Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eğer attıklarını ödemezlerse vurgunu ekmekle sıyırmış olurlar.
https://www.youtube.com/user/QGnetwork/about
Dün 18:50 'de 388,196 idi.
şimdi 388,537 channels çok abanılmamış
katılıyorum hocam sana 2k izlenim 30 abone bile yapsalar girişler %70 azalır sağlam kanallar girer en azından eskiye göre.
Quiz in vurgunla işi olmadı hiç o mantalite bi şirket değil,önemli olan tek şey google un onlara ödeme yapması,parayı aldıkları sürece sen istemesen bile gönderirler
Arkadaşlar tüm netvorklar gibi Quizde eylüldeki güncellenmeye hazırlıyor kendini. Şimdi dikkat etmemiz gereken bi yer var. Quiz isteseydi güncellenme olacağını duyar duymaz spam kanalların hepsini atardı, daha doğrusu ata bilirdi. Ama yapmadı bekledi kazanclar kesinleşer kesinleşmez ertesi gün bir çok spam kanalları netvorktan atdı, baya bi temizlik yaptı, peki neden kesinleşmedem sonra yaptı? çünki herkesin hesap kitabını tamamlamak için. önce atsaydı ortalık fena karışıcaktı. ama şimdi artık biliyor ahmet ne kadar kazanmış mehmet ne kadar, kendisi için kazanç raporlarını hazırladı. ona göre her kese ödemesini yapıp bağını tamamen koparacaktır. kanalı atdım paranı ödedim benim seninle işim bitdi arkadaş, misali) bu netvork benim bile hatirlamadığım kanallarımın parasını şimdiye kadar ödediyse bunuda öder arkadaş emin ol. atalarımız ne demiş QUİZ candır, gerisi Heyecan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.