QuizGroup Network

Quizden açıklama;
Dear Partners,
We have added a new Inbox section in your dashboard. You may start using it.
Inbox is a universal information desk for all QuizGroup partners. Instead of sending e-mails we shall publish such updates in your Inbox as reminders about completed payments, warnings about payments delayed, new functions&capabilities of the dashboard, partnership program updates, general news, fraud warnings etc.
Mark our words, we have read each letter addressed to the support and all of your suggestions are highly appreciated. We have learned a lot from your critical letters and made our best to improve QuizGroup dashboard as well, as our policies and procedures.
We shall keep sending the following e-mails to you:
1) QuizGroup Partner Program: Agreement
2) QuizGroup Partner Program: Thank you for signing up
3) QuizGroup Dashboard: Payment method change
4) QuizGroup Dashboard: E-mail change
5) The QuizGroup Partner Program: unlink notification
6) QuizGroup Payment Notification for terminated channel

Kısacası dashboardda inbox kutumuz aktif edildi artık orada tüm haberleri alabilirsiniz, kapanan kanal ödemelerinin tarihi, yeni fonksiyonlar dolandırıcılık eylemleri vs her türlü bilgi oradan bildirilecekmiş.. birde onlara attığımız tüm mailleri okuyorlarmış ve bizim sayemizde bir çok yeni özellik keşfedip geliştirdiklerini söylüyor..

Quizden açıklama;
Dear Partners,
Inbox is a universal information desk for all QuizGroup partners. Instead of sending e-mails we shall publish such updates in your Inbox as reminders about completed payments, warnings about payments delayed, new functions&capabilities of the dashboard, partnership program updates, general news, fraud warnings etc.
Mark our words, we have read each letter addressed to the support and all of your suggestions are highly appreciated. We have learned a lot from your critical letters and made our best to improve QuizGroup dashboard as well, as our policies and procedures.

Kısacası dashboardda inbox kutumuz aktif edildi artık orada tüm haberleri alabilirsiniz, kapanan kanal ödemelerinin tarihi, yeni fonksiyonlar dolandırıcılık eylemleri vs her türlü bilgi oradan bildirilecekmiş.. birde onlara attığımız tüm mailleri okuyorlarmış ve bizim sayemizde bir çok yeni özellik keşfedip geliştirdiklerini söylüyor..

bende şimdi gördüm maili tam ona bakıyodum :)
senin açıklama ile daha da aydınlandım hocam... sağolasın bilgi için

Quizden açıklama;
Dear Partners,

Harika haber
videoyap ta bizlerin fikirleriyle büyüdü.
Sağolsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hiçbir fikrimiZi bos çevirmedı.
Quiz grupta aynısını yapıyor. Bu çok çok güzel haber

arkadaşlar quiz'de videomuzu belirli ülkelere engelleyebiliyormuyuz

edit : buldum şimdi

Son düzenleme:
Daha Önce Açılmışsa Kusura Bakmayın Aradım Bulamadım

Geçenlerde Quizde Oluşan Sorunda Quize Bir Kanal Eklemiştim Kanal YT de Quizde Gözüküyor Ama Eklendiğinden Beri Analyticde Ücret Güncellemesi Yok ve 2 Dashbboardımdada Gözükmüyor kanal Sizce Nasıl Çözebilirim Bu Sorunu

ben bu quiz nezaman hitli bir kanal yapsam hemen spamdan kapanıyor. aynı şartlarda açılmış ve yüklenmiş diğer hitsiz kanallara birşey olmuyor. sizde bu gibi bir istatistik tuttunuz mu acaba ?

Arkadaşlar Quiz de kanal ekleme sayfasında captcha gelmiyor. Baya denedim. 3 farklı pc den 3 farklı browserla denedim, browserları güncelledim ama yine de orada birşey yok. Çözümü bilen var mı acaba?

ben bu quiz nezaman hitli bir kanal yapsam hemen spamdan kapanıyor. aynı şartlarda açılmış ve yüklenmiş diğer hitsiz kanallara birşey olmuyor. sizde bu gibi bir istatistik tuttunuz mu acaba ?

bende de oluyor ne zaman bir kanal çok izlenmeye başlasa bir bakıyorum kapanmış

Paso tek tek dünya engeli atıyorlar firmalar, kanalın para kazanması gider mi?
Quiz'de engel gelince para kazanma gidiyor mu?
Kanala işlememiş hiçbir uyarı yok kanalda herşey yeşil.

Sözleşme hemen gelmiyor artık sanırsam arkadaşlar bilginiz var mı kanal ekledim az önce

ytden bakıyorum kanal quize bağlı. panele giriyorum kanal yok. direk mail ile girmeyi deniyorum hata veriyor ne yapabilirim?

Arkadaşlar bu Quiz sitesinde Free Music kısmı var. Acaba bunları kullana bilir miyiz videolarda falan ? ki zaten sitelerinde böyle birşey olduguna göre büyük ihtimal telifsiz müziklerdir ve kullanmamız için yüklenmiş oraya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri