Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Duzelmis diyorlar hocamArkadaşlar kanal bağlayıp davetiye gelen varmı?
Bazı kanallarıma geliyor bazılarına gelmiyor şu anArkadaşlar kanal bağlayıp davetiye gelen varmı?
Arkadaşlar kanal bağlayıp davetiye gelen varmı?
Arkadaşlar kanal bağlayıp davetiye gelen varmı?
Duzelmis diyorlar hocam
Bazı kanallarıma geliyor bazılarına gelmiyor şu an
davet edebilmem için önce dasboarda girmem lazım dasboardda 180 civarı kanal var sözleşmeyi indir indir iflahım kurudu yokmu nbunun kısa bir yolu acaba.
Aynı dashboarda kanal eklerken davetiye gelmeme sorunu çözüldü mü arkadaşlar ?
ayrı dashboard oluştururken sorun yok sanırım.
Sozlesmeleri imzalamasak ne olur acaba
Neee nabacam ben simdi 100lercd tek dashboardli olan varÖdeme yapmaz tahminimce [emoji14]
hocam dün 300 kanal onayladım ben 15-20dk arası sürdü neden indiriyorsunuz ki tak diye açılıyor sözleşmeler hemen onaylayıp geçiyorsunuz.
@d3v1ljan kac tane kanalin varsa o kadar sozlesme geliyor ..
Personally, I tried everything, but it still doesn't work.
Is the criteria the same? (1000 views, 10 subs)
Will you also think about updating the channel login system. As you know, we do not want to log in QuizGroup Dashboard with our Google credentials because of using different IP and the chance of getting caught by Google as spammer.
Translation/Ceviri:
Kanal sokma problemi icin uzerinde calisiyoruz diyor. Temiz Cookie ve farkli browserla denediniz mi diyor? Sahsen ben denedim olmadi.
Ek olarak, hazir guncelleme yapiyorken, quiz dashboard girisine Google bilgileri olmadan giris yapmayla alakali birseyler dusunuyor musunuz diye de sordum.
As for login, we are thinking about it
Criteria is the same, yes
Kedoocum.ne diyo turkce cevirirmisiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.