SeaNoNe
Yasaklanmış
İstemsizce güldüm yemin ediyorum. Yumi seni artık sevmiyorum dostum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izlenimle aboneli kanalları ard arda sokmakta ne var![]()
1 eyluldeki guncellemeyi 20 gun onceden haber veren quiz on binlerce kanali atmadan once niye bir haber vermiyor. Ben bugunki yasadiklarimdan ve burda okuduklarimdan sonra siradan bir politika degisiklikgi oldugunu dusunmuyorum.
sıradan olduğunu düşünsen garip olurdu zaten şu anda normal giden birşey görüyor musun,adamlar gerekirse işlerinin yüzde 90 ını feda eder MCN haklarını kaybetmemek için spamcıyla çöpçüyle oyun mu oynayacaklar.
teoriler havada uçuşuyor yetkili bulmak lazım ingilizce yada rusca bilen arkadaşlar forumlara baksın yoksa bu belirsizlik pek çoğumuzu uyutmayacak.
Partnerden attığı kanalların ödemeleri de 2 ay gecikme ile mi gönderiliyor anlamadım ?
saçmalığa bak iki kanalımı atmış iki kanalım da yaklaşık 1 ay önceden adsense den koparıp quiz'e aldığım kanallardı şimdi kanala girdim quiz de değil adsense de görünüyor kanal. adsenseye giriyorum istatistik yok![]()
saçmalığa bak iki kanalımı atmış iki kanalım da yaklaşık 1 ay önceden adsense den koparıp quiz'e aldığım kanallardı şimdi kanala girdim quiz de değil adsense de görünüyor kanal. adsenseye giriyorum istatistik yok![]()
İstemsizce güldüm yemin ediyorum. Yumi seni artık sevmiyorum dostum![]()
Biz olalim veya olmayalim mi o 400 bin kanalin cok ciddi kismi bu forumdakilerin kanali , spam kanallari atsin bakalim kazanci 10 da 1 ine dusuyormu dusmuyormu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.