Bende şu youtube konusunda kendimi birşeyler biliyorum diye sanıyordum.
Şu an oturup boş boş yazılanları ve kaos ortamını izliyorum...
Kim hangi senaryoyu okursa okusun, bu işin olumlu olumsuz ne olacağı yarın belli olur tahminimce. Çünkü ortalık o kadar karıştı ki, biz elimizdeki 100-200 kanalın ne olduğunu tam anlayamamışken Quiz'de 500k küsur kanal vardı sanırım onlarda sapıttı.
İşin iyi tarafından bakmak istiyorum bakamıyorum, kötü tarafını düşünmek bile istemiyorum. O onu yapmış bu bunu demiş sadece varsayımlar. Önemli olan partner bu dk'dan sonra nasıl bir yol çizecek. Çünkü ayın 12 sinden beri Quiz bu süreci çok kötü idare etti. Ne bir açıklama mevcut ne de bir yol gösterme.
Youtube işi bitmez kimse boş hikaye okumasın.Bu yaptırımları bir şekilde düzenlemeleri gerekiyordu sanırım biz bu talihsiz sürece denk geldik.. Mesela bir dashboarda girebiliyorum diğerinde garip bir hata çıkıyor. Kapalı kanalların dashboarduna erişilmiyor, ürün askıya alındı şeklinde hata mevcut. Ne kazanmışız, ne kadar kesinleşmiş, ödeme yöntemleri ne oldu, haziran kapananlar ne olacak vs vs vs. Tam bir Kaos ortamı yemin ederim. Umarım yarın ayrıntılı bir açıklama gelir bu belirsizlik ortadan kalkar...