QuizGroup Network

[/COLOR]

kanal o kadar temizki şurda utanmasam özgün diycem. o kadar güzel kanallar atılmış dostum.[/QUOTE]
aynı benim de en iyi kanalları atmış 2 teliflilerde quiz bağlantısı duruyor.

2 telifli 5`ten fazla kanalım var ve dün sabaha karşı kesinleşmeleri de tamamdı(yüksek miktar).
Sabah girmek istediğimde panele giriş yapamadım. Ayrıca; kanallar Quize bağlı ve herhangi bir atılma durumu da yok. Velhasılı; ne konuşsak ve hatta buraya binlerce yazı da yazsak beklemekten başka çaremiz yok. Rızkı veren Mevlam.. Beklemek gerek sakince..

Âtiyi karanlık görerek azmi bırakmak...
Alçak bir ölüm varsa, emînim, budur ancak.

-Mehmet Akif Ersoy-

**Âti : gelen , gelecek olan , sonra vaki olan..

Edit: Yüksek izlenimli telifsiz ve yine sabaha karşı kesinleşen açık kanalların da paneline giriş yapamıyorum. Ayrıca; bu kanallar da atılmamış.

Son düzenleme:
her kanala tek dashboard uyguluyorum en başından beri,çok aşırı kanal çalışmıyorum zaten şimdilik atılan bir kanala denk gelmedim bakalım pazartesiye kadar nolacak

Arkadaşlar şunu merak ediyorum sonuçta sahte izlenimi youtube algoritması tanıyor artık .

Boş kanala video atıp ORGANİK 1K İzlendikten sonra quize sokan arkadaşlarda kanallarında atılma gibi bişi var mı ?

Aynı şekilde atılan arkadaşlar hit çekip kanalı quize sokanlar mı ?

Beyler kontrolleri yaptım, güncel durumum;

eski dashlar ayrılmış.
son yaptığım, yeni dashlar birleşik.

KANALLARIM bölümünde QUİZ yazıyor hala 20 kanal falan baktım karışık. atılma yok.

çok felaket bir durum görmedim ben şuan.

Eğer temmuz ayı kazanclarımızı ödemezse quiz, kendisini awe ve freedom ile yemeğe çıkartabilirim eminönüne..

вαттυѕαу;1123436' Alıntı:
Arkadaşlar şunu merak ediyorum sonuçta sahte izlenimi youtube algoritması tanıyor artık .

Boş kanala video atıp ORGANİK 1K İzlendikten sonra quize sokan arkadaşlarda kanallarında atılma gibi bişi var mı ?

Ben film sitemden embedle izlenim alıp sokuyorum atılma yok şimdilik

Ben izlenimlerde 1k abonelerde 10 olsun diye bekliyordum. Bu gibi 3 kanalım atılmış.

şuana kadar quize soktuğum hiç bir kanalımın izlenimi sahte değildi. yani 0 izlenimden milyon izlenime kadar hiç sahte izlenim atmadım. ve partnerden atılmayan inanılmaz az kanalım var.

hiçbir kanalım atılmamış . sadece kapananlar gözükmüyor . onların parasıda ne olacak bilmiyorum . artık iyi spam yapan kazanacak . kanal kopyalayan buralarda ağlayacak .

İyi spam yapıyormuşta falan da filan da quizin tek tıkına bakıyorsun gelmiş burda artislik peşindesin

Az önce giriş yapamadığım bir dashboard'a giriş yapabildim ama tek bir kanal bağlı görünüyor, diğer dashboard'a giriş yetkisi vermedi.

Umarım sistemsel bir sorundur.

@вαттυѕαу

bir öğrenci arkadaşa forumdan destek olmak için 10 tane quiz kanalı almıştım hepsi sağlam. kanalların atılması durumu başlık etiket açıklama üçgenin de sebeb olmuş olabilir, izlenim düşüklüğü olabilir. adamların 1 eylülden sonra izleyecekleri politikaları okuyunca başka sebeb bulamıyorum.

benim tamamen organik hocam bende bişey yok şuan yaklaşık 50 kanal

Beyler kontrolleri yaptım, güncel durumum;

eski dashlar ayrılmış.
son yaptığım, yeni dashlar birleşik.

KANALLARIM bölümünde QUİZ yazıyor hala 20 kanal falan baktım karışık. atılma yok.

çok felaket bir durum görmedim ben şuan.

kanki 5-10 kanala girsene sana zahmet. izlenimi 50-100k yı geçmiş.

ben hiç bi kanalıma izlenim almadım hatta botla abone bile çekmediğim en temiz kanallarım atılmış iki telifli kanallarımda quiz bağlantısı var gözüküyor tertemiz kanallarım atılmış.

Teknik sorun falan değil.Kanallar atılıyor.Eylül ayında yapılacak güncellemeye hazırlıktır bu.

şu foruma beğenme butonu getirsenize.en azından şu aklını yitiren arkadaşın yorumunu - leyelim. 2 gün sonra görürüm seni yazdım adını bi kenara. kanalım atıldı diye gelme sakın bu konuya

Aykutovski skype gel knka, nasıl atılmış la beni de paniğe soktun atılma yok çok şükür şuan bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri