QuizGroup Network

qiz.jpg

davetiye panele düşmedi,ama baglı gorunuyor. ne yapmam lazım. unlink edip yeniden bagladım ama olmadı

mail at Quize

bagzı kanallarla ilgili bi problem gözüme çarptı geçenlerde.başvuru formu dolduruyoruz ya,bagzı kanalların panelinde o formda girdigimiz herşey sıfırlanmış görünüyor.ad,soyad,adres,ödeme yöntemi vb ne varsa tamamı boş görünüyor bagzı kanalların...

Hocam ayni sorun benim bir kaç kanalda Gözüme Çarptı . Kazanç kesinleşmiş ancak bütün bilgiler sıfırlanmış . Ödeme yöntemi dahil olmak üzere . Çok kanal var nasıl bir çözüm buldunuz var mi bir yolu . Yoksa tek tek girip düzeltmek mi gerekecek.

Merhaba arkadaşlar ben quiz ile çalışmaya yeni başladım bu ay ilk kazancımı alacağım ödeme yöntemi olarak paypalı ayarlamıştım fakat farkettim ki wm ve bankalar bitmeden paypal başlamıyor yani 15 inde denilen kazanç 20 sinden sonra gelecek gibi bu hep böyle mi oluyor yoksa bayrama denk geldiği için mi böyle ona göre wm geçmeyi düşünüyorum. Her ay böyle en son mu yapılıyor paypal ödemeleri?

Merhaba arkadaşlar ben quiz ile çalışmaya yeni başladım bu ay ilk kazancımı alacağım ödeme yöntemi olarak paypalı ayarlamıştım fakat farkettim ki wm ve bankalar bitmeden paypal başlamıyor yani 15 inde denilen kazanç 20 sinden sonra gelecek gibi bu hep böyle mi oluyor yoksa bayrama denk geldiği için mi böyle ona göre wm geçmeyi düşünüyorum. Her ay böyle en son mu yapılıyor paypal ödemeleri?

odeme yapıldıgı maılını aldım bankaya,ama malum haftasonu veya resmı tatıllerde bıaz aksıyor bu işler

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam adsense hesabım banladıgı ıcın partnere gecmek ıstıyorum quizi onceden beri duyuyorum fakat partner calısmlarını bılmıyorum acaba tam olarak nasıl calısıyor bu sıstem atıyorum 100 tane partner kanalımın tamamını adsense gıbı bır hesapda nasıl toplaya bılırım ? bu dashboard nedir tam olarak birde ana hesap nasıl oluyor acaba ?

Aklıma takılan bir şey var. 2 adet kapanan kanalım var ve ödemesi ağustos sonunda yapılacak. Kanallar ayrı dashboardlarda. Şimdi ikisine de aynı banka hesabını girsem ödeme tek seferde mi yapılır? Yani 30 dolar mı kesilir tüm paradan.

Çok yüksek miktarlı ödemeler değil ancak WM ile uğraşmak yoruyor insanı. Mantıklı bir hareket olur mu sizce bu? WM ile alsam 15 dolar kesinti banka hesabına alsam 30 dolar kesinti olacak.

Aklıma takılan bir şey var. 2 adet kapanan kanalım var ve ödemesi ağustos sonunda yapılacak. Kanallar ayrı dashboardlarda. Şimdi ikisine de aynı banka hesabını girsem ödeme tek seferde mi yapılır? Yani 30 dolar mı kesilir tüm paradan.

Çok yüksek miktarlı ödemeler değil ancak WM ile uğraşmak yoruyor insanı. Mantıklı bir hareket olur mu sizce bu? WM ile alsam 15 dolar kesinti banka hesabına alsam 30 dolar kesinti olacak.

Benim farklı dashboardlarda kanallarım var hepsi aynı banka hesabına yönlendirilmiş durumda ve bütün panellerdeki paraları toplayıp toplam paradan 30 dolar ücreti kesiyorlar.

onun belli bir proseduru yok galiba gecenayda ilk paypala odediler

Hocam ayni sorun benim bir kaç kanalda Gözüme Çarptı . Kazanç kesinleşmiş ancak bütün bilgiler sıfırlanmış . Ödeme yöntemi dahil olmak üzere . Çok kanal var nasıl bir çözüm buldunuz var mi bir yolu . Yoksa tek tek girip düzeltmek mi gerekecek.

daha sonra bakmadım hocam ne çözümüne ne diger kanallara :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri