QuizGroup Network

şaka yapmıyorum. 370k civarı borcum var. elimdede 230k lık ev var. en kötü durumda aklıma bile getirmek istemiyorum ama evi satmayı düşünüyorum. ama 140k civarı açık var genede.

hocam o nasıl bi borçtur tüm karabüğü ankaraya pavyonamı götürdün ? :(
bu arada kanal takipte şuana kadar bir sorun görünmüyor 2-3 tane güzel getiren kanalada baktım onlarda da sıkıntı yok hayırlısı bakalım

hocam o nasıl bi borçtur tüm karabüğü ankaraya pavyonamı götürdün ? :(

2. ev sevdası bi haşimle aldık. daha taşınalı 4. gün oluyor. hasta oldum 40 derece ateşleyim şuanda,bi yandan quiz,biyandan bilgisayarım sorunlu 30 saniyede bir kapanıyor,bi yandan borçlar düşündürüyor.yeni ev hiçde hayırlı gelmedi bana. şu trafiği bi atlatayım fakir doyurucam.

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

herkesin atılan kanalı sorunsuz hepsi yeşil olan kanallar mı yoksa teliflilerde atılmış gözükor mu öyle ise bu baya önemli

kanal o kadar temizki şurda utanmasam özgün diycem. o kadar güzel kanallar atılmış dostum.

o değil de ben hala quiz'e kanal sokuom :D alışkanlık olmuş

hiçbir kanalım atılmamış . sadece kapananlar gözükmüyor . onların parasıda ne olacak bilmiyorum . artık iyi spam yapan kazanacak . kanal kopyalayan buralarda ağlayacak .

hiçbir kanalım atılmamış . sadece kapananlar gözükmüyor . onların parasıda ne olacak bilmiyorum . artık iyi spam yapan kazanacak . kanal kopyalayan buralarda ağlayacak .

kardeşim büyük konuşma ya awe içinde aynı şeyi diyordum ben adamlar 1 senedir paramı ödemiyorlar büyük konuşma.

şu foruma beğenme butonu getirsenize.en azından şu aklını yitiren arkadaşın yorumunu - leyelim. 2 gün sonra görürüm seni yazdım adını bi kenara. kanalım atıldı diye gelme sakın bu konuya

Benimde ne render ne filtre torrentten indir kanala at tarzı kanallarım atılmış. 600 k izlenimi olan bir kanal. 5 aydırda her ay ödemesini alıyordum. İlk onu atmış karaktersizler. :D Temmuzu ödeyin olm bak tatile çıkacaz burnumuzda getirdiniz yav!!!

Ne iyi spamı ağlaması hocam ne diyorsun allah askına. Ben diyorum ki render bile yok 720p video attıgım kanallar atılıyor sense iyi spamdan bahsediyosun. Kanallarımın yarısıda render yaptıgım kanallar ayrıca.

Benimde ne render ne filtre torrentten indir kanala at tarzı kanallarım atılmış. 600 k izlenimi olan bir kanal. 5 aydırda her ay ödemesini alıyordum. İlk onu atmış karaktersizler. :D Temmuzu ödeyin olm bak tatile çıkacaz burnumuzda getirdiniz yav!!!

Valla parasını 2 ay önce ödedim, Pazartesi çıkıyorum tatile...

5 gün düşünürsem .....

Dönünce bakarız, artık ak koyun kara koyun elli olur dönene kadar.

2. ev sevdası bi haşimle aldık. daha taşınalı 4. gün oluyor. hasta oldum 40 derece ateşleyim şuanda,bi yandan quiz,biyandan bilgisayarım sorunlu 30 saniyede bir kapanıyor,bi yandan borçlar düşündürüyor.yeni ev hiçde hayırlı gelmedi bana. şu trafiği bi atlatayım fakir doyurucam.

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

kanal o kadar temizki şurda utanmasam özgün diycem. o kadar güzel kanallar atılmış dostum.

Allah yardımcın olsun hiç kolay değil. Bende bir miktar biriktirip borcumu kapatacaktım ama şuanda ne olacak ucu görünmeyen bir tünel işte. Gerçe benim borcum seninkinin 5te1 i kadar. Umarım herşey gönlümüzce olur.

Arkadaşlar sakin olmak lazım biz ki youtube un nice engellerine yöntem bulduk...
Bir şekilde değerlendirme yapmak lazım

Atılan arkadaşların dili genelde ing mi?
Toplu dashboard da olanlar mı atılıyor genel olarak yoksa tekli dashboardlardan da atılan var mı?
Atılan kanalların sizce ortak noktası nedir?
Quize üye olurken yazılan sahte isimler tel ya da adres mi buna sebeb ?
Quizin her kanalı tek tek inceleyip atacağını düşünürsek sonuçta ellerinde pek birşey kalmayacaktır Quizde bu kadar büyümesinin sebebinin ne olduğunu kimlerin kendilerini tercih ettiğini kendileri biliyor.

Bu durumda olan teknik bir hata olabilir ya da bazı ortak noktalarda buluşan kanallar atılıyor olabilir ya da kafalarına göre sallıyorlar ...

Hayırlısı diyelim bu işe çok emek vermiş insan var bu kadar basit olamaz...

Şuan gözlemlediğim tek dashboard ve şifre oluşturulanlar duruyor ama şifre oluşturulmayanlar atılmış...

Ben kanalları 1000 izlenim bekleten birisiyim.
2 tane kanalım Quizgruoptan cıkarılmış Çıkarılan kanallar boş kanallar.
Dashboardların hepsi ayrı ve ayriyeten hata aliyorum çözüm beklemek

fl...g olayıda ciddi oranda azalacağını düşünüyorum 1 eylülden sonra. genelde fl...g basan kesim milletin emeğinin üzerinde yaşayanlardan oluyor. yani kaliteli spam yapan yada yarı özgün, özgün çalışan bu işlere genelde tevessül etmez.

kardeşim büyük konuşma ya awe içinde aynı şeyi diyordum ben adamlar 1 senedir paramı ödemiyorlar büyük konuşma.
quizden öncede awe ile çalışıyordum çok şükür kuruş alacağım kalmadı .

вαттυѕαу;1123417' Alıntı:
Quiz kanallarını satın mı aldın yoksa organik 1k izlenim olunca kendin mi soktun ?

bende herşey organik hocam .

şu foruma beğenme butonu getirsenize.en azından şu aklını yitiren arkadaşın yorumunu - leyelim. 2 gün sonra görürüm seni yazdım adını bi kenara. kanalım atıldı diye gelme sakın bu konuya

yaz kardeşim .yt yi yakında TR 'den sileceksiniz zaten böyle hunharca spam yaparak .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri