QuizGroup Network

bugün açıklama yapıcaz diyor ama haberler iyi değilmiş malesef. her şeye hazırlıklı olmak lazım.

aynen kapanan yüzdesi yüksek olan dashboardlar temizleniyor. düzgün kanalların olsa dahi quiz çok fazla kanalın kapanmış diyerek atıyor partnerden. Ya da çok sayıda kanalı olupta atıyorum 100 kanalı vardır 30 tane kapanmıştır bunlarıda çıkarıyor sanırım partnerden. çünkü benim fazla kanalım yok hiç atılma falan yaşanmamış sadece kapalı kanalları ayırmış dashboarddan. arkadaşım çok kanalla çalışıyordu onun kanallarıda atılmış. bu kanal satın alıp ortalığı çöp edenleri engellemek için bu tarz bişey yaptılar bence

Bu olabilir benimde quizde pek kanalım yok 15 falan vardı 3 ü kapanmıştı onları başka dashboarda taşımışlar sağlam kanallar duruyor

Arkadaşlar haziranda kapanan kalanada girdim az önce bu ayın 29'unda ödenecek yazıyor sorunsuz hemde 4 haneli, inş çok kötü sonuçlar olmaz :(

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] ok, whats happening? Will you pay terminated channels in July, What will happen unlinked channel, and most importanti When will you pay July earnings?

Ben baştan söyleyince bana burdan terslenenler oldu . Körü körüne spam yapanların kanalları atıldı .

bugüne kadar ne olursa olsun sorunsuz ödeme yapmış bi şirket var. şuan kadar hiç bi şirket aylarca kapananları ödedi diyemez kimse.bu şirket kapananlarıda ödedi.dashboardı resmen spam için hazırlanmıştı. add new channel özelliği olsun kapananları ödemesi olsun güven verdi. ben bize kazık atmıycağından eminim. en kötü ihtimal spamı bitirdik ödemeleride yapmıyoruz dese bile inanın istedikleri için değildir. bugüne kadar quizle hiç sorun yaşamadım. yaşayan birinide tanımıyorum

Yazdığı mesaja göre harbiden atılan kanallar vs geri gelmeyecek. Şuandan itibaren ödemeler yapılacak mı kapanan ve açık kanallar dahil bu merak konusu.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] hello.
We are waiting net explanation about our channels. You will take our channels back to partner. What are you doing abi? What is the problem..

google partnerlere 1 eylülden itibaren yaptırım uygulayacak ve quiz zaten 1 eylüle kadar gerekli tedbirleri alacağız demişti.. tamam buraya kadar sorun yok ama bu kanalların parasını google kesinlikle Quiz e ödedi ve Quiz de bize ödeyecektir. Ödemezse vah halimize :D

quizden yüksek miktarlar kazanıyorum. ama hiç stres etmiyorum çünkü mutlaka bir yolu bulunur. quiz en kötü ihtimalle mn gibi olur kapananları ödemez manuel olarak kanalları kabul ederler vsvs [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] What we need to do in order to answer?

Adamlar bugüne kadar ödedi hiç problem yapmadı, şimdi suçu quize atmanın bir anlamı yok tüm mcn lere googleden giden bir karar var adamlar keyfi iş yapmıyor. Öyle olsaydı paypal zamanında bu kadar uğraşmazdılar. Adamlar hala çırpınıp size bize açıklama yapıp durumu toparlamaya çalışıyorsa adam gibi adamdır bunlar. Onlara çamur atanlar nankördür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri