QuizGroup Network

webmoney ögleye kadar calısıyor :D özel bankalar tam gün calıssa nolcak sanki :D webmoneycilerin işi kötü .d

Hello, guys

We need your help

Does anyone know this guy MIKAIL AKSOY ?

He is from Turkey, bank account "Finansbank Enpara"

We need him to contact us due some problem with his payment. His Bank is asking us for his additional details to recieve his payment, but partner does not answer to us. His email [email protected]

If you know him, please, ask him to mail me back asap to [email protected] please

Best!

Hello, guys

We need your help

We need him to contact us due some problem with his payment. His Bank is asking us for his additional details to recieve his payment, but partner does not answer to us. His email [email protected]

If you know him, please, ask him to mail me back asap to [email protected] please

Best!

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] sanırım seni arıyorlar :)

Goruyorsunuz dımı ödeme sıkıntııs var dıye dırek buraya yazıp adamı arıyorlar allah razı olsun Quızden herkez quız sayesınde kazanıyor :D

[MENTION=12014]Karınca[/MENTION], tam Allah adamı. böyle dürüst adamları çağırıp yedirip içirecen yaşatacan :D
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION], 60 yaşında olduğu için, dayı demek durumundayım. akrabalarımıza arkamızı dönemiyoruz. dayı dürüst adamsın gel misafirimiz ol.

@ilyas hakkaten de dediğin gibi üstad,tanıdığına elini versen kolunu kurtaramıyorsun bu devirde artık,elin ecnebisi arkadaşın parasını iletebilmek için tutmuş yardım istiyor burada insanlardan...
Yaşına da hürmeten;Respect :) [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Beyler kazançlar atılmaya basladı sanırım ben ılk odemeyı aldım :D

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] sanırım seni arıyorlar :)

Teşekkür ederim hocam :)

---------- Spam Engelliyici 13:20 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

Hello, guys

We need your help

Best!

Hello please send to skype?Vay be forumda Life beni çağırır olmuş :D :D

Hello, guys

We need your help

Best!

I wanted to ask when you're here, can you please tell us when do Webmoney payments start?

ne iyimis arkadas bu quiz yav sagolsun gecen kanal uyari almisti tek parca yuklemesi gitmisti 2 ay ceza verdiler 1 hafta gecmedi kanaldan uyariyi geri cekmisler birde adamlar ne kesinti yapmislar nede bisi youtube uzerinden gorunen paradan 2 dolar da fazla gorunuyor quiz panelinde daha kesinti olmaz sanirim adsense en az %20 kesinti yapiyor sanirim artik butun actigim kanallari quiz e sokcam normalde kac senedir adsense kullanirim firsat olupta denemedim gecen forumdan bi arkadasdan kanal aldim deneme firsatim oldu cok iyimis memmun kaldim valla

Yalnız bu benim eski mail adresim ben bunu değiştirdim arkadaşlar KUVEYTTÜRK hesabı tanımlatsam ödeme yaparlarmı?

Thanks for your help guys! Michael mailed me

Happy Ramadan!

Son düzenleme:
Arkadaslar yetkiliye sordum ödemeler ne zaman yapilacak diye bu hafta ici yapilacak dedi bana ama tarih vermedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri