QuizGroup Network

partnerden atmışlar

he partnerden atmışlar değil mi sende quiz yetkilisisin ya ordan biliyosun. Ne partnerden atması arkadaşım herkeste bu hata var ve giremediğimiz kanallar QUİZ partnerde görünüyor. yalan yanlış saçma sapan bilgiler vermeyin insanlara!!

he partnerden atmışlar değil mi sende quiz yetkilisisin ya ordan biliyosun. Ne partnerden atması arkadaşım herkeste bu hata var ve giremediğimiz kanallar QUİZ partnerde görünüyor. yalan yanlış saçma sapan bilgiler vermeyin insanlara!!

ağzına sağlık konudan bi haber olanlar kanallar atılmış diye piyasaya cıkıyor bizide telaşlandırıyor yapmayın arkadaşlar

Benim kanalı atmamışlar aslında fakat panele giriş yapamıyorum umarım düzelir bir an önce

[MENTION=12808]kahn0650[/MENTION] hocam %100 eminmisin geçen ay kapandığına, bu ayın 12sinden sonra kapananlardan biri olmasın?

hocam kesin eminim çünkü hani adsense ödeme yapmamıştıya o zaman ay başında taşımıştım zaten taşıdıkdan 3 4 gün sonrada kanal kapanmıştı normalde adsense çalıştığımdan kesin eminin daha 6 tane daha kanallınki kesinleşmemiş ama

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:04 ----------

kanalın quize sokulma tarihi nedir

hocam bilmiyorum gmailli silmiş kırıklar :) ama geçen ayın başında soktum

---------- Spam Engelliyici 12:07 ---------- Önceki Mesaj 12:05 ----------

nerden bakıyorsun kapalıların kazancına?
mail falan mı geldi?

dashborda yansımış hocam

kapanan kanalları ayırmışlar benim panelde de. açıklarda girişte sıkıntı yok fakat kapalı kanalların bazılarının paneline giremedim. endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum ödeme zamanlarındaki genel site patlamasıdır büyük ihtimal.

yaklasık 50 kanallı dashboardda da
Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard
Please contact the QuizGroup team at [email protected]. Thank you.
hatasını alıyorum coğu kanal açık.

Açıkların kesinleşmesi bitmiş galiba. 6 dashbord var. ilk üçüne giremiyorum. bu hatayı veriyor.
3av8JO.jpg

Diğer 3 dasshbordumda bütün açık kanallar kesinleşmiş. Kapalılar dashborddan çıkarıldığı için akibeti nedir bilmiyorum şimdilik

benim açık, kapalı bütün kanallarımı ayrı dashboard yapmışlar ama bence geçici bir sorundur düzeltirler 2-3 güne

Son düzenleme:
Acik kanallardan yuksek odeme beklediklerime girdim, kesinlesmisler. Kapalilar ne olacak bakalim.

Bu kadar okuma özürlüsü insan, bu kadar araştırma özürlüsü insan nasıl oluyor da bu işi yapabiliyor anlamak mümkün değil. Bıkmadınız bin kere yazılmış şeyleri yazıp, bi kere bile ulan acaba millet ne yazmış diye düşünmeden felaket tellallığı yapmaya. Yeter artık aynı mesaj üzerinden güncellenmesin şu konu yahu.

hocam kesin eminim çünkü hani adsense ödeme yapmamıştıya o zaman ay başında taşımıştım zaten taşıdıkdan 3 4 gün sonrada kanal kapanmıştı normalde adsense çalıştığımdan kesin eminin daha 6 tane daha kanallınki kesinleşmemiş ama

---------- Spam Engelliyici 12:05 ---------- Önceki Mesaj 12:04 ----------

hocam bilmiyorum gmailli silmiş kırıklar :) ama geçen ayın başında soktum

---------- Spam Engelliyici 12:07 ---------- Önceki Mesaj 12:05 ----------

dashborda yansımış hocam

dashboradda yazıyor bi tarih var orda

dashboradda yazıyor bi tarih var orda

hocam ana sayfada earn july yazıyor içeri girdinmide 31.07.2015 yazıyor ve mebla yazıyor dediğim gibi adsense parayı ödemeyince kanallarım mı quiz e kaçırdım 1 kanalım dışında hepsi temmuz ayına geçince kapandı o diğer kanalda zaten geçen ay kesinleşti ve 30 ağus da yatcak diye mail attılar

6 tane kapalı kanalımın hepsi dash. atılmış hiç biri görünmüyor ama şimdilik 1 tanesi kesinleşti

Şu kafadan boş boş çıkan sesleri yönetim bi banlasa da rahat etsek. Yok kanal atılmış yok quiz bitmiş yok eve haciz gelecekmiş. Ya bir durun artık vallahi sıktınız. Bi şey anlamadan felaket senaryoları üretmen.

şuan yükleme yaptığım kanalı atmışlar. bütün kanallarımı attılar büyük ihtimal...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri