Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler ödemeyi banka hesabıma yapmam için. banka hesabımın içinde dolar hesabı açmam gerekiyor dimi ? birde bankalar kesinti yapıyor mu enpara için mesela
beyler ödemeyi banka hesabıma yapmam için. banka hesabımın içinde dolar hesabı açmam gerekiyor dimi ? birde bankalar kesinti yapıyor mu enpara için mesela
Quiz banka ödemelerini Off-Shore ilemi gönderiyor?
Kesin bilgisi olan var mıdır?
SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
You can add a new channel at your QuizGroup Dashboard.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Login to your dashboard at join.quizgroup.com and click on the "Add a new channel" tab.
Kanalı eklerken bu çıktı. Kanalımı kabul etmedimi? ilk defa partnere başlayacam yardımcı olur musunuz
Evet dostum dolar hesabın olması şart,enpara 15tl kesinti oda 6$ civarı felan yapıyor.
dashboard ayırıp birleştiremeyen bi ben miyim?
dashboard ayırıp birleştiremeyen bi ben miyim?
Ayirmayi bilmiyorumda birlestirme bolumu kalkmis bugun farkettim bende, bende bi soru sormak istiyorum odeme yontemi banka havalesi olarak ayarladigmzda 3-4 tane ayni banka hesabi girdigimizda quiz panelde odeme doneminde para butun dashabordlarinki birlestirilip mi gonderilir yoksa her dashabordun kazanci ayri ayrimi gonderilirdashboard ayırıp birleştiremeyen bi ben miyim?
Ayirmayi bilmiyorumda birlestirme bolumu kalkmis bugun farkettim bende, bende bi soru sormak istiyorum odeme yontemi banka havalesi olarak ayarladigmzda 3-4 tane ayni banka hesabi girdigimizda quiz panelde odeme doneminde para butun dashabordlarinki birlestirilip mi gonderilir yoksa her dashabordun kazanci ayri ayrimi gonderilir
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler hocam bende suanda 2 tane banka havalesi olrk ayarlanmis hesap varda ikisinin toplaminin biraz asagisi gelmis hem emin olmak istedim hemde ona gore bi yol.cizmeknistedim tekrar tesekkurlerfarklı dashboard olsa da parayı tek seferde gönderiyor aynı banka hesabı ise
şuan kurallar tam olarak nedir quizde ?14 günmü - 14 gün 10 aabonemi - 14 gün 10abone 1 k izlenim mmi ?
şuan kurallar tam olarak nedir quizde ?14 günmü - 14 gün 10 aabonemi - 14 gün 10abone 1 k izlenim mmi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.