QuizGroup Network

Kesinlesenleri oderler kesin , kapananlar icin elemanin israrli sorularina ragmen net bi cevap vermemisler supporttan , ama onlarda odenir biraz gecikmeli de olsa , odemezse kendi zararli cikar quiz , her yaptigi odemeden sizden kestigi yuzde disinda , ek bir daha yuzde aliyor nakit akisi dolayisiyla.

Tek panelden kanalları ayrılanlar bu sorunu yaşıyor sanırım. Panele girememeniz kanalların atılacağını göstermez arkadaşlar rahat olun. Yüksek miktarda kesinleşen ve hala Quizde olan kanalın paneline giriş yapamıyorum ve bunun gibi bir çok kanalım var. Teknik sorun bence ve şundan ötürü kaynaklanıyor olabilir ; tek bir panele benzersiz tek bir WMZ girmeniz gerekiyor ama kanalların hepsi tek panele çıkınca bütün WMZ`ler aynı oldu ve bu da sistemsel olarak Quiz mantığına ters. Kanalları atılan veya Quiz bağlantıları kesilenler olmuştur ama 29/05/2015 ( Kanal hala Quizde ve videolarda para kazanma açık ) tarihinden beridir Quizde olan ve sabaha karşı kesinleşen kanalın paneline de giriş yapılamıyor.

Uzun lafın kısası.. Bunda da vardır bir hayır..

Hayırlısı ve kolayı neyse o olsun bizler için..

Hocam çok güzel açıklamışsın. Bana göre olay google'n yapmış olduğu uyarı sonucu quiz bir önlem alma çaba içerisine girmiş. Kapanan , açık v.s kanalların ödemesin de bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sistemden çıkarılan kanalların akıbeti belirsiz ancak quiz önlem amaçlı yaptığını düşünüyorum bütün bunları. 1 Eylülden sonra ise networke girmek zorlaşacak bence olay bu. Hakkımız da hayırlısı.

%20 piyasadaki en iyi kesinti oranlarından onun eleştirilecek bir tarafı yok.Google arkadaşları değil patronları nasıl karşı koyacaklar öyle bi hakları yok google ne derse onu yaparlar,kepenk falan kapattıkları da yok spamcıları kapatıyorlar biz olalım yada olmayalım quiz işine devam eder,kazancı azalır o kadar kendimizi abartmayalım fazla

Biz olalim veya olmayalim mi o 400 bin kanalin cok ciddi kismi bu forumdakilerin kanali , spam kanallari atsin bakalim kazanci 10 da 1 ine dusuyormu dusmuyormu

Partnerli kanalların satışı yasaklansın diyordum ne oldu şimdi :)

forumda her açılan 10 konunun 9 u satış olacağı buydu belliydi zaten.

Biz olalim veya olmayalim mi o 400 bin kanalin cok ciddi kismi bu forumdakilerin kanali , spam kanallari atsin bakalim kazanci 10 da 1 ine dusuyormu dusmuyormu

Düşse ne olacak,RPM gibi firmalar spamla,korsan içerikle mi çalışıyor,adamlar yıllardır ayaktalar ve güzel para kazanıyorlar,quiz de komple politika değişikliğine gider yılda 50 milyon dolar kazanacağına 5 milyon dolar kazanır az paralarmı bunlar,bizim derdimiz daha büyük onlar her türlü yollarını bulur karşılaştırmaları iyi yapın

Kesinleşmeler başladığı günden ilk andan itibaren giriş yapamadığınız dashboard varsa %100 bir şekilde eminim o dashboardda atılan/atılacak kanallar var. (hepsi demiyorum)

Test edildi onaylandı. Elimdeki dashboardlardan ilk kesinleşme gününden beri dashboarda sorunsuz giriş yapabildiğim açık kanallar toplu halde kesinleşmiş durumda. 1 dashboarda hiç bi zaman giremedim. Ve 1 saat öncesine kadar kanalalr tertemiz ve quize bağlıydı. Şimdi bir kısmı networkten atılmış. Yani hiç girilemeyen dashboard varsa içinde atılan atılacak kanallar var.

Kesinleşmeler başladığında hepsine giriş yapıyordum ve tek paneldeki kanallar ayrılmıştı sadece. Ayrıca; bütün o giriş yaptığım panellerde kesinleşmişti. Zaten temel sorun da şu; teke çıkan panellerin ödeme yöntemlerinin aynı olmaması gerekir. Bir kanalı panelden ayırırken bile farklı bir ödeme yöntemi girmeniz gerekir..
Bekleyip görmek lazım.. Şuan atılan hiç kanalım yok kapalılar hariç panellere erişemiyorum..

Partnerli kanalların satışı yasaklansın diyordum ne oldu şimdi :)

forumda her açılan 10 konunun 9 u satış olacağı buydu belliydi zaten.

abi partner kanal satışından ziyade alternatif partner paylaşımı yasaklansın derim. Bunun da kategori den bi farkı yok bi gördümmü çok af edersin b.knı çıkartıolar geçen VSP partneri paylaştım belki quizin yükü hafifler düşüncesi ile adamlar öyle bi abandılar ki şimdi inceleme yapmadan kanal almıolar. bilenler kendi arasında paylaşsın ama genele açık olmasın. 13-14 yaşında bebeler bu işle uğraşmaya başladı... zaman geldi flag ofisi kuranlar oldu ... alın bu durumlar hepimize zarar

abi partner kanal satışından ziyade alternatif partner paylaşımı yasaklansın derim. Bunun da kategori den bi farkı yok bi gördümmü çok af edersin b.knı çıkartıolar geçen VSP partneri paylaştım belki quizin yükü hafifler düşüncesi ile adamlar öyle bi abandılar ki şimdi inceleme yapmadan kanal almıolar. bilenler kendi arasında paylaşsın ama genele açık olmasın. 13-14 yaşında bebeler bu işle uğraşmaya başladı... zaman geldi flag ofisi kuranlar oldu ... alın bu durumlar hepimize zarar

partnerlele ilgili herşey yasaklansın en başta satış ama nerde forum aldı başını gidiyor.

Düşse ne olacak,RPM gibi firmalar spamla,korsan içerikle mi çalışıyor,adamlar yıllardır ayaktalar ve güzel para kazanıyorlar,quiz de komple politika değişikliğine gider yılda 50 milyon dolar kazanacağına 5 milyon dolar kazanır az paralarmı bunlar,bizim derdimiz daha büyük onlar her türlü yollarını bulur karşılaştırmaları iyi yapın

1 eyluldeki guncellemeyi 20 gun onceden haber veren quiz on binlerce kanali atmadan once niye bir haber vermiyor. Ben bugunki yasadiklarimdan ve burda okuduklarimdan sonra siradan bir politika degisiklikgi oldugunu dusunmuyorum.

Panelleri dağıtılmış her kanal sırayla atılmaya devam ediyor. :D Temmuz ayı kazancını bu ay göndermeliler o halde. Ne o öyle 2 ay bekletme vs. Kanal açık ne hakla 2 ay bekletecek ki? Neyse yatırsında 3 ay beklerim. :D

teoriler havada uçuşuyor yetkili bulmak lazım ingilizce yada rusca bilen arkadaşlar forumlara baksın yoksa bu belirsizlik pek çoğumuzu uyutmayacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri