QuizGroup Network

kapanan kanalların listeden çıkarmışlar ayrıca eski pandelde ödeme bekleyennlerde kaldırmışlar kapanan kanalların paraları ödemicekler sanıyorum ?

hepsini tek tek tek ayırmışlar lakin beklediğim miktarın 3te1 i kesinleşmiş bu nasıl oluyor yaa

@Dersimli dur arkadaş nerden çıkarıyorsun kapananı ödemeyeceklerini. adamlar kapanan kanalı ödeyeceklerini 1 eylülden önce ve sonra fark etmeksizin söylediler ayrıca bu ayın 30 un da ödeneceğine dair mail de geldi dün. zaten millet stresli bir de kapanını ödemeyecek diye ortaya bomba atma :)

Anladığım kadarıyla kesinleşmeleri quizdeki kanal id sırasına sırasına göre yapıyorlar sanırım. Bende sıralamaya göre bir kısmı kesinleşmiş.

açık kanallar hala aynı dashboardda benim ama kapanan kanallarımın kazancı önemliydi benim için girmeye çalıştığımda quizde böyle bir kanal bulunmamaktadır diyor sanırım kapananları atmışlar peki bu durumda ödemesini alabilecekmiyiz anlamadım.

Açık ve kapalı bütün kanallar ayrılmış. Tek tek girip mi bakıcaz bunlara ne biçim iştir bu.

tam bir kaos var benim dashboardlar da arkadaş, uzun zaman önce açtığım dashboardlar ayrılmış kazançlar kesinleşmemiş, bazı dasboardlardan kanalların bir kısmı ayrılmış, son 15 günde açılan dashboardlar da sorun yok ayrılma da yok, bazılarında temmuz kazançları yansımış, bazılarında yansımamış, tam bir tutarsızlık örneği mevcut :D hayırlısı

ayırdıklarını birleştirmezse sıkıntı büyük. birleştireceklerine dair umudum var. kapanan kanalları ödeyeceklerini söylediler ama bir şekilde bakmamız gerek ne kadar oldu ne oldu diye.
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] isimli rus dayı bir açıklama yapsa foruma

Ödemeler ne oldu?
Neden kesinleşmedi?
Aaa kesinleşti.
Tüh geçen ayın kiymiş.
Ayrı ayrı mı komplemi?
Nasıl gireyim?
Siz nasıl giriyorsunuz?
June¿ July ¿

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri