QuizGroup Network

My team is doing this for each new channel (sorry for that)

Within 1-2 hours we will add a new option in our dashboard, which will allow you to choose whether you want or not this auto claim ;)

hey why dashboard login very slow and scheduled error since 3 days?
485

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] dashboard is really slow can't even add any channel it takes forever to load the page

Temmuz'un 2 sinde, 3unde ve 4 ünde bağladığım kanallarda dosboarda (Sent) yazıyor. Ne yapmam gerekli
rQPk71.jpg

Aynısı bendede var bir sorun teşkil edermi ödeme anlamında
Edit:maile sözleşme yolluyorlar imzalıyorsun o kadar

Son düzenleme:
Quiz enparaya en az ne kadar ödeme yapıyor limit ne birde ne kadar kesinti oluyor enparada

bilgisi olan yokmu

Arkadaşlar quiz kanallarımın kazancına baktıgımda haziranın 30 undan itibaren neredeyse aynı izlenime yarı yarıya para kazancı düşmüş böyle olan arkadaşlar var mı ? Temmuz ayı itibariyle reklamlar mı azaltı bi sıkıntımı var yoksa ?

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
We want a member name for dashboards. We don't want to join with gmail account. Because, while we add to a new channel to dashboard, we must join two account. So youtube closes our channels about spam or same ip. Pls add a member name to your system..

We want a member name for dashboards. We don't want to join with gmail account. Because, while we add to a new channel to dashboard, we must join two account. So youtube closes our channels about spam or same ip. Pls add a member name to your system..

I will ask my team

Son düzenleme:
arkadaşlar paypal ve webmoney arasında kaldım. Webmoney'da belge falan göndermemiz gerekiyormuş pek güvenemiyorum açıkçası çok fark oluyor mu arada.

Arkadaşlar bi sorum var simdi ben kanalın para kazanmasını acıyorum videoları cekiyorum ama kanaldaki videoların para kazanmasını acmıyorum direk partnere baglıyorum acaba quiz daha sonrasından bunların para kazanmasını acıp video ortaı giriyormu?

I will ask me team

We really want to login to dashboard with our private Quizgroup usernames and passwords and not with the Gmail that we associated to partner. (which leads our channnels to get terminated by spam).

We'd be really appreciated if you do that. In addition, this also helps you to not having bad relationships with Youtube again regarding to closed channels amount in your partner.

Thank you.

We really want to login to dashboard with our private Quizgroup usernames and passwords and not with the Gmail that we associated to partner. (which leads our channnels to get terminated by spam).

We'd be really appreciated if you do that. In addition, this also helps you to not having bad relationships with Youtube again regarding to closed channels amount in your partner.

Thank you.

Can you pelase send me an example of such channel that has been terminated due your login/logout to our dashboard?

bayram ( turkish nationally celebrated festival) is coming, please send money
09.14.2015

:)

Can you pelase send me an example of such channel that has been terminated due your login/logout to our dashboard?

There's nothing i can give as example but here in YTPARA forums, so many people are working with a lot of channels. The first information we share between us is, DO NOT login to different channels from same IP and cookie.

Because it accelerates the closing speed of channels. We experienced this many, MANY times.

And also, because of this reason we're afraid of logging in to our dashboards and check finalized payments/views. We make channel and don't login unless we MUST to. Login to your dashboard is no problem, but because of Gmail association with every login, Youtube gets it as spam attitude.

I hope the information helps.

---------- Spam Engelliyici 19:04 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Arkadaşlar kendileriyle Quiz'e username ve password ile login olabilme özelliği getirilebilmesi için konuşuyorum, bu şekilde kapanan kanal gösterebilir misiniz diye soruyorlar. Lütfen ekleyecek bilgisi olan ve İngilizce bilen arkadaşlar konuya ekleme yapsın. Çok şahane olur Gmail'e girmeden dashboarda girebilme özelliği.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri