çok güzel olmuş. QUİZ bilmiyormu zaten abone veya izlenimleri organik üretmediğimizi, çok iyi biliyor, gereli olmadığını anlayarak güzel bir adım atmış

Artık bundan sonrası bize bağlı. Ne kadar düzenli adam gibi kullanırsak o kadar uzun ömürlü olur quiz.

Ama böyle olacağını hiç sanmıyorum. Yine günde 50 şer 50 şer bağlanır kanallar. Sonra google tarafından ikinci sarıyı da yer quiz. Paralar da içerde kalır quiz masalı da sona erer.

Bu tip insanların bahanesi de hazır. - Ya ben ev geçindiriyorum işte falan filan. E kardeşim sen yine kendi yediğin kaba pisliyorsun. 50 kanal yapıyorsun zaten 25 30 tanesi kapanıyor.

-Ama işte fl*g atıyolar ondan kapanıyor. Bizim kanallarımız neden fl*g yeyip kapanmıyor arkadaşım. Başlığı giriyorum düzgünce etikete açıklamaya giriyorum 2-3 adet tamam. Olmadı gidiyorum pisliğin olduğu yerden. Fl*g atılan yerden.

-Ya işte o zaman index almıyor izlenmiyor kazanılmıyor.. E bizimkisi izleniyor, kazandırıyor.

Yani diyeceğim şu ki toplum olarak açgözlülüğün, bencilliğin önüne geçebilsek aslında hiç bir sorunumuz kalmaz.

Neyse daha ne söylesem fayda etmez. Bu tipler kendilerini iyi biliyor. Ortalıkta hiç görünmezler binlerce bomboş amaçsız kanallarını sokarlar. Quiz yine sorun yaşadığında etrafta her başlıkta deli gibi koştururken görürüz.

Hepinize iyi çalışmalar diliyorum. İnşallah bu tipler yüzünden canınız sıkılmaz, düzeniniz bozulmaz.

Hi [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] ,

You have announced a new criteria for adding new channels. We don't need to have 10 subscribers and 1000 views anymore but you have added a daily limit for adding new channels. How many channels can we add in a day? Can you please explain the new requirements for adding new channels?

Thank you,

Hi [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] ,

You have announced a new criteria for adding new channels. We don't need to have 10 subscribers and 1000 views anymore but you have added a daily limit for adding new channels. How many channels can we add in a day? Can you please explain the new requirements for adding new channels?

Thank you,

hocam birde kapanan kanallarla ilgili açıklama ne zaman yapılacak onu sorar mısın çeviriden pek anlaşılmıyor da.

dasboardda 2 kanal vardı 5 kanal daha ekledim 7 kanal olması lazımken 4 kanal var neden sizce ?

benim dashboard da 4 kanal vardı 3 tane ekledim ama hala 4 kanal diyor fakat kanalların hepsi quizde gözüküyor

Arkadaşlar önceki sayfalarda da yazmıştım kanalları ekliyorsunuz fakat anında panelde gözükmüyor yarım saat gibi bir süre bekleyin ondan sonra yansıyacaktır panele.

Keşke kriterleri kaldırmasalardı ama demek ki böyle uygun gördüler

arkadaşlar quiz google ile muhtemelen sahte izlenimden dolayı(onların hesapladığı yüzde var bazı postlarında gördük izlenimle tıklama orantısızlığı sanırım) papaz olmuşlardı. Çok mantıklı bir hareketle izlenim sınırını kaldırdılar.. Güzel bir haber ve en güzeli de 5 adet sınırı koymaları.. Ancak sorun şu ki her dashboarda 5 tane ekleyebiliyoruz... Yani bu iyi mi kötü mü orasını kestiremiyorum.. çünkü quiz daha çok şişecek umarım patlamayız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri