F
fth
Guest
Şu full episode muhabbeti ödemelerde sorun çıkartmasında.. Neredeyse kanlların yarısı için uyarı geldi.
Düzeltmeye kalksan düzeltemezsin.. İnşallah çıkarmazlar kanalları..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam bugun ne kadar alacagımız bellı olurmu acaba ?
arkadaşlar şimdi life ile mailleştim bu durumu sordum. kanalların index değerlerinin düşeceği ve bu yüzden para kaybedeceğimizi izah ettim ve eğer yapmaz isek ne olur diye sordum gelen cevap ise "I think you can leave it as you have now" yani kalması durumunda bişey olacağını düşünmüyorum benzeri cümle kurmuşlar bilginiz olsun.. isteyen varsa maillerin 1 kopyasını da atabilirim
yasal bi sıkıntı olmaz hocam milyon dolarlık filmler tutupta adsensede gelecek 3-5 milyara takılmazlar bence
full episode yazıları kanalı index den düşürsün o zaman biz de kaldıralım.
her şeyi beceren youtube onu mu beceremeyecek.
ödeme konusu açılmadı bu ay. bugün girer işleme değil mi?
o zmn google film sitelerini bitirsin hocam ytde karartırlmış çerçeveli hızlandırılmış videoyu kaç kişi izliycek artık hakkımızda hayırlısı bekleyip görmekten başka yapacak bişey yok gibiHocam sadece adsense geliri olarak dusunmesek daha iyi ederiz. Mesela 2m izlenimli bir filme sen 2m kisinin para verip izlemesine engel oluyosun ve film sirketleri de bu yonden konuya bakiyorlar... seninde dedigin gibi adsense de asla gozleri olmaz
---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------
Sonuna kadar katiliyorum hocam
Var mı arkadaşlar ödemesi kesinleşen? Bende hala 0$ gözüküyor. İlk defa quiz'den ödeme alacağımda biraz heyecanlı ve meraklıyım açıkcası.
Benim durum da aynı hocam, ama galiba biraz farklı, benim heyecanım 0.25$ içinVar mı arkadaşlar ödemesi kesinleşen? Bende hala 0$ gözüküyor. İlk defa quiz'den ödeme alacağımda biraz heyecanlı ve meraklıyım açıkcası.
Quiz biliyorsunuz Google'dan parayı almadan ödemeye başlar. Bu ay işler çoık karışık. Bunu yapacaklarını sanmıyorum.
Ödemeler sarkabilir.
Quiz biliyorsunuz Google'dan parayı almadan ödemeye başlar. Bu ay işler çoık karışık. Bunu yapacaklarını sanmıyorum.
Ödemeler sarkabilir.
ağzınızı bi hayra açın ya.
youtup'un peşinde olduğu olay sahipsiz yapımlar. youtup'un her geçen gün spam algoritmasını zorlaştırması biz paylaşımcıların hazıra konmak yerine bu sahipsiz yapımları bulmaya teşvikten başka bir şey değil. şuan onlarca dil de her geçen gün üzerine koyarak devam eden milyonlarca eser youtup'a yüklemeyi bekliyor. bunlarda ne eşleşen, ne engel, ne de telif gönderecek sahipleri var.
Hocam kim dedi quiz ödemeyi almadan kendi cebinden yapıyor diye ? Kaynak gösteririmisiniz ? Ben de kesin olarak bilmiyorum hani ama merak ettim.Benim bildiğim Partnerlere ödemelerin çok erken ayın 14'ü gibi yaptığı.Tabi bunun gerçekliğini bilemem.
Google kesinleştirmeden iki gün sonra networklerin hesabına parayı geçmiyordur her halde. Quiz neredeyse kesinleşme gününde ödeme yapıyor.
Sizin kendi cebinden ödüyor mantığına karşın ona inanmayı tercih ederim.Sanıyorsunuz ki bir kaç yüz bin dolar ödüyorkimse cebinden milyon dolarlar dökmez hocam.Şirketin güvencesi ne olursa olsun...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.