Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende 5-6 kanal soktum bu akşam quize.sadece içlerinden bitanesine davetiye gelmedi.
bende 5-6 kanal soktum bu akşam quize.sadece içlerinden bitanesine davetiye gelmedi.
asıl merak konusu bu adamlar hala kapananlar dahil her kanalı ödeyeceğiz iddialıyız diyor mu demiyor mu ? benım baska merak ettıgım husus yok inilizcesi olan biri sevabına sorsa ya da bu sorunun yanıtı warsa söylerse 10 numara olur![]()
Hocam davetiyeyi imzalama şartı mı geldi ? Daha önce hiç davetiye imzalamadım ödeme konusunda her hangi bir problem olmadı
sen sözleşmeden bahsediyorsun hocam,benim bahsettigim sözleşme degil,davetiye...quizin sitesinden hani join diyorsun,form geliyor onu dolduruyorsun ve youtube hesabına davetiye geliyor.onu onayladıgında kanal quize girmiş oluyor ya,işte o davetiye gelmedi.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
her kanalım ayrı dashboardda şimdi bunları tek parça yapabilme ihtimalim var mı usta
Her dashboard için ödeme yöntemi olarak farklı bir cüzdan numarası mı girmek zorundayız acaba? Mesela 10 kanal 10 dashboard hepsinin de WM cüzdan numaraları aynı olabilir mi?
kanallar patır patır kapanıyor,kesinleşmedi gitti![]()
Davetiye gönderildi diyor ama dashboarda davetiye gelmiyor.
Bu sorunu yasıyan var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.