QuizGroup Network

bak şimdi bak

dün böyle;

yMWnaM.png

bugün böyle;

AmV0Qv.png

hele hele

MEQlA6.png

yMWA2n.png

o değil de n'oldu şimdi ekmek kapısına yığılıyorsunuz beyler?

diğer arkadaşlar üzülmesin kırılmasın ben niye yokum orda diye, rastgele atış yaptım bu arkadaşların kısmetiymiş.

kanalların izlenimsiz abonesiz alınması pek hayra alemet değil quizi sevmeye başlamıştım ama artık yeni kanal eklemem adsenseye devam

5 kanal diye duydum hocam ödeme olayı nasıl olacak o sorun .

lımıtı gun olarak koyuluyo sanırsam
You are over the limit of adding a new channel. Please go back to sign up a new channel in few days.
Sen yeni bir kanal ekleme sınırını aştınız. Birkaç gün içinde yeni bir kanal kaydolmak için geri gidin.

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

kanalların izlenimsiz abonesiz alınması pek hayra alemet değil quizi sevmeye başlamıştım ama artık yeni kanal eklemem adsenseye devam

gecende aynısı olmustu ama pek uzun surmedı yanılmıyorsam,1 haftalık acıgı kapatıyolar sanırım

arkadaşlar çok kanal çok kazanç sanmayın. Bakın forumda 100bin aboneli kanallar açılıyor bunlar teşvik etsin biraz sizleri. Bu zamana kadar hep çok kanal çok kazanç konuları açılıyor sürekli ama bu sizi hem çok fazla yorar hemde çok fazla kazandıracağını sanmıyorum.

Tabi bu işi profesyonel yapan 3 4 kişilik ekipler var tek kanala tek video atıp 1 2 milyon izlenim alanlar var onlar yanıltmasın

Son düzenleme:
meraktan soruyorum çok kanalım yok zatende bu onlarca kanalı olan elemanlar nasıl alacak ödemesini acaba quiz ödemeler üzerinden engel koyarız diye düşünmüş olabilir mi

Quiz artık sağlam bir kural getirsede çöp olmakdan kurtulsa artık.

@Moschino Hocam nasıl bir engelden bahsediyorsunuz anlamdım. Benim onlarca kanalın var ve ödemelerinde nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Webmoney ödeme alıyorum. Quiz paranın üzerine yatar gibi mi kastettiniz?

bak şimdi bak

dün böyle;

yMWnaM.png

bugün böyle;

AmV0Qv.png

hele hele

MEQlA6.png

yMWA2n.png

o değil de n'oldu şimdi ekmek kapısına yığılıyorsunuz beyler?

diğer arkadaşlar üzülmesin kırılmasın ben niye yokum orda diye, rastgele atış yaptım bu arkadaşların kısmetiymiş.
Hayırdır ne bu 5 kanal ekledim 2 hafta sonra ne alıp veremediğin var. Yüzlerce kanal sokanlara sözlerimiz hileyle abone izlenim basanlara quizi çöp edenler belli şu yaptığın nedir

life ın face den açıklaması....

Guys, we have restored our "join" procedure.
Please, do not gain subscribers and views in an inappropriate way. YouTube spam team detected that and sent you multiple policy strikes. We strongly suggest all our partners to respect YouTube rules and policies.
Please, build your channels in an appropriate way with a full accordance to the rules!
We appreciate our cooperation.

QA5J5y.jpg

g+ dan oturum açın diyor ben bağlantı göremedim,bu arada boş kanal sokmayın arkadaşlar ne faydası olucak size?

Please, do not gain subscribers and views in an inappropriate way. YouTube spam team detected that and sent you multiple policy strikes. We strongly suggest all our partners to respect YouTube rules and policies.
Please, build your channels in an appropriate way with a full accordance to the rules!

ne demek istiyorlar çevirirse biri iyi olur

1000 izlenim 10 abone geri geldi demek oluyor buda.

aahahah 1saatlııng egecen gunkı gıbı oldu yanı he :D tekrar 1k ızlenım 10abone devammı

Yeni başvuru yapıp panele giriş yapmayı deneyen var mı ? Malesef aşağıdaki hatayı alıyorum herşeyi doğru yaptığım halde..

BGacewv.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri