QuizGroup Network

Nerdeyse bütün kanallarımı attmışlar şuan.Yeni oldu.Kanal kazançlarını 0 gösteriyor youtube panelde.Dashboarda girince ''reinstalled'' hatası geliyor.Quiz her ne yapıyorsa artık ben bile isyan etmeye başladım ...

Edit : Quiz daha önceden atılan kanalların ödemesini yapıyormuydu arkadaşlar ??
yükkleme yapmadan kapanan 1-2 kanalım hariç hiçbir kanalım atılmamış hepsinin kazançları kesinleşmiş

atılan kanalların %100 ortak bir özelliği olmalı,çünkü kanalları atılmayanlarda var !!!
bu işi bir anket çözebilir,atılan ve atılmayan kanalların özelliklerini maddeleyerek !!

partner yetkisi kalkan kanaları tekrar alamazlar gibi geliyor bana token konusunda bilgisi olanlar varsa açıklasın bize. telifli kanalları hiçbir partner almaz, adsense soksak ünlem dolu hadi ünlemi geçtim adsense mi kaldı. resmen bittik ya okadar emek boşa gitti. bukadar spamcıyı kaldırmayacağı belliydi aynı video 50 kez atılıyor. izleyiciden fazla video oldu bana daha kötü önlemler alacaklar gibi geliyor tüm dizi,film hak sahipleri youtube a geçiyor haliyle sapmcıya ihtiyaçları kalmayacak uzun vadede. yapımcıları zorla youtube sokmak için biz spamcıları kullandıkları bir dönemdi ve bitti kim ne derse desin.

Son düzenleme:
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Temmuz ödemeleri konusunda ne düşünüyorsun hocam? Sorunsuz gönderirler mi?

Webmoney programından dashboard anamaillere baktım , üşenmeden tek tek girdim.
Açık Kanalların Hepsi Kesinleşmiş Bende .

Kapalılarda bi hareket yok , Ne kesinleşme var , ne atılma , nede panellerine erişim problemi .

Umarım Atılanları ve Kapananları Öder ( Önceden ödüyordu , şimdi ödemeler 1 eylül sonrasına kaldıgı için diyorum . )

Saat 02:14 388.196 Adet Kanal , Bakalım takip edelim düşüşü :D https://www.youtube.com/user/QGnetwork/about

388.537 kanal olmuş 350-400 kanal artmış

вαттυѕαу;1123693' Alıntı:
Webmoney programından dashboard anamaillere baktım , üşenmeden tek tek girdim.
Açık Kanalların Hepsi Kesinleşmiş Bende .

Kapalılarda bi hareket yok , Ne kesinleşme var , ne atılma , nede panellerine erişim problemi .

Umarım Atılanları ve Kapananları Öder ( Önceden ödüyordu , şimdi ödemeler 1 eylül sonrasına kaldıgı için diyorum . )

Saat 02:14 388.196 Adet Kanal , Bakalım takip edelim düşüşü :D https://www.youtube.com/user/QGnetwork/about

diye not almıştı arkadaş.

16 agustos saat 09:07 388.537 kanal Madem bu kadar kanal atılıyor bu sayı nasıl oluyor da halen artıyor? Quiz ne yapıyor böyle.

Quiz Dashboardın içine giremiyorum. Kanalların çoğu partnerden çıkartılmış ama çıkmayanlar da var.Çıkartılmayanların ödemelerinin kesinleşip kesinleşmediğini görememekteyim. Atılan kanalların analytics kısımları sıfırlanmış. Bakalım ne olacak.

[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] kanallar Nisan gibi atıldığında atsak bile ödemeyi yaparız dediler ama bu sefer çok değişik senaryolar var bakalım hayırlısı

Kapanan kanalimin parasi 1 gün önce dashboardda yazıyordu simdi baktigimda ise kesinleşen para artik yok :(

İngilizcesi, rusçası olan arkadaşlar quizin başını olabildiğince ağrıtalım. Bütün iletişim kanallarını kullanıp en azından kapanan kanalların ödemesini almak için ısrarcı olalım. Paralar buhar olmasın.

İngilizcesi, rusçası olan arkadaşlar quizin başını olabildiğince ağrıtalım. Bütün iletişim kanallarını kullanıp en azından kapanan kanalların ödemesini almak için ısrarcı olalım. Paralar buhar olmasın.

Aynısını dusunuyorum ...

Kapananların ne olacagını sormalı ,
Atılanların ne olacagını sormalı ,
Gelecegın ne olacagını sormalı...

kapanan kanalların kesinleşen parası panelden silinmiş onun harici geçen ay attıklari 28.8.2015 tarihinde ödeme alacaksınız diye mail box a mesaj gelmişti oda silinmiş umarım düşündügüm olmaz ve bir cok arkadaşimiz bu konuda mağdur olmaz cok büyük mebla zararlar bende.

kapanan kanalların kesinleşen parası panelden silinmiş onun harici geçen ay attıklari 28.8.2015 tarihinde ödeme alacaksınız diye mail box a mesaj gelmişti oda silinmiş umarım düşündügüm olmaz ve bir cok arkadaşimiz bu konuda mağdur olmaz cok büyük mebla zararlar bende.

ödemeyecekler işte başka açıklaması yok niye silsinler. zaten partner bitmiş son ay vurgun yapmaları doğal tahmini hesap yaptım 100m fazla vurgun yaparlar. kendi kanal sayımla orantı kurdum en az 100m

ödemeyecekler işte başka açıklaması yok niye silsinler. zaten partner bitmiş son ay vurgun yapmaları doğal tahmini hesap yaptım 100m fazla vurgun yaparlar.

dogru soyluyorsun odemeyeceklerini cok acıkca belli ediyorlar ama umut fakırın ekmaa dir umuyoruz bizde ..
valla vurgun rakamını bılememde ben tek başıma 100m lik küfür edip bela okudum tek başima . :(
ödeyecek olan adam kanalları neden panelden atsın öder ondan sonra atar cunku yenı sıstem ödeme zamanından sonra önce degil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri