QuizGroup Network

Gecen ay kapananı bu ay ödeyeceği şüpheli. Panelden silindi diyenler var. Bekleyecez görecez

Aynen panelde hiçbirşey gözükmüyor bende.Son kapanmadan önceki rakam yazıyor.Bu arada panel ayrıydı zaten.Şu anda kapalı kanalın dashboardına girebiliyorum.

Ayrıca eklemek isterim araştırma yaparken bakıyorum o kadar özensiz kanallar var ki quize bağlanmış, ne bulduysa atılmış 50 defa yt to yt yapılmış videolar.Adamlar atmakda haklı artık.Çöplüğe döndü.

Quiz kanal satıcılarınada iki çift sözüm var.Bir müddet durun bence yoksa quiz diye bişey kalmayacak.Hem alıcı hem satıcı işi tamamen bitecek...

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------

şuana kadar parası kesinleşen birisi var mı?

Benim kesinleşti.1 dashboard 7 kanal.Tek kapalı kanal vardı ayırmışlar.

Aynen panelde hiçbirşey gözükmüyor bende.Son kapanmadan önceki rakam yazıyor.Bu arada panel ayrıydı zaten.Şu anda kapalı kanalın dashboardına girebiliyorum.

Ayrıca eklemek isterim araştırma yaparken bakıyorum o kadar özensiz kanallar var ki quize bağlanmış, ne bulduysa atılmış 50 defa yt to yt yapılmış videolar.Adamlar atmakda haklı artık.Çöplüğe döndü.

Quiz kanal satıcılarınada iki çift sözüm var.Bir müddet durun bence yoksa quiz diye bişey kalmayacak.Hem alıcı hem satıcı işi tamamen bitecek...

Quiz devri bitti mi yani

Ayrıca eklemek isterim araştırma yaparken bakıyorum o kadar özensiz kanallar var ki quize bağlanmış, ne bulduysa atılmış 50 defa yt to yt yapılmış videolar.Adamlar atmakda haklı artık.Çöplüğe döndü.Quiz kanal satıcılarınada iki çift sözüm var.Bir müddet durun bence yoksa quiz diye bişey kalmayacak.Hem alıcı hem satıcı işi tamamen bitecek...

ya arkadaşlar quiz kanal satanlara laf atma nedeni ne burada cidden anlam veremiyorum bu adamlar yt to yt yapıp hazır kanal satmıyor bunu anlayın içine bir adet video ekliyor çoğu bu videoyu kendi çekiyor sonra o videoya izlenim çekip satıyor bu adam kanal satmasa yt to yt mi bitecek biraz mantıklı konuşun gözünüzü seveyim çoğu kişi zamanı olmadığından hazır quiz kanal alıyor quiz kanal alanlar yeni başlayanlar sanıyorsunuzda asıl tam tersi işi bilen ulan diyor açmakla uğraşana kadar hazırını alırım 3 tl fazla verir daha çok spam yaparım işi bilmeyende gelip kanal alanlara yardırıyor

Quiz devri bitti mi yani

Bu kadar abanır çöp yaparsan adamlar bir yerde dur der hocam.Diğer partnerlerin katı kuralları illa ki quizde mi gelecek. Şimdi anlıyorum forumda gizli saklı kapananı ödeyen partnerlerin niye paylaşılmadığını.Paylaşılsa çöp olacak.

Aynı durum forumda paylaşılan ringring.net içinde geçerli, bakınız artık çalışan numara çok nadir veriyor.3cx'de aynı şekilde.

Bu kadar abanır çöp yaparsan adamlar bir yerde dur der hocam.Diğer partnerlerin katı kuralları illa ki quizde mi gelecek. Şimdi anlıyorum forumda gizli saklı kapananı ödeyen partnerlerin niye paylaşılmadığını.Paylaşılsa çöp olacak.

Aynı durum forumda paylaşılan ringring.net içinde geçerli, bakınız artık çalışan numara çok nadir veriyor.3cx'de aynı şekilde.

nerde çokluk mantığı :)

ya arkadaşlar quiz kanal satanlara laf atma nedeni ne burada cidden anlam veremiyorum bu adamlar yt to yt yapıp hazır kanal satmıyor bunu anlayın içine bir adet video ekliyor çoğu bu videoyu kendi çekiyor sonra o videoya izlenim çekip satıyor bu adam kanal satmasa yt to yt mi bitecek biraz mantıklı konuşun gözünüzü seveyim çoğu kişi zamanı olmadığından hazır quiz kanal alıyor quiz kanal alanlar yeni başlayanlar sanıyorsunuzda asıl tam tersi işi bilen ulan diyor açmakla uğraşana kadar hazırını alırım 3 tl fazla verir daha çok spam yaparım işi bilmeyende gelip kanal alanlara yardırıyor

nerde çokluk mantığı :)

1000 tane gmail aç, hepisini birbirine abone yap,hepsine 1 tane video at izlenim çek.Buraya kadar tamam.Sonra quize sok.Burasıda tamam.Quize soktukdan sonra sat çat abone olan kanallar tek tek kapanmaya başlasın.Ayrıca sahte izlenim yüzünden hesap tam tutmuşken spamdan uçsun.Bu mu yani.

Ayrıca çok büyük bir açık daha oluyor bu şekilde onuda siz düşünün.Bende aldım hazı quiz kanal fakat bir daha almayı düşünmüyorum.Kimsenin kazandığı parada gözüm yok fakat bu kadar spam olunca google eninde sonunda uyarı veriyordur quize.
[MENTION=28267]youtub60[/MENTION] aynen öyle hocam :)

bır ayar cekıyorlardır mutlaka takıpteyım ortalıgı karıstıran 2 3 zıbıdı var ısınız yokmu kardesım sızın gıdın calısmayın o zaman mılletın kafasını karıstırıyorsunuz sızı zorlamı calıstırıyorlar!

şu konuda felaket senaryoları yazmak kıme ne kazandırıyor anlamıyorum bellıkı degısıklıge gıdılıyor db lerdekı kanallları ayırıyorlar bazılarının neden ayırmıs bunları bı arastırın hafta ıcı zaten herkez neyı ne oldugunu anlar ona gore calısmasını yapar

Biri şunu çevirebilir mi güzelce?
Dear Partner,
YouTube will be enforcing a new policy starting September 1st. MCNs will be subject to a cap of 1,000 total suspended channels in a rolling 90 day period. Making long story short, MCNs are not allowed to have over 300 suspended channels a month. Please, keep in mind all types of strikes count: copyright strikes, spam strikes, community guidance strikes etc.
In order to meet strict YouTube requirements we're changing our roll-up procedure, starting September 1st. All new channels will be a subject of examination of the special scoring system. Evaluation will be lasting up to 3 business days ending up with 'Yes/No' decision.
Those strict rules will cause massive constraints in new channels roll-up. We strongly suggest you to double-check your current channels meet YouTube anti-spam policy and ensure your channels stay active after September 1st. We have announced anti-spam rules into your dashboard recently on July, 17. Please, learn the rules!
We have one month to adjust new YouTube policy.

Dear Partner,
YouTube will be enforcing a new policy starting September 1st. MCNs will be subject to a cap of 1,000 total suspended channels in a rolling 90 day period. Making long story short, MCNs are not allowed to have over 300 suspended channels a month. Please, keep in mind all types of strikes count: copyright strikes, spam strikes, community guidance strikes etc.
In order to meet strict YouTube requirements we're changing our roll-up procedure, starting September 1st. All new channels will be a subject of examination of the special scoring system. Evaluation will be lasting up to 3 business days ending up with 'Yes/No' decision.
Those strict rules will cause massive constraints in new channels roll-up. We strongly suggest you to double-check your current channels meet YouTube anti-spam policy and ensure your channels stay active after September 1st. We have announced anti-spam rules into your dashboard recently on July, 17. Please, learn the rules!

90 günlük periyotta, MCN'lerde aylık 300'den fazla kapalı kanal olamayacağından bahsediyor hocam. 1 ay var diyor yeni Youtube krualları için. Kuralları öğrenin lütfen falan. Bir kaç gündür konuşulan şeyler yani.

Dear Partner,

:D

Sayın Ortağımız,
YouTube 1 Eylül başlayarak yeni bir politika uygulayan olacaktır. MCN'ler bir yuvarlanma 90 günlük süre içinde 1.000 toplam askıda kanal bir kapak tabi olacaktır. Uzun lafın kısası yapma, MCN'ler ayda 300 askıya kanallar üzerinden olmasına izin verilmez. , Unutmayın grev her türlü saymak: telif hakkı ihtarı spam grev, toplum rehberlik grev vb
Sıkı YouTube ihtiyaçlarını karşılamak için biz 1 Eylül başlayarak, bizim roll-up prosedürü değiştiriyoruz. Tüm yeni kanallar özel puanlama sisteminin incelenmesi konusu olacaktır. Değerlendirme "Evet / Hayır 'kararı ile biten 3 iş günü kadar süren edilecektir.
Bu sıkı kurallar yeni kanallar roll-up masif kısıtlamaları neden olur. Önemle size mevcut kanallar YouTube anti-spam politika karşılamak ve kanal 1 Eylül sonrasında aktif kalma sağlamak iki kez kontrol öneririz. Biz kurallarını öğrenmek, Temmuz, 17. Lütfen üzerinde son zamanlarda pano içine anti-spam kuralları açıkladı!
Yeni YouTube politikasını ayarlamak için bir ay var.

Özet olarak : ASIL FELAKET 1 EYLÜLDEN SONRA DİYOR ...

Dear Partner,

çok geriden geliyorsun,kaç gündür konuşuluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri