QuizGroup Network

yanlız adamlar bıze nasıl rest cektı gıder koyan gecenlerde bızlerdık 2 dakıkada susturdular bızı guzel bır acıklama yapılıcaktır kanallar tekrar quız gırıcektır buyuk ıhtımal 1 ayımız var bu yenı sısteme ondan sonrasını dusunmek lazım

Şu kanalları ''henüz'' atılmayan arkadaşlar, bunun verdiği rahatlıkla lütfen magdur kimselere akıl vermesin ya da eleştirmesin. ''Kanallarına izlenim çekenler, amerika çıkışlı kanallar, yt to yt yapanlar'' gibisinden söylemde bulunan kişiler rica edicem sussunlar. Ayrıca sürekli aynı kişiler benim kanallar atılmamış kazançlar kesinleşmiş gibi gösteri yapmayı da kessin.

100 lerce kanalım var ve ne 1 kişiden kanal satın aldım, ne de izlenim çektim. Her şey quiz'den daha organikti. ;) Bu 1!
2. si ise 1 yıldır açık olan Türkçe bir haber kanalım var 6 milyondan fazla izlenmeli 500 videolu ve her yayın bildiğin canlı yayından saatlerce çekilip render geçilmiştir o bile şutlanmış. Bakın ne ingilizce ne de sahte içerik? Bildiğin haber kanalı la.

3. sü ellerimle oluşturduğum işin acemiliğinde başladığım yarı özgün top 10 kanalım var (Yarı özgün diyorum çünkü resimler bana ait değil :) )ki tüm içerikleri sony ve adobe tarzı programlarla saatlerce oluşturmuştum o da life partnere bağlıyken o da atılmış.

4. sü çöp möp diyen arkadaşlar; elimde bazı içerikler var sıfır render. 720p ekran görüntüsü ile keşfetmiştim ve o şekilde yüklüyordum. Yani sen filtre ve cerceve kasarken ben orijinal görüntü ile insanlara izlenim sunuyordum.

5. si kanallarımın yarıdan fazlası render yaptıgım kanallardı yt de olmayan iceriklerdi onlar dahi atılmış.

Şimdi lütfen bu yazıyı okuduktan sonra dahi gelip izlenim cekme çöp kategori gibi hurafelerle ugrastırmayın bizi. İşi olmayan 1 ve 2. maddemi sürekli okusun.

Bu atılma furyasından 3-5 gün bilemedin 1 ay daha sıyırırsın gelecek ay da sen atılırsın bizde oturur izleriz. Saygılar...

Not: Bu arada Quiz'in bu yaptığı eşşekliktir. Temmuz ödemesi için hak kazandım kanallarımız açık ödemimizi yap sonra istersen kanallarımızı atmosfer dışına fırlat nope..

++

Edit: Bu arada bunca olaya ragmen şu LIFE yetkilisi denen kişi neden gelip bir bilgi paylaşmaz bu da işin farklı bir ironik tarafı. Burda basit bir şey yaşanmıyor sonuçta.

Son düzenleme:
O değil de bu ayki ödemeler her an başlaması gerekmiyor mu WM ler ?

Herkes ödemeleri unuttu

O değil de bu ayki ödemeler her an başlaması gerekmiyor mu WM ler ?

Herkes ödemeleri unuttu

kesinleşmeleri olan ve kanalları atılmayan arkadaşlar bakalım ödemelerini alsınlar sonra biz de ağlayıp sızlamaya başlarız.. ama kazanılmış bir hak kesinleşmelerden sonra atıldı kanallarımız bakalım ödememe lüksleri yok ki Quiz bu bizi düşünen bir şirket.. yarın anlayacağız anyayı konyayı

55fJxjA.png

rus forumundada aynı endıse

Şu kanalları ''henüz'' atılmayan arkadaşlar, bunun verdiği rahatlıkla lütfen magdur kimselere akıl vermesin ya da eleştirmesin. ''Kanallarına izlenim çekenler, amerika çıkışlı kanallar, yt to yt yapanlar'' gibisinden söylemde bulunan kişiler rica edicem sussunlar. Ayrıca sürekli aynı kişiler benim kanallar atılmamış kazançlar kesinleşmiş gibi gösteri yapmayı da kessin.

100 lerce kanalım var ve ne 1 kişiden kanal satın aldım, ne de izlenim çektim. Her şey quiz'den daha organikti. ;) Bu 1!
2. si ise 1 yıldır açık olan Türkçe bir haber kanalım var 6 milyondan fazla izlenmeli 500 videolu ve her yayın bildiğin canlı yayından saatlerce çekilip render geçilmiştir o bile şutlanmış. Bakın ne ingilizce ne de sahte içerik? Bildiğin haber kanalı la.

3. sü ellerimle oluşturduğum işin acemiliğinde başladığım yarı özgün top 10 kanalım var (Yarı özgün diyorum çünkü resimler bana ait değil :) )ki tüm içerikleri sony ve adobe tarzı programlarla saatlerce oluşturmuştum o da life partnere bağlıyken o da atılmış.

4. sü çöp möp diyen arkadaşlar; elimde bazı içerikler var sıfır render. 720p ekran görüntüsü ile keşfetmiştim ve o şekilde yüklüyordum. Yani sen filtre ve cerceve kasarken ben orijinal görüntü ile insanlara izlenim sunuyordum.

5. si kanallarımın yarıdan fazlası render yaptıgım kanallardı yt de olmayan iceriklerdi onlar dahi atılmış.

Şimdi lütfen bu yazıyı okuduktan sonra dahi gelip izlenim cekme çöp kategori gibi hurafelerle ugrastırmayın bizi. İşi olmayan 1 ve 2. maddemi sürekli okusun.

Bu atılma furyasından 3-5 gün bilemedin 1 ay daha sıyırırsın gelecek ay da sen atılırsın bizde oturur izleriz. Saygılar...

Not: Bu arada Quiz'in bu yaptığı eşşekliktir. Temmuz ödemesi için hak kazandım kanallarımız açık ödemimizi yap sonra istersen kanallarımızı atmosfer dışına fırlat nope..

++

Edit: Bu arada bunca olaya ragmen şu LIFE yetkilisi denen kişi neden gelip bir bilgi paylaşmaz bu da işin farklı bir ironik tarafı. Burda basit bir şey yaşanmıyor sonuçta.

Bende 3 tane quiz dashboard vardi. 2 dashboarddaki kanallarim atilmis icinde compilation tarzi aboneli hd videolar özen gösterdigim videolar olan bile. 1 dashboardimda 8 kanal vardi yine compilation tarzi kanallar ve herhangi bir atilma onda yok. Yani benim vardigim sonuc dashboardinda cok sayida kanal olanlari kanallari hic incelemeden direk sallamislar (otomatik sistem bile olabilir).

Bende 3 tane quiz dashboard vardi. 2 dashboarddaki kanallarim atilmis icinde compilation tarzi aboneli hd videolar özen gösterdigim videolar olan bile. 1 dashboardimda 8 kanal vardi yine compilation tarzi kanallar ve herhangi bir atilma onda yok. Yani benim vardigim sonuc dashboardinda cok sayida kanal olanlari kanallari hic incelemeden direk sallamislar (otomatik sistem bile olabilir).

Doğrudur hocam bende 6 panel vardı hepsi dağıtılmış. En çoğunda 50 kanal en azında ise 6 kanal vardı şuan hiçbirine giremiyorum. Bazı panelde 10 kapalı kanal bazısından ise 1 kapalı kanal vardı. Yani kapanan kanalların çoğunlukta olmasıyla kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ama Banka hesaplarına göre dağıtma yaptıklarını düşünüyorum. Sonuçta banka hesapları için bize bir kimlik oluşturuyordu quiz aynı banka hesabına baglı kanalları anlıyordu. Böyle bir vurgun yapılmış olabilir. Ne yaparlarsa yapsınlar hocam Temmuz ödemimizi ve Haziran kapalı kanal ödemelerimizi yapsınlar kafi canları cehenneme yani o kadar.

Dashboard daki kapalı kanalların toplam kanala oranı bulunarak atıldığını düşündüğüm sistem.
Belli oranın üstündeyse bütün kanalları quizden attı herhalde!

aslında şöyle bişey de olabilir.şimdilik özgün kanallar dışında tümünü atacaklar.Sonrada manuel şekilde sağlam kanalları alabilirler.
Misal her 100.000 kanalda ayda 20.000 kanal kapanıyorsa alım miktarını bu orana göre uygulayıp youtube koyduğunu limite uydurmaya çalışacaklar.Tabi bunu yaparken yüksek kazançlı kanalları alacaklardır.Bu sebeple bu kadar çok üzüldüğümüz şeyde bize avantaj sağlayan kısımlarda olabilir.Misal quiz kanallar artık satılamayacak.Gerçekten kaliteli spam yapanlar kazançlar elde edecekler.Ayrıca flagcı yada sahteçiler 1 günde kanal açıp quize sokamayacaklardır.Ayrıca dediğim şekilde olursa çok kanal yapıp ortalığı çöp yapanlar da ekmek yiyemeyecek.Kısaca spam az kanal yüksek kazança doğru yönelecek.

Artık bakalım hakkımızda hayırlsı :rolleyes:

aslında şöyle bişey de olabilir.şimdilik özgün kanallar dışında tümünü atacaklar.Sonrada manuel şekilde sağlam kanalları alabilirler.
Misal her 100.000 kanalda ayda 20.000 kanal kapanıyorsa alım miktarını bu orana göre uygulayıp youtube koyduğunu limite uydurmaya çalışacaklar.Tabi bunu yaparken yüksek kazançlı kanalları alacaklardır.Bu sebeple bu kadar çok üzüldüğümüz şeyde bize avantaj sağlayan kısımlarda olabilir.Misal quiz kanallar artık satılamayacak.Gerçekten kaliteli spam yapanlar kazançlar elde edecekler.Ayrıca flagcı yada sahteçiler 1 günde kanal açıp quize sokamayacaklardır.Ayrıca dediğim şekilde olursa çok kanal yapıp ortalığı çöp yapanlar da ekmek yiyemeyecek.Kısaca spam az kanal yüksek kazança doğru yönelecek.

Artık bakalım hakkımızda hayırlsı :rolleyes:

Kaliteli Spam. :D

Kanalları atılan arkadaşlar ne zaman atıldığını yazabilir mi ?

tam saat istemiyorum örneğin saban quizdeydi yada öğlen quizdeydi şimdi baktım atılmış şeklinde

Kanalları atılan arkadaşlar ne zaman atıldığını yazabilir mi ?

tam saat istemiyorum örneğin saban quizdeydi yada öğlen quizdeydi şimdi baktım atılmış şeklinde

+ Nerden anlıyor atıldıklarını ben programla bakıyorum sıkıntı yok hiçbirinde kanalın içindeki videodan bakıyorum hepsinde Quiz yazıyor ve reklamlar çıkıyor.

kanal hiçbir yere bağlı değilken sadece para kazanması content id fasa fiso diyerek engel yedi. bu kanallı adsensede iken para kazanması giden kanaldı düzeltmiştim google+ silerek ama yine oldu. diğer kurtarıp quize soktuklarımada bu sorun olma şansı varmı arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri