QuizGroup Network

benim 1 panelimde tum acik kanallar ayni dashboardda ve parasida kesinleshmish

o bir pannellerdeki kanallara girince

YOUR GOOGLE ACCOUNT HAS NO ACCESS TO THE QUIZGROUP DASHBOARD
Please contact the QuizGroup team at [email protected]. Thank you.

bütün kanallar dün ayrıldı. bugünde birleştimi ? yoksa hiç ayrılmamışmıydı

evet hocam birleştirdilermi eminmisiniz?

Hiç ayrılmamıştı direkt birleşikti.
Dün bu mesajda kaps attım.

http://www.ytpara.com/1121382-post46.html

Paneldeki herhangi bir maille giriş yaptığımda bu resim çıktı ( mesajda mevcut ) ordan da panele hangi maille girmek istiyorsun diye sordu bende seçtim ve girdim.
Tüm kanallar aynı panelde kapanan kanallar hariç sıkıntı yok bende.

Bende hepsinde bu uyarıyı veriyor. Benzer durumda olan var mı ?

Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard

Bende hepsinde bu uyarıyı veriyor. Benzer durumda olan var mı ?

Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard

Bence bir tek sen alıyorsun bu mesajlar öylesine atılmış en nihayetinde

YOUR GOOGLE ACCOUNT HAS NO ACCESS TO THE QUIZGROUP DASHBOARD

AÇIK KANALLARA girince bu hatayı alıyorum panelde. Bu nasıl oluyor bu hatayı alan var mı baska sıkıntı ne acaba?

bende aynı sorunla karsılastım kanal quize baglı gözüküyo niye sıkıntı cıkardı anlamadım
bendede butun dashbordlar aynı böyle dashbordlara bağlı olan kanallarda denedim aynı bu sorunu yaşayan başkaları varmı varsa neden bizde böyle arkadaşlar
ben dasb. giremiyorum

böyle bir hata veriyor 3 - 5 tanesinde denedim. bu hatayı veriyor.
girebilen varmı yoksa sadece ben miyim :(

kapanmış kanallar dashbordlardan temizlenmiş bende...ve açık kanalllardan bazıları kesinleşmiş ama yarısı daha beklemede

Benim dashboard da kapalı 4 tane kanal vardı. 3'ünü bir yerlere ayırmışlar. 1 tanesi hala açıklarla beraber duruyor.
Kapalı kanalların ödeme kesinleşmesini nasıl göreceğiz arkadaşlar?
Dün gece quize kanal ekledim normal şartlarda kanaldaki videoların para kazanmaları bugün otomatik olarak girilmesi gerekiyordu ama girmemiş.

"Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard"

kanallar quiz'e bağlı ama dashboarda girdiğim de yukarda ki hatayı alıyorum. teknik arızaları var yada tekrar birleştirmeye çalışıyorlar. daha ne boyutta saçmalayacaklar göreceğiz

kanallar quiz'e bağlı ama dashboarda girdiğim de yukarda ki hatayı alıyorum. teknik arızaları var yada tekrar birleştirmeye çalışıyorlar. daha ne boyutta saçmalayacaklar göreceğiz

kanal life mi quiz mi bu uyarıyı aldığınız

Bende bu hatayı alıyorum ve bu hatayı aldığım kanalları quizden atmışlar..

arkadaşlar merhaba bazı eklemiş olduğum kanalların contract bölümünde SENT yazıyor ancak bir yere bir sözleşme gelmedi diğerlerinde giriş yaptığımda kontrat geldi imzaladım ve signedpdf yazdı. Bu sent olanlar sorun yaratır mı? nasıl kontratlarına ulaşabilirim?

Teşekkürler.

1-2 telifli kanalları kontrol ettim bazılarını çıkarmışlar hadi bakalım.. Çıkarılan kanalların çoğu telifli sanırım..

1-2 telifli kanalları kontrol ettim bazılarını çıkarmışlar hadi bakalım.. Çıkarılan kanalların çoğu telifli sanırım..

ben boş kanalıma giriş yapamıyorum ana hesaba gmaile mesajda düşmemiş o nası olucak :) tüm dashboarddaki kanallara aynı hatayı aliyorum ( zaten hepsi ayrılmıştı dün akşam :S )

dediğimiz gibi kapanma ihtimali olan bütün kanalları atacaklar bu gidişle. forum forum olalı böyle kıyım görmedi :) geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri