QuizGroup Network

ilgin için allah razı olsun hocam. şimdi 5 6 tane banka hesabım var benim. ayrıca dolar hesabı açtırmam mı gerek yoksa mevcutları dönüştürebilir miyiz

Ayrıca dolar hesabı açtırmalısınız hocam internet bankasından tek tıkla oluşturulabiliyor.

Daha bu sabah 15 günlük 30 kalan soktum
Yeni mi oldu 30 gün

kanal sokmaya çalıştıgınızda son 30 gün içinde 1k izlenim + 10 abone olması gerekiyor hatası veriyor quiz,kanal bu şartları karlışamıyorsa.

benim tahminim,arkadaşın bahsettigi 30 gün budur ve olayla alakası yok :)

Az önce 15 günlük bir kanal ekledim. Herhangi bir değişiklik yok. Ama olan bir panelden "Add New Channel" yaptığım zaman ayrı bir kayıtmış gibi tüm bilgileri girmemi istiyor. Ayrıca; Unite Dashboard ile paneller de birleştirilemiyor.Kaç gündür ödeme yöntemleri birleşmedi. Yine garip şeyler oluyor. Hayırlısı..

14 gün sınırı kalktı dashboarda kanal ekleme sınırı kalktı, şimdi biz 10-15 gün neyi bekledik? her şey aynı kalacaksa neden bir ton senaryolar yazılıp çizildi? neden 4 gün ard arda kriterler değişti? ben pek iç açıcı şeyler düşünemiyorum umarım bir sorun çıkarmazlar.

beyler yabancıyım bu partner işine biri yardımcı olursa inanılmaz minnettar olurum, şöyleki:

bugün bir quiz hesabı oluşturup kanallarımı bağlasam Temmuz ayının 11'inde 14 günlük gelir kesinleşir mi? ve temmuzun 20'sinden sonra paramı alabilir miyim? ve ödemede sıkıntı yaşatıyor mu quiz?

myozkan' Alıntı:
beyler yabancıyım bu partner işine biri yardımcı olursa inanılmaz minnettar olurum, şöyleki:

bugün bir quiz hesabı oluşturup kanallarımı bağlasam Temmuz ayının 11'inde 14 günlük gelir kesinleşir mi? ve temmuzun 20'sinden sonra paramı alabilir miyim? ve ödemede sıkıntı yaşatıyor mu quiz?

14 günlük gelir kesinleşmez. Sadece 4 gün haziran kazançları kesinleşir. Kesinleşen haziran kazançlarınıda ödeme yöntemine göre 20 temmuza kadar büyük ihtimal alırsın.

3 kanalı tek dashboard'da toplayıp bankaya ödeme alsam, hepsi toplanıp mı gönderiliyor, yoksa tek tek mi geliyor ? 30$ kesinti olduğu için soruyorum, bu sefer 90$ olur zarar.

birde bu 3 kanalın hepsi özgün atıyorum biri kapandı diğer ikisi için tehlike olmaz değil mi ? ödemelerde aynı şekilde.

İlk defa Quiz'e kanal bağladım. Video ortası reklamları Quiz kendi açıyor diye okumuştum. Bu doğruysa tek tek uğraşmak istemiyorum.

3 kanalı tek dashboard'da toplayıp bankaya ödeme alsam, hepsi toplanıp mı gönderiliyor, yoksa tek tek mi geliyor ? 30$ kesinti olduğu için soruyorum, bu sefer 90$ olur zarar.

birde bu 3 kanalın hepsi özgün atıyorum biri kapandı diğer ikisi için tehlike olmaz değil mi ? ödemelerde aynı şekilde.

Tek dashboarda toplayıp bankaya ödeme alırsanız toplam kesinleşen miktardan 30 dolar keser hocam hepsinden tek tek kesmez.Ayrıca birisinin kapanması diğeri için tehlike yaratmaz.

Beyler 25 haziran kazançlarım youtube analyticste kesineşti yani. Görntüleme gözüküyor fakat kazan 0$ sizce bunun sebebi nedir

@Galasek hayır açmıyor ama imacrosla hızlıca açabilirsin

Son düzenleme:
Aşırı derecede kafam karıştı.1 Haftadır pc başında duramıyorum işlerden dolayı.

Şimdi net bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

Quize 14 günlük kanal olması şartı kalktımı ?
Dashboard kanal ekleme sınırı kalktımı ?

kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri