QuizGroup Network

spam kanal olayı bitmez çünkü yt ye en çok videoyu bizler yüklüyoruz her ne kadar çöp edercesine yüklesek de.. sadece şartlar ağırlaştırılır ve ince elenip sık dokunur o kadar.. yt ye giren kullanıcı sayısı bizim verdiğimiz emeklerle oluyor ve google da bunun farkında.. sadece zorlaşacaktır o kadar. çünkü google işi zorlaştırdıkça zorlaştırdı ve artık daha zorlaştırılacak bir şey kalmadı ve bu işi bitirmek istemediği için bu seferki adımını partnerlere yaptırım uygulayarak devam ettiriyor..

spam kanal olayı bitmez çünkü yt ye en çok videoyu bizler yüklüyoruz her ne kadar çöp edercesine yüklesek de.. sadece şartlar ağırlaştırılır ve ince elenip sık dokunur o kadar.. yt ye giren kullanıcı sayısı bizim verdiğimiz emeklerle oluyor ve google da bunun farkında.. sadece zorlaşacaktır o kadar. çünkü google işi zorlaştırdıkça zorlaştırdı ve artık daha zorlaştırılacak bir şey kalmadı ve bu işi bitirmek istemediği için bu seferki adımını partnerlere yaptırım uygulayarak devam ettiriyor..

Bitmeyen geyik şu "Youtube'un ekmeği bizden yiyor, bizi bitirmek istemiyor" geyiği.

bal gibi de bitirmek istiyor spamı kendinizi kandırmayın. sizin spam videolarınızın getirisi googlenin harcadıgı enerji masrafını karşılamaz. milyonlarca çöp video ancak youtube sistemlerinde heybeye enerji harcayıp boşuna yer işgal ediyor.

spamdan milyonlarca dolar kazanıyor youtuber'lar, ytde yine aynı şekilde kazanıyor ve bu zamana kadar idare ettiyse demekki işine gelen bir nokta var. yok googlenın onunu karşılazmış bununu karşılamazmış herkes ekonomi uzmanı herkes bilgisayar mühendisi. her şeyi siz biliyorsunuz zaten. bu uzmanları geçtim birde kafasında bir senaryo kurup onu buraya yazanlar var, altı üstü bi gün be bi güncük sadece bugün boş boş konuşmayacaksınız yarın quiz diyecekki olay bundan ve ibaret herşey olacağına varıcak bu felaket tellallığı bu kadar çöp entry niye?

bal gibi de bitirmek istiyor spamı kendinizi kandırmayın. sizin spam videolarınızın getirisi googlenin harcadıgı enerji masrafını karşılamaz. milyonlarca çöp video ancak youtube sistemlerinde heybeye enerji harcayıp boşuna yer işgal ediyor.

bitirmek istese 2 hamlede spamın s si kalmaz

Abi tamam kazanıyor ediyorda hani muhtaçmış gibi konuşmayalım 4 yıl önce bu adamlar borçta mıydı da reklam kazanmayı açtı ?
Google bi yatırım yaptı sevdi burayı ama biz adamları bıktırdık belki onların kar oranı arttı ama sıkılıyor herifler binlerce şikayet geliyorbir ton olay oluyor çünkü.
Onun için kazanacağı parayı biraz düşürcek belki ama daha temiz bir yt yapacak eminim.
Vietnam ve Türklerin olduğu bir yerin daha ne kadar dayanabileceğini bekliyorsunuz ?
Bu belki son değil ama illa bir gün son gelecek.

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:38 ----------

bitirmek istese 2 hamlede spamın s si kalmaz

Ben öyle düşünmüyorum bunlar milyon dolarlık şirketler ama öyle anında istedikleri zaman istediği şeyi bitirecek güçte değiller.
Google bi ara takmıştı spama her gün update getiriyordu site işinde :)
Bizim de karşımızda insan var ve attıkları her adımı güvenli atmak zorundalar.
Bunu bize alıştıra alıştıra yapıyor mesela ülke olayı gitti 3 gün sonra tekra geldi
adsenseler işleme girmedi 2 gün sonra girdi
öldürücü vuruşu öyle denemeler yapmadan atamaz onlarda spamcı aslında :)
Deneye deneye...

Son düzenleme:
Abi tamam kazanıyor ediyorda hani muhtaçmış gibi konuşmayalım 4 yıl önce bu adamlar borçta mıydı da reklam kazanmayı açtı ?
Google bi yatırım yaptı sevdi burayı ama biz adamları bıktırdık belki onların kar oranı arttı ama sıkılıyor herifler binlerce şikayet geliyorbir ton olay oluyor çünkü.
Onun için kazanacağı parayı biraz düşürcek belki ama daha temiz bir yt yapacak eminim.
Vietnam ve Türklerin olduğu bir yerin daha ne kadar dayanabileceğini bekliyorsunuz ?
Bu belki son değil ama illa bir gün son gelecek.

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:38 ----------

Ben öyle düşünmüyorum bunlar milyon dolarlık şirketler ama öyle anında istedikleri zaman istediği şeyi bitirecek güçte değiller.
Google bi ara takmıştı spama her gün update getiriyordu site işinde :)
Bizim de karşımızda insan var ve attıkları her adımı güvenli atmak zorundalar.

Vietnam ve Türkler :D :D öyle cidden

Youtube spamı bitirmeyi istemez mi ya? Deli olmak lazım bunu söylemek için. Aynı videodan bin tane. Youtube'un ne karı var bu işten?

Youtube'un tek bir gider kalemi var neredeyse. Sunucu ve bandwithd. O sunucu ve BW giderleri ne kadar yüksekse Youtube hale karlılığı yüksek bir mecra değil Google için. Adamlar bu giderlerini düşürmek istemeyecek öyle mi?

Büyük şirketler 1 Cent'i bile düşünerek hareket eder.

Aslında çok da büyük sayılmayız youtube 2012 başında günlük 3 milyar izlenim alıyordu hadi şimdi 5-6 milyar alıyor olsun. Ayda 200milyar izlenim diyelim. Quiz bir ayda 3.5-4 milyar civarı izlenim alıyor quizdeki özgünleri çıkartıp bizim adsense calısanlaeı vs ekledıgımızde spamın yt ye getırısı bır ayda 5-6 milyar gosterımdır. Yani aslına bakarsan yt için %3 gibi bir şeyi oluşturuyoruz. Youtube un tamamen çöplüğe dönmesindense %3 kazanç düşmesini göze alabilirler bence.

Youtube spamı bitirmeyi istemez mi ya? Deli olmak lazım bunu söylemek için. Aynı videodan bin tane. Youtube'un ne karı var bu işten?

Youtube'un tek bir gider kalemi var neredeyse. Sunucu ve bandwithd. O sunucu ve BW giderleri ne kadar yüksekse Youtube hale karlılığı yüksek bir mecra değil Google için. Adamlar bu giderlerini düşürmek istemeyecek öyle mi?

Büyük şirketler 1 Cent'i bile düşünerek hareket eder.
Youtube sadece özgün videolar ile bu kadar büyük kar edemez

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Youtube sadece özgün videolar ile bu kadar büyük kar edemez

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kastım sadece özgün değil. Youtube pek kar da etmiyor zaten açıkladıkları raporlara göre.

Yani diyelim viral bir video var. Bunun yüklenmesi Youtube için iyi bir şey. Ama bunun karartılıp bilmem ne yapılıp 1500 kere yüklenmesi Youtube için felaket bir şey.

bence kotu spamı bıtırmeye calısıyor temız spamı degıl soyle soylım bır ara herkes haber calısıyordu aynı vdeıolardan 100 er tane ayrı ayrı kanalda oluyordu sımdıde aynı herkes bı kanal buluyor cekıyor atıyor aynı kanalda 20 30 tane buluyor soyle bır ornek verım bı dızı hakkında arastırma yaptım youtube da yok aradım taradım yok neyse 2 sezonluk bır dızı ınternetten aramadıgım yer kalmadı sonunda 2 sezonu bıtırdım yukledım 3 5 ay ıyıce kazandırdı sonra toplulukdan gıttı kanalın vıdeoları bı aradım youtube da 10 15 kanalda aynı ısımde aynı sekılde aynı etıketlerle vıdeolar duruyor sımdı adam benım onumu degıl boyle spam yapanları kesmek ıstıyor benım bı arkadas var kanal tutuyor mesela gıdıyor aynı kanaldan 2 3 tane daha acıyor aynı vıdeolar vs atıyor bugun kazanıyorsunda 2 gun sonra youtube engellıcek ac gozluluge gerek yok .

kardesım sacma konusuyorsunuz kendımızı nıye kandıralım gıt aynı mubabet saglam yabancı forumlardada var google spam bıtırırse hıt kaynagı nereden gelıcek abuk subuk konusmayın ısterse 1 mılyon tane bassın aynı vıdeodan ılerde ona cozum bulucaktır

bence kotu spamı bıtırmeye calısıyor temız spamı degıl soyle soylım bır ara herkes haber calısıyordu aynı vdeıolardan 100 er tane ayrı ayrı kanalda oluyordu sımdıde aynı herkes bı kanal buluyor cekıyor atıyor aynı kanalda 20 30 tane buluyor soyle bır ornek verım bı dızı hakkında arastırma yaptım youtube da yok aradım taradım yok neyse 2 sezonluk bır dızı ınternetten aramadıgım yer kalmadı sonunda 2 sezonu bıtırdım yukledım 3 5 ay ıyıce kazandırdı sonra toplulukdan gıttı kanalın vıdeoları bı aradım youtube da 10 15 kanalda aynı ısımde aynı sekılde aynı etıketlerle vıdeolar duruyor sımdı adam benım onumu degıl boyle spam yapanları kesmek ıstıyor benım bı arkadas var kanal tutuyor mesela gıdıyor aynı kanaldan 2 3 tane daha acıyor aynı vıdeolar vs atıyor bugun kazanıyorsunda 2 gun sonra youtube engellıcek ac gozluluge gerek yok .
Ben de yedeklerini alıyorum ama gizli [emoji85]

Xperia Z2 den gönderildi

atılan kanalların ödemeleri yarın gelir mi ki acaba yoksa diğer ayamı sarktı yoksa üstüne yatacaklarmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri