QuizGroup Network

Su an açtığım kanallari nereye geçireceğim onu bilniyorum daha adsense para kazanma kapatıyor quiz ilginç ilginç hareketler yapiyor hadi hayirlisi 1 eylülü bekleyeceğiz gibi görünüyor

Çok komik bir sistemleri var hem kanal atıyorlar hem yeni kanal alımını kapatmıyorlar.

Yüksek izlenimli kanallarım quizden atılmamış ama dashboarda girilmiyor bunlar bu saatten sonra atılır mı atılmaz mı acaba?

Quiz in vurgunla işi olmadı hiç o mantalite bi şirket değil,önemli olan tek şey google un onlara ödeme yapması,parayı aldıkları sürece sen istemesen bile gönderirler

Bu söyledıgın cok dogru ...

Adamlar 6.ayda bana 2.aydan Life tan kalmıs paramı yolladı meblag yuksek degıldı ama olsun benım unuttugum seyı onlar unutmayıp yollamıs ...

Arkadaşlar tüm netvorklar gibi Quizde eylüldeki güncellenmeye hazırlıyor kendini. Şimdi dikkat etmemiz gereken bi yer var. Quiz isteseydi güncellenme olacağını duyar duymaz spam kanalların hepsini atardı, daha doğrusu ata bilirdi. Ama yapmadı bekledi kazanclar kesinleşer kesinleşmez ertesi gün bir çok spam kanalları netvorktan atdı, baya bi temizlik yaptı, peki neden kesinleşmedem sonra yaptı? çünki herkesin hesap kitabını tamamlamak için. önce atsaydı ortalık fena karışıcaktı. ama şimdi artık biliyor ahmet ne kadar kazanmış mehmet ne kadar, kendisi için kazanç raporlarını hazırladı. ona göre her kese ödemesini yapıp bağını tamamen koparacaktır. kanalı atdım paranı ödedim benim seninle işim bitdi arkadaş, misali) bu netvork benim bile hatirlamadığım kanallarımın parasını şimdiye kadar ödediyse bunuda öder arkadaş emin ol. atalarımız ne demiş QUİZ candır, gerisi Heyecan :)

hiçbir uyarısı olmayan kanalımda dashboardda gözükmüyor,ayırmışlar ama kazancıda 0 gözüküyor bakalım ne olacak.

Arkadaşlar tüm netvorklar gibi Quizde eylüldeki güncellenmeye hazırlıyor kendini. Şimdi dikkat etmemiz gereken bi yer var. Quiz isteseydi güncellenme olacağını duyar duymaz spam kanalların hepsini atardı, daha doğrusu ata bilirdi. Ama yapmadı bekledi kazanclar kesinleşer kesinleşmez ertesi gün bir çok spam kanalları netvorktan atdı, baya bi temizlik yaptı, peki neden kesinleşmedem sonra yaptı? çünki herkesin hesap kitabını tamamlamak için. önce atsaydı ortalık fena karışıcaktı. ama şimdi artık biliyor ahmet ne kadar kazanmış mehmet ne kadar, kendisi için kazanç raporlarını hazırladı. ona göre her kese ödemesini yapıp bağını tamamen koparacaktır. kanalı atdım paranı ödedim benim seninle işim bitdi arkadaş, misali) bu netvork benim bile hatirlamadığım kanallarımın parasını şimdiye kadar ödediyse bunuda öder arkadaş emin ol. atalarımız ne demiş QUİZ candır, gerisi Heyecan :)

en hayırlı ve mantıklı yorum sanırım, umarım dediğiniz gibi olur hocam
kanalları hiç düşünmüyorum içerideki kalan paralarımızı alalım yeterli, 1 eylül de sıfırdan başlayalım

Ben daha kanallarımın kesinleşip kesinleşmediğini bilmiyorum ki göremedim , bu ay ödeselerde helalleşsek.Önümüze birşekilde bakarız.Ama emeğimizin boşuna gitmesi koyuyor insana.

Quiz 1 eylüle kadar bütün kanalları atıp daha sonra telifsiz ihtarsız izlenim çekilmemiş yani yeni kriterlerine uygun kanallara yeni davetiye yollıycaktır belki . Google ın yeni şartları gereği komple kendilerini resetliyip daha temkinli hareket edicek olabilirler. Bütün kanalları incelemeleri çok fazla zaman alıcagı için hepsini atıyo olabilir.

Bakalım bi pazartesi olsun ne açıklama yapıcsklar görücez

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanallara girip kontrol etmeye korkuyorum la
hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor
geçen sene bu vakitler adsenseler banlanıyordu sebebsiz yere
bu sene de quiz patladı

Bence quiz youtube güncellemesi için ya tüm kanalları atıcak ve kriterlerini yayınlayacak kanallarınız bunlara uygunsa yeniden başvurun diyecek.Bundan sonra kontrol edip öyle alıcak.Çoğu kanalda alınmayacak.Ve partnerler birleşip youtube ile flag vs. politikasını değiştirmeyi teklif edicekler.Yada eğer 300 olayı gelirse quiz kendine alt partnerler açacaktır ve yola böyle devam edicektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri