QuizGroup Network

Deminde aynı şeyi sordum şu çocuk yüzünden biri dönüp cevap vermedi, tekrar yazıyorum

"Ben ayın 10undan sonra kanalları farklı Dashbordlara taşıdım, merak ettiğim ödeme işlemi nasıl olucak taşıma yaptığım için tüm kanalların ödeme yöntemi de değişti, eski ödeme yöntemlerine mi gönderilecek bu ay yoksa yenilerine mi kesin bilgisi olan varmı ?"

quizin dediğine göre ayın 10 nundan önce yapmalısın, ama daha sonra yapıpta ödemeyi yeni ödeme yöntemine alanları hatırlıyorum

Yeni ödeme yöntemi ile gönderirler.

Eminmisin hocam denedin mi ayın 10'undan sonra ?

quizin dediğine göre ayın 10 nundan önce yapmalısın, ama daha sonra yapıpta ödemeyi yeni ödeme yöntemine alanları hatırlıyorum

Ben eski diye hatırlıyorum ama emin değilim kesin bilgisi olan varmı diyede sormak istedim çünkü ödeme yöntemleri epeyi karıştı birbirine bende

http://join.quizgroup.com/ girişi ne zaman gelcek heralde baya sürer bugün girişin gelmesi

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:43 ----------

Eminmisin hocam denedin mi ayın 10'undan sonra ?

Ben eski diye hatırlıyorum ama emin değilim kesin bilgisi olan varmı diyede sormak istedim çünkü ödeme yöntemleri epeyi karıştı birbirine bende

Geçen ay kesinleştikten sonra webmoneye geçirdim dashboardu 31 temmuzda ödemeyi aldım ben öyle diyim.

[MENTION=21422]DreamLuka[/MENTION] Odeme yontemini degistirdiysen birde [email protected] a mail at. Bunlar ayni dashboarda bagli kanallarimin linkleri, bu eski odeme yontemim, buda yeni odeme yontemim, degistirmeyi unutmusum 3 gun gecikti kusura bakmayin odemeyi yeni girilen hesaba gonderir misiniz diye yazarsan geri donerler. Otomatik maille cevap gelirse ayni seyi tekrar yaz bu sefer normal cevap verirler.

sistem açıldıkdan sonra kesinlesmeler belki baslar. arkadaşlar bu arada dolar an itibariyle 2.81 doları olan bozdursun :)

Artacak dolar daha,koalisyon görüşmeleri olumsuz sonuçlandı yine seçim dönemi geliyor.

Beyler şimdi webmoneye taşıcam quizi ama sistem kapalı paypalda çok düşük dolar kuru. Bide geçen ay ve haziranda kapananlar kanallar bu ay ödencek küçük bir miktar var ödeme yöntemi değiştirsem bunlarda webmoney hesabıma gelir mi ?

Beyler şimdi webmoneye taşıcam quizi ama sistem kapalı paypalda çok düşük dolar kuru. Bide geçen ay ve haziranda kapananlar kanallar bu ay ödencek küçük bir miktar var ödeme yöntemi değiştirsem bunlarda webmoney hesabıma gelir mi ?

kapananlar için 20 sine kadar vaktin var bu ay için değiştirirsen yenisine ödenme ihtimali var

kesinleşmeler olmadıkça açık olan kanalların kapanma korkusunu yaşamaya devam ediyoruz. bir an evvel kesinleşse de bi nebze olsa rahatlasak

Mail attım quize gelen cevap: "Notunuz için teşekkür ederiz.
Biz bu sorunu çözme üzerinde çalışıyoruz.",(site için)

Kesinleşmeyide sordum : Temmuz için en ödeme 15 Ağustos sonra kullanılabilir hale gelir.(ödeme tarihini vermişler.)

Mail attım quize gelen cevap: "Notunuz için teşekkür ederiz.
Biz bu sorunu çözme üzerinde çalışıyoruz.",(site için)

Kesinleşmeyide sordum : Temmuz için en ödeme 15 Ağustos sonra kullanılabilir hale gelir.(ödeme tarihini vermişler.)

eyvah 2gun dahamı beklıcaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri