QuizGroup Network

вαттυѕαу;1124651' Alıntı:
Arkadaşlar şunu merak ediyorum

Bi dashboardda 50 100den fazla kanalı olupta kanalların dashboarda ERİŞEN var mı?

Ayni şekilde bi dashboardda maximum 15 kanalı olupta kanalların dashboardda ERİŞEMEYEN var mı ?

Cevremde olan durum bu , dashboardda az kanali olan erişebiliyor , çok kanali olan hic bi kanalin panele giremiyor.

●Mobildeyim , Yazım Hataları Olabilir●

cunku kapanma olasılıgı yuksek olan dashboard oluyor genellıkle ben onada gıremıyorum dıyorumya 2 sifreyi unuttuk adamlardan cevap beklıyorum ama kanalları sıfre bolumune yanı joın quızden gırdıgımde kanal atılmıs gosterıyor bır kacı cozemedım ısı

Bi dashboardda 50 100den fazla kanalı olupta kanalların dashboarda ERİŞEN var mı?

Ayni şekilde bi dashboardda maximum 15 kanalı olupta kanalların dashboardda ERİŞEMEYEN var mı ?

Cevremde olan durum bu , dashboardda az kanali olan erişebiliyor , çok kanali olan hic bi kanalin panele giremiyor.

kuzenimde 45 kanallı dashboarlı panele erişebiliyor kapalı olan 10 kanal atılmış durumda. kazancı kesinleşmiş.

benim 130 küsürlü dashboarda erişim yapamıyorum açık kanallar ile. kapanan kanallar ile erişim var fakat kesinleşme yok hepsi tek dashboardda toplanmış.

1 kanal 1 dashboard olan kanalım kesinleşme yapılmış kanal quizde (2telifli kanal)

aynısı demin bana oldu hocam işte...baktım kanalı atmışlar,sinirden kanalın içinde oraya buraya dolanıp dururken kontrol paneline de girdim bir baktım davetiye var,bu ana kanalımdı diğer bütün kanallar bu kanalın referalı ile soktuğum kanallar,onlarda hiç bir sıkıntı yok...
davetiyeyi tekrar kabul ettikten sonra dashboard kontrol ettim yine aynı hatayı verdi ve giremedim...
sen davetiyeyi kabul ettikten hemen sonra mı aktifleşti dashboard yoksa zaman geçti mi üstünden biraz?
Hemen açıldı öğlen oldu bu olay

mobil mesaj

Ya naparlarsa yapsınlar isterse spam bitsin quiz bitsin ama temmuzda kapanan ve öncesinde kapanan ve temmuzda kazandırmış kanalların ödemesini yapsınlar yeter.Çünkü açıklama yapmadan önce herşey normaldi varmı öyle kaçmak? sanmıyorum arkadaşlar en azından şu kapanmışları ve temmuzda kazandırmışları ödesin yeter diyorum ben

вαттυѕαу;1124655' Alıntı:
Bende de bi dashboardda maximum 15 kanal var , şükür kapanan kapanmayan hepsine erişebiliyorum , bunu merak ettim bende

kapananlara bende ulaşıyorum hocam fakat kazanç kesinleşmemiş

Işte neye göre kime erişim verdiler , kime vermediler , sanırım bi dashboardda ki kanal sayısına bakıyolar , buda bi etken sanirim

---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

kapananlara bende ulaşıyorum hocam fakat kazanç kesinleşmemiş
Kapananlar kimsede kesinleşmedi sanirim , bende de kesinleşmedi

[MENTION=9291]Kızıldereli[/MENTION] Ödeme yöntemim banka, her kanal tek dashboard hepsine girebiliyorum.

benim bi dashboarda 100 den fazla kanal var kapananlar cıkartılmış acıklar sorunsuz kesinleşmiş ve hepsi duruyor atılma yok aynı şekilde 5-10-15-20 kanalları dashboarlardada sorun yok sadece kapannalar cıkartılmış gerisi duruyor ve kesinleşmiş

Nasıl yok ya. :D Yok öyle bir dünya. Ödediyse sana ödedi bana ödemedi belki? Belki son 2 aydır calısıyorum bu partnerde eşşek gibi? İçerde hatrı sayılır bir mebla varsa ve ben buna göre hareket ettiysem ne yani ödemese de olur mu diyecegim? Kusura bakmayın kimse babamızın oglu değil. Biz emek verdik sabahlara kadar gözümüze uyku girmedi çalıstık şimdi google vs. demeye hakları yok. Geçen senede awe yapmıstı aynısını. Artık yeter yav. Biz kapananların peşinde değiliz halen acık ve temmuz kazancları olan kanalları ödesinler kafi.
Pazartesi netleşir.Spam yapıyorsan hiçbir şeye itiraz etme hakkın kalmıyor bazen.

110 kanal vardı 20 tanesi atılmış 90 kanal kalmış ve dashbıarda erişim saglayabiliyorum. Atılan kanalların Mail şifresi ile Quiz Ana sayfadan giriş yaptıgımda digerlerinede giriş yapabiliyorum atılan 20 kanalı sadece dashboardan atmış yani anlayacagin geri kalan her kanalım ıcın farklı dashboard oluşturmuşlar. kesınleşmeler tamam ama geçen aydan ödeme yapılacak olan kapalı kanallar nerde oldugundan haberım yok mail box da şu kadar para alacaksın yazıyordu kapananlardan komple silmişler mail box umu ve kapanan kanallarıda dashboard dan kaldırmışlar 3-5 kapanan kanal kalmıs dashboard da onlarda en az kazandıran kötü kanallar. bu nedenle aklıma gelen şey pazar gunu odeme olmaz herkes bılır bunu pazartesi ödemeler başlar hocam kapananları odeme zamanı geldıgınde de en az ödeme aralıgına sahip olan kapalı kanalları. hiç yoktan bendeki durum bunu gosterıyor

[MENTION=28267]youtub60[/MENTION] hepsi tek kanal tek dashboardda.botla yaptım kanalları

Arkadaşlar ben diğer networklerlede çalışıyorum atma falan yok şuan spam kanaları bu sistemsel bir sıkıntı olabilir kötü düşünmeyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynısı demin bana oldu hocam işte...baktım kanalı atmışlar,sinirden kanalın içinde oraya buraya dolanıp dururken kontrol paneline de girdim bir baktım davetiye var,bu ana kanalımdı diğer bütün kanallar bu kanalın referalı ile soktuğum kanallar,onlarda hiç bir sıkıntı yok...
davetiyeyi tekrar kabul ettikten sonra dashboard kontrol ettim yine aynı hatayı verdi ve giremedim...
sen davetiyeyi kabul ettikten hemen sonra mı aktifleşti dashboard yoksa zaman geçti mi üstünden biraz?

Kanalınızda uyarı ihtar var mıydı?

hiç bir partnere taşımaya çalışmayın bence kanalları,bana da yüksek ihtimalle eylül tedbiri çalışmalarını yapıyorlar gibi geliyor,aradan kapalıları ayıklayıp belirlenen sayılara çekme çalışması yaparken sistemin arada hata verdiği de oluyordur ve bizde ona denk geliyoruzdur muhtemelen...

çünkü atılan atılmayan,sorunlu sorunsuz herşey herkeste tutarsız görünüyor,belli stabil bir hali yok şu an yaşananların...tek ortak nokta kapananların ayıklanması gibi görünüyor...

yarın büyük gün derim...
[MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] hayır tertemiz kanal...

Pazartesı adamlar ıs bası yapıcagı gun acıyorum valla adamlara her bolgeden saldırı yıyecekler bunun ıcınde hack ugrasan tayfada var arkadaslar sadece bız yokuz adamlar mılyon dolar alıyorlar sahte ızlenım vs vs cekıp ddos saldırıları yıyebılır quız sımdıden soyleyım 2. olarakta bu guncelleme bence kanalları sokmayın quız acıklama yapmadan

[MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] hayır tertemiz kanal...

Quiz varı yoğu atıp temiz kanallara geri alım davetiyesi gönderiyor olabilir. Çoğu arkadaşımız temiz olan kanallarına davetiye aldılar. Bazıları otomatik bağlandı.

Olan bu olabilir. Tüm "temiz" kanallarımıza davetiye gönderip bunu onaylamamızı isteyebilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri