Life Network'ün face sayfası vardı ne oldu kapandı mı, göremedim de?
https://www.facebook.com/lifentw?fref=ts
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Life Network'ün face sayfası vardı ne oldu kapandı mı, göremedim de?
Açık görünüyorLife Network'ün face sayfası vardı ne oldu kapandı mı, göremedim de?
İndexten düşmüş bende çıkmıyor. Ayrıca eskinden bunlara profil mesajı gönderebiliyorduk onlarıda kaldırmışlar. En son yaptıkları açıklama 30 temmuz. 15 Gündür ses seda yok.
İndexten düşmüş bende çıkmıyor. Ayrıca eskinden bunlara profil mesajı gönderebiliyorduk onlarıda kaldırmışlar. En son yaptıkları açıklama 30 temmuz. 15 Gündür ses seda yok.
Arkadaşlar Temmuz kapanan kanal kazancı kesinleşen var mı? Benim gece kesinleşmişti fakat şuan yok. Yapmayacaklar galiba temmuz kapananların ödemesini![]()
Madem sokamayacak hocam neden Full Episodes Full Movies yazmayın diyor bal gibi sokacakaga sız gıtmıssınız odeme takılmıssınız odeme her turlu alırız sozlesmeler fln var odeme bosverın ılerı dusunun azcık kus yemıyle napıcaksınız arkadasım adamlar guncelleme var dıyor sız hala odemedesınız o odeme yapmak zorunda zaten sozlesmeler var buyuk ıhtımal dızı fılm claısan arkadaslar quız kanal sokamıcak gecmıs olsun
sanmıyorum o etıketler kullanmamızı ıstıyor zaten hıt getıren o etıketler dıger turlu hıt almak zor yanı asırı zorMadem sokamayacak hocam neden Full Episodes Full Movies yazmayın diyor bal gibi sokacak
sanmıyorum o etıketler kullanmamızı ıstıyor zaten hıt getıren o etıketler dıger turlu hıt almak zor yanı asırı zor
aga sız gıtmıssınız odeme takılmıssınız odeme her turlu alırız sozlesmeler fln var odeme bosverın ılerı dusunun azcık kus yemıyle napıcaksınız arkadasım adamlar guncelleme var dıyor sız hala odemedesınız o odeme yapmak zorunda zaten sozlesmeler var buyuk ıhtımal dızı fılm claısan arkadaslar quız kanal sokamıcak gecmıs olsun
Ne sözleşmesi bro. Kanallar atılmış analistik sıfırlanmış ne sözlesmesinden bahsediyorsun? Ben bu hareketi en son awe'de gördüm ki eskiler hatırlar. Önce kanalları baska bir ağa taşıyıp kazancları sıfırladılar, sonrasında yeniden aweye baglayıp çıkış izni vermedi. 1 yıldır kanallar baglı awe de ne ödeme gönderiyorlar ne de partnerden atıyorlar. Nasıl bir güncellemedir ki bu önce kanalları komple atıp sonra yeniden mi alacaklar? Hem genel bir güncelleme olsa life yetkilisi de bahsederdi. Forumda bazı arkadasların ödemeleri kesinlesmiş onlar alacaktır elbet. Ama bizim yüzlerce kanal kayıp bir çoğu girişte quiz ile bağlantı kurun diyor bir çoğu da kanalın atıldıgına dair mesaj yazıyor. Beklemekten baska care yokta benim aklıma takılan tek şey temmuz ayının ödemesi. Ödesin atsın naparsa yapsın. Ödemeden atmak olmuyor. 600 bin izlenimli kanallardan bahsediyorum ben.
alın bir bombada benden,tek tek ayrılmış olan kanallara girebildiklerimde ödeme yöntemi boş![]()
Kasım ayında adsense banlanınca quize taşıdığım kanalın para kazanması gitmiş ve quiz bağlantısı kalkmış,
sıfırdan açıp quize bağladığım kanalın ise para kazanması gitmemiş sadece quiz bağlantısı kalkmış
iki kanalın izin verilen siteler bölümünde quiz var
---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------
ben hiçbirine giremiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.