QuizGroup Network

Felaket tellallığı mı kalmış ya? Kötümser diye diye çatır çatır adam banladılar bu forumdan saçma bir şekilde. Kötümser diye banlanan adamların hiçbiri bu kadar ileri gitmemişti.

sen forumu takip etmiyorsun galiba eskiden 5 dk site gitti mi felaket senaryoları yazılıyordu. dediğim oldu işte tüm dashboardsuz kanallar atıldı hala ne seneyosu arkadaş? zaten morelim sıfır size duymak istediğiniz şeyleri söyleyim ozaman evet tüm kanalları geri alacaklar ve öderler biraz sonra başlayacak tamam böyle mutlu oluyorsan buna inan.

sen forumu takip etmiyorsun galiba eskiden 5 dk site gitti mi felaket senaryoları yazılıyordu. dediğim oldu işte tüm dashboardsuz kanallar atıldı hala ne seneyosu arkadaş? zaten morelim sıfır size duymak istediğiniz şeyleri söyleyim ozaman evet tüm kanalları geri alacaklar ve öderler biraz sonra başlayacak tamam böyle mutlu oluyorsan buna inan.

Arkadaş forumu 3 üyelikle takip ediyor.

Attığı kanalların hepsi adsenselere geri döndü şimdi birde bunların para kazanması gidecek al başına bela!

Kesinleşenlerdende haber yok wmlerde tıngır sesi diye birşey yok, yetkilide foruma uğramıyor inş kötü şeyler olmaz :(

kanalların hepsi adsense döndü ama adsensde 0 gözüküo herşey

Para kazanmalar kapalı zaten tekrar açmanız gerekiyor ancak şöyle bir sorun var. Para kazanma açtığım videoların pub-id lerini kontrol ettim benim kullandığım adsensenin pub id si ile alakası bile yok sizde bir kontrol edin. Geri dönen kanalların pubid leri hep bu id olmuş ca-host-pub-1800120140230655

iki tanesnn dün açtım para kazanmasnı ama halen adsensde tık yok. pubid doğru ama kendi adsensmi gösteriyo

Quiz'e bağlı yaklaşık 70 kanalımın hiçbiri atılmamış. Hepsi wm ve ayrı dashboardlar. Mayıs ve Haziran aylarında kapanan kanalların dashboard'larına girebiliyorum fakat Temmuz ve Ağustos'ta kapanan kanalların dashboardlarına erişim yok.

Bakalım bugün bi açıklama olucakmı açıklama olmassa ingilizcesi iyi olan biri ingilzice bi metin hazırlasın hep beraber yollayıp soralım belki bi nebze endişemizi giderecek bişe sölerler yada durumu öğreniriz.Genel olarak her şeyde sıkıntı var güncellenmiyo partnerlere bişeler oluyo baya derin bi güncelleme var demekki.Hayırlısı umutla bekliyoruz.Güzel sonuçları.

Anlamıyorumki kanal atılmış gözüküyor baska partnere basvurdum saolsun yetkili arkadas bakmış kanala kabul edilirmi diye kanal quize bağlı diyor ama panelde quiz ibaresi yok para kazanma kapalı kazançlar sıfırlandı.. Ne yapacaklarsa yapsalar bi an öncede işimize baksak..

iki tanesnn dün açtım para kazanmasnı ama halen adsensde tık yok. pubid doğru ama kendi adsensmi gösteriyo

Pubid ye vidonun birisini açıp kaynak kodundan bakmalısın. Bu kısımda normal adsensenin id si gözüküyor ancak videoya girip pubid kontrol ettiğinde benim pubid ile alakası bile yok.

Arkadaşlar, benim alacağım bir miktar atılan kanalım vs. yok. Ama eğer ayrıntılı soruların sorulduğu bir metin hazırlarsanız ingilizceye çevirip maili atabilirim. Ama herkes değil bir kişi gerçekten merak edilen şeyleri yazsın tek ve uzun bir metin şeklinde iletişim kurayım isterseniz. Umarım sorunsuz öderler paranızı.

Artık toplu bir şekilde bu adamları mail bombardımanına tutmaın zamanı geldi bence biri konu açsın ingilizcesi iyi olan biri metin hazırlasın toplu şekilde bunlara gönderelim.. Bir açıklama yapmak zorundalar.. :mad: :mad:

Arkadaşlar bu quize başvuru yaparken,yapılan sözleşmelerde ne gıbı maddeler yazıyordu ınceleyen var mı,quız kanalda hıçbır sıkıntı yokken sözleşmeye ıstınaden kafasına gore partnerlıkten atma yetkısı var mı,o kı böyle bır saçmalıklar yapacaktılar ne dıye sözleşme yapıp bağlayıcı olmaya çalışıyorlar.

Atılan kanal ile tekrar quize başvuru yapmaya çalıştım direkt bilgileri gördü ne iştir bu ancak kanala gelen davetiye filan yok tabi

Dear O.... E....,
Thank you for your online registration with QuizGroup.
Welcome into the QuizGroup
Partner Program!

Quizden atılan 3 kanalı adsense bağladım 2.gün oldu hiçbir veri yansımamış hala.

Koşulları okudum arkadaşlar
1.3.2 the display of Provider’s Content is impacting the integrity or performance of Google Services (by
way of example only, end users are unable to access or otherwise experience difficulty accessing Provider’s
Content);
QuizGroup may, in its sole discretion, suspend display of, chose not to display, or cease displaying any or
all of that Provider’s Content or Provider’s Brand Features in the Google Services (or any part thereof)
with no liability to QuizGroup or Google. If any particular Provider’s Content file yields erroneous results,
or is not updated or verified by Provider, QuizGroup may remove such file. Provider shall not make false
claims on User Videos or otherwise abuse. Provider’s false claims or abuse shall entitle QuizGroup to
terminate this Agreement immediately.
Özetle burada, (sağduyuyla hareket ederek) İstedikleri zaman partnerliğe son verebileceklerini yazmışlar. Yani biz quize kanal bağlarken her şeyi yapabileceklerini zaten kabul ettik. Koşullarda düşmanca bir tavra rastlamadım şu an yapabileceğimiz birleşip tüm soruları içeren bir mail atmak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri