bu sayfasında var ekleme isteğini kabul ediyolarmı
ekliyen varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi güzel diyonda kim geçen sene kazandığı paraları kazanıyor hatta 6 ay önce kazandığı paraları alan kaldı mı,sanki hiç birşey olmuyormuş bu düzenlemeler lafta kalıyormuş gibi konuşmanın alemi yok her güncellemede kazançlar verilen emeğe değmeyecek noktaya yaklaşıyor,6 ay sonra ne olacağına kim biliyor.Gülüp geçilecek ciddiye alınamayacak bir durum yok adamlar gayette sağlam darbe indiriyorlar
Arkadaşlar bir kanalımı quize sokmaya çalışıyorum ancak eski bir hesabımla daa önceden kayıt olmuştum ve paypal maili onda giriliydi şimdi aynı paypal adresini kabul etmiyor. Eski mail adresimi de sildim ve hatırlamıyorum. Başka bir ödeme yöntemi mi seçmem gerekiyor çözüm için.
Paypal hesabına başka bir email ekle,Quize o emaili ver
Evet azda olsa kazançlar düştü ama ben Eskiden kazandığımdan kat be kat fazla kazanıyorum.
Bir seneden fazladır belli bir kazancın altında para almadım.
Kazanamayanlar bahane üretmeden içeriklerini gözden geçirsinler.
Benim tek belam f..g kanallar telif yesede telafi ediyorum, Spamdan kapanma yok denecek kadar az bende.
Yani birazda kendisini sorgulasın kazanamayanlar.
2 Aydır mecbur sağa sola savrulduk ödeme yapmadı vs, geçen ay Quiz'den iyi sayılabilecek meblağ bir para aldım, 2 aylık adsense kazancınıda aldım.
Şuanda para kazanma gitme durumu var tüm forumda, Eylül 1 gelsin önümüzü görürüz olmadı sıfır adsense açarız.
( kaldıki zaten oda var )
Yani bende işler tırıkında o yüzden o tür şeyler yazabilirim gönül rahatlığıyla.
![]()
daha o gün 1 tane velet bu tür konuşmalar ve ortalığı karıştırma yüzünden 1 aylık ban yedi
bunun devamı niye gelmiyor burada elinde kaynak garanti olmadan neden ortalığı karıştırıpda ceza almıyorlar
bunların tespit edilip gerekli cezaların verilmesi gerekiyor yoksa her ödeme konusunda aynı olay olacak.
arkadaşlar kazançlar düşük diyolar ya bu düşükmü yüksekmi 3.5 k izlenim =17 dolar ingilizce dizi normalmi anormal yüksemi ortamı ?
Benim içerik sorunum yok ilk atan benim zaten spamla youtube a başladığımdan beri işim olmadı.Bu düzenlemeler senin kazancını arttırıyorsa bravo valla büyük iş,tek uyarıyla kanalların gititği bi dönemde kanal para kazanabilecek hale geliyorsa ne güzel.Ben zaten spam derken direk spamı kastetmiyorum flag uyarılarada artık spam-oyun şeklinde yansıyor.Kısacası iyiye giden birşey yok ço açık.
normalde konusu burası değil![]()
arkadaşlar kazançlar düşük diyolar ya bu düşükmü yüksekmi 3.5 k izlenim =17 dolar ingilizce dizi normalmi anormal yüksemi ortamı ?
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] Hocam Allah daha çok versin inşallah...ama biraz daha sürerse hepten gövde gösterisine girecek yazdıklarınız...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.