QuizGroup Network

Arkadaşlar ilk defa partner çalışmaya başladım

bazı kanallarımda sent yazıyor bazılarında SignedPDF yazıyor bu niye böyle ne yapmam lazım?

Lütfen biri yardımcı olur mu

bende yeni soktugum 1aylık kanalları atmış 11 tane kanal atılmış quizden hayret bişi ne diye atıldı bunlar şimdi

quize baglı kanallarım da videoları atarken sadece reklam arası giriyorum ama sonradan kanala girdigimde Atlayılmayan uzun reklamların aktif oldugunu görüyorum tüm kanallarımda öyle olmus neden bilmyrm ama sizde de yaşayanlarınız varmı acaba buyüzden bir kanalımda cok para beklerken birde ne görüyüm azıcık para birikmiş analytics de izlenim sayısına göre. atlanamayan reklam olunca ckmıslar videodan demekki

Quiz kafasına göre ayarlayabiliyor onları.Ne kadar düzeltirsen düzelt quiz otomatik yapıyor onu

Kesinleşmeler bugün olmazsa yarın büyük ihtimal olur.En kötüsü bayrama parayı alamadan gireriz.Ama muhakkak ödenir diye düşünüyorum.Felaket tellalları ve kahinler konuya gelip teorilerini yazmasın en azından yarına kadar :) millet her ay bu dönemlerde streste zaten :)

Arkadaşlar ilk defa bu partnere geçenlerde bir kanal bağladım.Hiçbir istatistik felan yansımamış contrat kısmında signedpdf yazıyor bir şeyi yanlış mı yaptım bir yardımcı olun.

Arkadaşlar ilk defa bu partnere geçenlerde bir kanal bağladım.Hiçbir istatistik felan yansımamış contrat kısmında signedpdf yazıyor bir şeyi yanlış mı yaptım bir yardımcı olun.

İstatistikleri analytics ten kontrol edeceksin hocam.Sorun yok şimdilik merak etme

Adsense ödemedi diye kanalları Quiz'e iteledik, Quiz ne kadar kesinleşecek diye bekliyoruz.
Ömrümüz stres altında ödemeleri Beklemekle geçiyor sürekli.

Videoların altına quiz ref linki koymuş sizdede varmı bu ?_

Stres yapanlar senaryocular geç kaldınız ya başlamadınız hala. :D Pazar gününe denk geldiği için güncellenmeyebilir demiştim öylede oldu. Bugün bence beklemeyin arkadaşlar. Ama inşallah yanılırım da yansır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri