QuizGroup Network

İyi güzel diyonda kim geçen sene kazandığı paraları kazanıyor hatta 6 ay önce kazandığı paraları alan kaldı mı,sanki hiç birşey olmuyormuş bu düzenlemeler lafta kalıyormuş gibi konuşmanın alemi yok her güncellemede kazançlar verilen emeğe değmeyecek noktaya yaklaşıyor,6 ay sonra ne olacağına kim biliyor.Gülüp geçilecek ciddiye alınamayacak bir durum yok adamlar gayette sağlam darbe indiriyorlar

Evet azda olsa kazançlar düştü ama ben Eskiden kazandığımdan kat be kat fazla kazanıyorum.
Bir seneden fazladır belli bir kazancın altında para almadım.
Kazanamayanlar bahane üretmeden içeriklerini gözden geçirsinler.
Benim tek belam f..g kanallar telif yesede telafi ediyorum, Spamdan kapanma yok denecek kadar az bende.
Yani birazda kendisini sorgulasın kazanamayanlar.

2 Aydır mecbur sağa sola savrulduk ödeme yapmadı vs, geçen ay Quiz'den iyi sayılabilecek meblağ bir para aldım, 2 aylık adsense kazancınıda aldım.

Şuanda para kazanma gitme durumu var tüm forumda, Eylül 1 gelsin önümüzü görürüz olmadı sıfır adsense açarız.
( kaldıki zaten oda var )

Yani bende işler tırıkında o yüzden o tür şeyler yazabilirim gönül rahatlığıyla.
:cool:

Arkadaşlar bir kanalımı quize sokmaya çalışıyorum ancak eski bir hesabımla daa önceden kayıt olmuştum ve paypal maili onda giriliydi şimdi aynı paypal adresini kabul etmiyor. Eski mail adresimi de sildim ve hatırlamıyorum. Başka bir ödeme yöntemi mi seçmem gerekiyor çözüm için.

Paypal hesabına başka bir email ekle,Quize o emaili ver

daha o gün 1 tane velet bu tür konuşmalar ve ortalığı karıştırma yüzünden 1 aylık ban yedi
bunun devamı niye gelmiyor burada elinde kaynak garanti olmadan neden ortalığı karıştırıpda ceza almıyorlar
bunların tespit edilip gerekli cezaların verilmesi gerekiyor yoksa her ödeme konusunda aynı olay olacak.

arkadaşlar kazançlar düşük diyolar ya bu düşükmü yüksekmi 3.5 k izlenim =17 dolar ingilizce dizi normalmi anormal yüksemi ortamı ?

Evet azda olsa kazançlar düştü ama ben Eskiden kazandığımdan kat be kat fazla kazanıyorum.
Bir seneden fazladır belli bir kazancın altında para almadım.
Kazanamayanlar bahane üretmeden içeriklerini gözden geçirsinler.
Benim tek belam f..g kanallar telif yesede telafi ediyorum, Spamdan kapanma yok denecek kadar az bende.
Yani birazda kendisini sorgulasın kazanamayanlar.

2 Aydır mecbur sağa sola savrulduk ödeme yapmadı vs, geçen ay Quiz'den iyi sayılabilecek meblağ bir para aldım, 2 aylık adsense kazancınıda aldım.

Şuanda para kazanma gitme durumu var tüm forumda, Eylül 1 gelsin önümüzü görürüz olmadı sıfır adsense açarız.
( kaldıki zaten oda var )

Yani bende işler tırıkında o yüzden o tür şeyler yazabilirim gönül rahatlığıyla.
:cool:

Benim içerik sorunum yok ilk atan benim zaten spamla youtube a başladığımdan beri işim olmadı.Bu düzenlemeler senin kazancını arttırıyorsa bravo valla büyük iş,tek uyarıyla kanalların gititği bi dönemde kanal para kazanabilecek hale geliyorsa ne güzel.Ben zaten spam derken direk spamı kastetmiyorum flag uyarılarada artık spam-oyun şeklinde yansıyor.Kısacası iyiye giden birşey yok ço açık.

daha o gün 1 tane velet bu tür konuşmalar ve ortalığı karıştırma yüzünden 1 aylık ban yedi
bunun devamı niye gelmiyor burada elinde kaynak garanti olmadan neden ortalığı karıştırıpda ceza almıyorlar
bunların tespit edilip gerekli cezaların verilmesi gerekiyor yoksa her ödeme konusunda aynı olay olacak.

bildirim yap kardeşim yönetim elbet sonunda butür durumlara önlem alacaktır. ben konuda anlamsız şeyler yazan, gif, caps paylaşan kişileri şikayet ediyorum. gerisi yönetimin ilgisi ve alakasına kalmış ister göz yumar ister önlem alır.

Benim içerik sorunum yok ilk atan benim zaten spamla youtube a başladığımdan beri işim olmadı.Bu düzenlemeler senin kazancını arttırıyorsa bravo valla büyük iş,tek uyarıyla kanalların gititği bi dönemde kanal para kazanabilecek hale geliyorsa ne güzel.Ben zaten spam derken direk spamı kastetmiyorum flag uyarılarada artık spam-oyun şeklinde yansıyor.Kısacası iyiye giden birşey yok ço açık.

Kazanç düşüklüğü adsense+Quiz ortak zaten 2 aydır.
Buda reklam anlaşmaları güzel para kazandıran ülkelerin tatil rehavetleri vs yüzünden.
Onlara yapabilecek hiçbirşeyimiz yok malesef.
Eylül'de tüm dünyada kademeli okulların açılması tatilden dönen kişiler yeni reklam anlaşmaları vs ile o kazançlar zaten yine artacaktır.
Bunun cefasını hepimiz yaşıyor.
Evet her yeni güncelleme bana ve arkadaşlarıma yaradı daha çok kazandık.

Para kazanma gitme mevzusu düzelirse ilk adsenseye kanal açarız düzelmezse yenisiyle devam yapabilecek birşey yok.

[MENTION=24877]emrekonuk[/MENTION]1757 ben quiz bitti mi dedim. yazdigimi iyi oku isi bilen kazanir yine ama adamlar bi kanali 50 defa kopyasina 301 cilere surekli onlem aliyorlar ve yakinda amaclarina ulasacaklar. Turkce dersin dw okudugunu anlama dersi vermiyorlar mi artik.

Son bir kaç gündür bu konudaki yorumları takip ediyorum, Quiz ve adsense ile ilgili iki çift sözüm var. Bir gönül rahatlığıyla bu işlerden ekmek yemek var, iki diken üstünde ekmek yemek var. Her ikiside ne yapıyorsa çok iyi yapıyor. Kolayliklar diliyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] Hocam Allah daha çok versin inşallah...ama biraz daha sürerse hepten gövde gösterisine girecek yazdıklarınız...

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] işte bende onu anlatmaya çalışıyorum,ben en başından beri okudum yazdıklarınızı ve biliyorum ne anlatmak istediğinizi,ama son sayfalardan okuyan bir arkadaş tutup bişey yazar çok farklı yere gider iş,demek istedim aslında :)

en iyi kanal gitmiş battık :( arkadaşlar bugün kapananı verir mi acaba? bi çocuklara çikolata dondurma dağıtalım topluca.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri