QuizGroup Network

Özgün kanalım hariç kanallarımın %90 nı atılmış. :) Quiz benide felaket tellali yaptın ya sana ne diyim. Sabah sabah sinirlerim kalktı yerinden. Ulan kime güvendiysek kime yapmaz dediysek vurdu geçti.. Bu saatten sonra Quizden herşey beklerim ben. Ödemede olmazsa kimse şaşırmasın.

Odemelerde Sıkıntı cıkmaz Dun Admin konusmus Her zaman ki gibi öderiz sorun olmaz demislerde iste bizde guven sorunu oldu bir kere

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------

tek tek degilde hocam film anime ve aynı full episodeden ucuncu sahıs eslesme ve bir uyarıdan direk kanalları atıyor Basıma geldigi icin biliyorum Adama bir yerde de haklı mecburuz da muhtemel sonra geri alım olacak guncelleme ile iyice inceleyerek alacaklar
Öderse helal olsun valla başka Partner olsa babayı alırdık kanalları atmakta haklı adamlar bazı kurallar geldi ve buna uymak zorundalar

Quiz atılan kanallara kapalı kanal gibi 60 gün sonra ödeme yapıyor...kesinleşmeden önce atılanlar eylül sonunda alır.

Beyler az önce Life Networkteki yetkili ile konuştum benim ödememde sıkıntı vardı.Aralık ödemesi için soru sordum ondan sonrada bu atılan kanalları sordum.Dedimki:

Bu kadar kanalları neden atıyorsunuz herkes kötü şeyler düşünüyor ne diceksiniz?

Onlar doğru düşünüyor. dedi sanırım kötü şeyler olucak :(

poX7bJ.png

Arkadaşlar quiz detaylı bir şekilde mesaj atıp iletişim kursak.Net birşeyler öğrensek anladık spam dolayıda episode full episode v.s sıkıntısı vardı.Adamlar bizden ne istiyor.Bunu atan arkadaş olursa iyi olur

They thinks right dediyse o life yetkilisi degildir.
Beyler az önce Life Networkteki yetkili ile konuştum benim ödememde sıkıntı vardı.Aralık ödemesi için soru sordum ondan sonrada bu atılan kanalları sordum.Dedimki:

Bu kadar kanalları neden atıyorsunuz herkes kötü şeyler düşünüyor ne diceksiniz?

poX7bJ.png

poX7bJ.png

Hangi iletişim mailine attın maili

iyi ihtimal quiz bu ay açık kapalı kanalları ödeyecek,31 eylülde kapanan kanalları da öder ama atılan kanalları almayacak dahsboarda girilemeyen ama quiz de gözüken kanallar da bugün atılacak.

tamam bekleyip görelim zaten az bir zaman kaldı ama duymak istediğiniz şeyleri yazınca gerçek olmayacak. aylık 300 kapanan kanal kuralı geldi arkasından 150bin kanal atıldı bu ne anlama geliyor ozaman.

Bu postları attıktan 5dk sonra dediğim gibi tüm DB suz kanallar atıldı. Herkes buraya endişelerimizi yazarken felaket tellalı ilan ediliyor ama bizim de içimiz kan ağlıyor. 5 gündür konudaki tüm postları okudum bazıları foruma şirin gözükmek için beyaz yalan söylüyor 5 gündür biz bişey demiyoruz. zaten canımız burnumuzda yok kanallar tekrar alınacakmış vb saçma sapan şeyler. anca tekrar başvuru yaparsan belki alırlar

Az önce rusça bir forumda "LifePartnership" adı ile online idi hiç bir konuya cevap vermeden çıktı.

Awe yapmaz, Awe candır, bi tanedir Awe dediğimiz o günler geldi aklıma.. O zamanda çok beklemiştik böyle. İnşallah yanılıyorumdur.

Bu postları attıktan 5dk sonra dediğim gibi tüm DB suz kanallar atıldı. Herkes buraya endişelerimizi yazarken felaket tellalı ilan ediliyor ama bizim de içimiz kan ağlıyor. 5 gündür konudaki tüm postları okudum bazıları foruma şirin gözükmek için beyaz yalan söylüyor 5 gündür biz bişey demiyoruz. zaten canımız burnumuzda yok kanallar tekrar alınacakmış vb saçma sapan şeyler. anca tekrar başvuru yaparsan belki alırlar

Felaket tellallığı mı kalmış ya? Kötümser diye diye çatır çatır adam banladılar bu forumdan saçma bir şekilde. Kötümser diye banlanan adamların hiçbiri bu kadar ileri gitmemişti.

Hocam şuan forumdaki herkes en az diğerleri kadar bilgisiz çünkü bir açıklama yok. Herkes haliyle kendi kafasından bir teori sunuyor ortaya. Şimdi senin dediklerin de olabilir ya da sistemsel bir sorun vardır ve çözüm için de kıvranıyor olabilirler. Paralarımız yatar, yatmaz ama şuan ortaya kim ne koyarsa koysun sadece moral bozmak veya insanlari heveslendirmekten başka bir işe yaramıyor. Ben yine de iyi veya kötü senaryolar üretmektense biraz daha yapıcı olup araştırmak ve ortaya biraz daha somut örnekler vermenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri