QuizGroup Network

Quizden atılanlar kanal bilgilerini yazarsa iyi olur,izlenim sayısı abone gibi vs.

quiz bitti.. ödeme yapmaz ..spam bitti ..yt den artık kazanılmaz ..diyen arkadaşların bu işi bu cümleleri kurduktan sonra bırakacağına inanan olursa spamında biteceğine yt dende para kazanılmayacağına inanabilirler :D :D

Giden kanallar buyuk ihtimalle kapanan kanallar. Quiz zaten dediydi kapanan kanallari dashboarddan cikarticaz diye panige gerek yok

Üyelik tarihi - 16.03.2013

Forumda şu günden itibaren birfiil hergün online'ım.
Her daim SPAM bitiyor.
Evet spam bitiyor.
Spam bitti.
Elveda Yt. . .
:cool:

İyi güzel diyonda kim geçen sene kazandığı paraları kazanıyor hatta 6 ay önce kazandığı paraları alan kaldı mı,sanki hiç birşey olmuyormuş bu düzenlemeler lafta kalıyormuş gibi konuşmanın alemi yok her güncellemede kazançlar verilen emeğe değmeyecek noktaya yaklaşıyor,6 ay sonra ne olacağına kim biliyor.Gülüp geçilecek ciddiye alınamayacak bir durum yok adamlar gayette sağlam darbe indiriyorlar

@İlyas ne kadar boş konuşuyorsun hocam bıktık artık spam bitti yt bitti quiz bitti laflarından , bittiyse bitti bunu söylemenin amacı ne ne kazandın?

Felaket tellalları iş başı yapmış.Ne hikmetse böyle günlerde ortaya çıkıyorlar, sorunlar düzelince hiç sesleri çıkmıyor.Sabırlı olmak gerek...

quiz biterse bile partner çok rahat olun felaket tellalları. spam felanda bitmez.....

partner kum gibi kapanan kanalı ödeyen elmas :D Kanalların bi ödeme dönemini bile kapanmadan atlatması artık büyük iş,kapanan kanalı ödemeyen networklerin hiç bi anlamı yok

İsi bilen her partner de calisir sorun degil de anlamadigim olay adsense milleti partnere yonlendirmek icin ugrasiyor. partner de istemeye istemeye olsa da adsense ye yonlendirmeye ugrasiyor. turkler ve vietnimlar icin suan en iyisi yine adsense oldu iyi mi.

Arkadaşlar bir kanalımı quize sokmaya çalışıyorum ancak eski bir hesabımla daa önceden kayıt olmuştum ve paypal maili onda giriliydi şimdi aynı paypal adresini kabul etmiyor. Eski mail adresimi de sildim ve hatırlamıyorum. Başka bir ödeme yöntemi mi seçmem gerekiyor çözüm için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri