QuizGroup Network

Valla parasını 2 ay önce ödedim, Pazartesi çıkıyorum tatile...

5 gün düşünürsem .....

Dönünce bakarız, artık ak koyun kara koyun elli olur dönene kadar.

Mehmet benimde senden kalır yanım yok. 15 gün önce rezervasyonu yapıp ödemeyi yaptım ve p.tesi 1 haftalık tatile cıkıyorum. Nasıl bir tatil olacak orası mechul. Kafamda deli sorular..

Arkadaşlar 10 sayfa kadar okudum ama göremedim atıldığına dair mail geliyor mu ana maile yoksa tek tek mi kontrol ediyorsunuz.

Bu episode mevzusu sadece quizin bi tavsiyesi direk atılacak diye birşey yok,özellikle azda olsa oturmuş kanallar çok etkilenmiyor ama yeni açıp quize soktuğunuz kanal büyük ihtimal atılacak,bi etkisi var var ama tek kriter değil episode yazması,tam olarak neye göre işlem yapıyorlar bilmek imkansız

@tuncay1979

2010 yılından sonra çıkan sopa yasasından söz ediyorsun. hollywood sinema sektörünün ve müzik şirketlerinin baskısıyla fbi ve cia filmlere konu olacak bir operasyonla megaupload sahibini yeni zelanda da bulunan malikesinden aldı. filesonic, fileserver gibi USA ve Avrupa merkezli çoğu filehost kapandı hotfile'a zaten daha önce çökmüşlerdi. upload bitti dediler ama ruslar bize olmaz diyerek sadece USA kanunlarına göre hareket eden paypalı bünyelerinden çıkarak yola devam ettiler.

şuan upload piyasası tam gaz devam ediyor 20 yıl sonrada devam edecek çünkü benim gibi pek çokları bilgisayar da online izlemek yerine 1080p indirip harddiske atarak led tv izlemek istiyor ayrıca sevdiğin filmleri dizileri arşivlemenin tadı da başka.

youtup ta aynen bu süreçten geçiyor ama adamların kanunla bir sorunları yok adamların kalitesiz spam yapan, bir kanalı 50 defa kopyalayıp başlığını bile değiştirmeye tenezül etmeyen, sistemini çöp eden, 301 gibi sahtekarlık yapan, sahte fl..g, telif basanlarla problemi var. Bitiremeseler bile kalitelerini düşüren bu olayları azaltmak istiyorlar.

ödeme zamanını bekleyip quizin bu atılan kanalları normal dönemde ödeyip ödemeyecegini beklemek gerekiyor, zaten hafta başında bir açıklama veya durum değerlendirmesi olacaktır.

hocam dasboardlara giremiyoruz ki biz.Her kanalı atmış gösteriyor ama kanllarda Quiz yazıyor hala.

tüm kanallarım panelde bi sıkıntı yok panelede girebiliyorum. sadece para kazanması gitmiş bi kanalı ayırmışlar o kadar onun paneline giremiyorum.

kanalları attığında hemen mail geliyor mu yada panelden düşüyor mu merak ediyorum.

@tuncay1979

2010 yılından sonra çıkan sopa yasasından söz ediyorsun. hollywood sinema sektörünün ve müzik şirketlerinin baskısıyla fbi ve cia filmlere konu olacak bir operasyonla megaupload sahibini yeni zelanda da bulunan malikesinden aldı. filesonic, fileserver gibi USA ve Avrupa merkezli çoğu filehost kapandı hotfile'a zaten daha önce çökmüşlerdi. upload bitti dediler ama ruslar bize olmaz diyerek sadece USA kanunlarına göre hareket eden paypalı bünyelerinden çıkarak yola devam ettiler.

şuan upload piyasası tam gaz devam ediyor 20 yıl sonrada devam edecek çünkü benim gibi pek çokları bilgisayar da online izlemek yerine 1080p indirip harddiske atarak led tv izlemek istiyor ayrıca sevdiğin filmleri dizileri arşivlemenin tadı da başka.

youtup ta aynen bu süreçten geçiyor ama adamların kanunla bir sorunları yok adamların kalitesiz spam yapan, bir kanalı 50 defa kopyalayıp başlığını bile değiştirmeye tenezül etmeyen, sistemini çöp eden, 301 gibi sahtekarlık yapan, sahte fl..g, telif basanlarla problemi var. Bitiremeseler bile kalitelerini düşüren bu olayları azaltmak istiyorlar.

filesonic dedin içimi yaktın çok ekmeğini yemiştik,bi hafta kendime gelememiştim piyasadan çekildiklerinde:D

@tuncay1979

Hocam sen takmışsın şu kaliteli-kalitesiz spam olayına kafayı belli. At bir kanalını şuraya da forumca öğrenelim bizde kaliteli spam nasıl oluyor, hem sevaba girersin. ;)

Arkadaşlar atıldımı atılmadımı nerden anlıyorsunuz?
Bunu merak ediyorum şuan

Tek dasboardda 100 kanalım var bir kaçtanede kapanan hiçbiri atılmadı.Bu kanallarımın hiçbiri sahte izlenim cekilmedi 1k organik izlenim aldıkdan sonra soktum... bende bir sıkıntı görünmüyor arkadaşlar..

tüm kanallarım panelde bi sıkıntı yok panelede girebiliyorum. sadece para kazanması gitmiş bi kanalı ayırmışlar o kadar onun paneline giremiyorum.

kanalları attığında hemen mail geliyor mu yada panelden düşüyor mu merak ediyorum.

Mail eğer dashboard kaydı yaparken ki maile geliyorsa 1 kanalım atıldı onla ilgili hiçbir mail gelmemiş.Paneli bilemiyorum.

[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] quiz in kanalları atmasının sebebi bu yazdıkların ile alakalı bir durum değil.

Kanalınızı Başka Partner Maili Üzerinden Bağladıysanız Eğer,
,
Örnek:
[email protected] partner dashboard giriş mailiniz.
[email protected] sizin youtube kanalınız.

[email protected] adresinize girdiğinizde listede kanal yoksa.

[email protected] adresinizin youtube kanalına girin. kanal durumundan partnere bağlı ise.
quiz dashboard'a girin.
[email protected] ve youtube kanal şifrenizi girin öyle kontrol edin.

Ben Bu Atılmalardan Sonra YT Kanalıma Baktım, Halen Quiz'deydi.
Quiz Dashboard'ına [email protected] üzerinden girince kanallarımın orda olduğunu gördüm.

Sanırım Quiz Benim Spam Olmadığımı Anlayıp, [email protected] yt kanalımı tanıtmış'ta olabilir.

Arkadaşlar kanalların atıldığına dair bilgilendirme maili felan gelmiyor. Kanallara girerseniz örnek olarak atılıp atılmadıgını anlarsınız.

Ben bir kanalın paneline girmeye calıstıgımda quiz ile bu google hesabının bir baglantısı gözükmüyor, ve panel yetkisi geri verilmeyecektir diye bir ibare cıktı onun üzerine kanala girdim partnerden atıldıgını dolarların söndüğünü gördüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri