QuizGroup Network

Arkadaşlar lütfen RİCA EDİYORUM boş diye yüklenmeyin bu partnerinde içine etmeyin. Zaten eğer tekrardan eski kural gelirse ki gelecektir, boş soktugunuz KANALLAR PARTNERDEN ATILIR VE BİRDAHA DA PARTNERE SOKAMAZSINIZ: LÜTFEN YAPMAYIN kendi Ayağınıza sıkmayın!!

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

45 adet kanalım var bi panelde neden bahsediyosun ?

Bagirma kardes sakin ol. 45 adet kanalin var. Simdi baglayamazsin birine maximum 5 veya 3 orasini tartisiyoruz

Telefondan gönderildi.

Ne kadar trajik satis yasaklin diye bagir cagir bos kanal alinca ekleme siniri var diye ağla

5 adet ekledim daha fazla kabul etmedi bir kaç gün sonra deneyin tarzında uyarı verdi. Yalnız merak ettiğim nokta farklı Dashboard oluşturup yine kanal basmaya devam edemezler mi? Yani bu sistem neye engel olacak ki.. iyi oldu diye sevinmistim bende keşke bu kadar hoyrat kullanmasak ekmek teknemizi..

[MENTION=27133]seymaerdogan[/MENTION] Quız Kanal Ekleme Yasaklanmalımı die actığın konu bak savunduğun şeyi quız tersini yaparak boş kanalı alıyor şuan okadar insanı birbirine düşürdün
elinizde delil yetkili yazı yokken o yasaklansın bu yasaklansın fikir atmayın
yasaklansın diyenler tahminimce abanmışlardır Quız panale kanal sokmaya buda benim fikrim

Arkadaşlar adamların boş kanal almasının sebebi kapanan kanal oranını düşürmek. Önceki mesajlarda biri yazmıştı eğer partnerde kapanan kanal sayısı oranı belli bir miktarı geçince partnere 90 gün boyunca kanal bağlanmayacaktı. Adamlarda boş kanal alarak oranı düşürüyor mantıklı bir hareket.

Arkadaşlar adamların boş kanal almasının sebebi kapanan kanal oranını düşürmek. Önceki mesajlarda biri yazmıştı eğer partnerde kapanan kanal sayısı oranı belli bir miktarı geçince partnere 90 gün boyunca kanal bağlanmayacaktı. Adamlarda boş kanal alarak oranı düşürüyor mantıklı bir hareket.

E sonrasında boş beleş alınan kanalların çoğu kapanmayacak mı? Hiç uzun vadede vizyonlu bir hareket gibi görünmüyor.

iki gün evvel satıcıları topa tutuyordunuz la noldu şimdi.

sizi gidiler sizi...

Beyler rica ediyorum biri kısa özet geçebilirmi, kısacası quiz düzeldimi şuanda kanal bağlanabiliyormu
1 haftadır banlıydım yeni banım açıldı, gelişmelerden pek haberim yok

Beyler rica ediyorum biri kısa özet geçebilirmi, kısacası quiz düzeldimi şuanda kanal bağlanabiliyormu
1 haftadır banlıydım yeni banım açıldı, gelişmelerden pek haberim yok

bağlanıyor 1k izlenim 10 abone şartı kalktı

edit:az önce kanal bağlamaya çalıştığımda bu uyarıyı verdi

Error happened
Unrecognized error

Error happened
Technical problems, please try again in a 10 mins

Son düzenleme:
Baglayin baglayin daha bi kac gun once sitem ediyodunuz ortaligi cope cevirmeyin diye simdi sartlar degisince sizde degisiyosunuz

arkadaşlar az önce 220 görüntülenmesi olan 0 aboneli kanalımı quiz'e ekledim. 10 mayısta açmıştım yalnız kanalı şart kalkmış bi sorun da yok girişte

edit: kanal şuan dashboard'da gözükmüyor yarın falan güncellenir heralde

Son düzenleme:
Arkadaşlar birşey soracağım önceden farklı dashbordlara aynı ödeme adresini ekleyemiyorduk hata veriyordu şimdi her bir dashboard'da 5 kanal durumu var ödeme yöntemi olayını nasıl yapacağız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri