QuizGroup Network

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

What will happen in September, scoring the next channel?

Do you?
It is to be brought by google?

beyler taktınız kapalı kanallara onu daha sonra da sorarsınız, önemli olan temmuzda kazandığımız açık ama atılan kanalların ödemesi.. en önemlisi bu buna yoğunlaşsanız da buna cevap verse

senin açından en önemlisi bu. Herkes kendi derdinde. Benim açımdanda en önemli olay haziran kapananlarnın ödemesi şu anda. bu yüzden benim derdim haziran kapananlarıyla en fazla.

Arkadaşlar hep bir ağızdan yüklenmeyelim. Açık kanalların ödemesini sordum.

"EĞER DASHBOARD'DA KAZANCI GÖRÜYORSANIZ PARAYI ALIRSINIZ DİYOR"

Bu demek oluyorki dashboard'da kazancı kesinleşmeyenler veya dashboard erişimi olmayanlar ayvayı yedi.

The problem is you guys told us before that you get the payment from google and keep it for 1 month for terminated channels to make the payments. Now you are talking like Google doesn't pay you which wouldn't be the case if these changes will be applied on 1st September. You should be getting June terminated channel payments in this month.

Tamam kapananları ödemeyecek anladıkta, bu güne kadar açık olup kazandıran ve reklam geliri kendilerine yatan, google ın kendilerine ödeme yapıp atıkları kanalları ödeyeceklermi?

The problem is you guys told us before that you get the payment from google and keep it for 1 month for terminated channels to make the payments. Now you are talking like Google doesn't pay you which wouldn't be the case if these changes will be applied on 1st September. You should be getting June terminated channel payments in this month.

1 September New Channel Criteria ? What will you want from us ? The same criteria or change ? 1000 view 10 subscribe ?

Tamam kapananları ödemeyecek anladıkta, bu güne kadar açık olup kazandıran ve reklam geliri kendilerine yatan, google ın kendilerine ödeme yapıp atıkları kanalları ödeyeceklermi?

evet atılanlarıda ödemiyor. kapananlarıda ödemiyor. bunlar kesin bilgi artık. kesin olmayan bilgiler ;

haziran kapananı ödenecekmi
1 eylülden sonra partnere nası girecez

açık açık dizi çizgi film sokabilr miyim diye sordum. adam sok diye sorun yok diyo kanal kapanmakdan kaçın diyo. hala spam bitti bitti. cahillik yapmayın güzel kardeşim. sakin olun. size tek diyebileceğim flag %10 ise %50ye kadar çıkıcak allaha dua edicez artık. tutan kanalınızı her uyandığınızda eliniz titreyerek kapandımı diye kontrol edersiniz artık eylülden sonra

Ocak'tan beri Quiz'e sokulan bütün kanalları inceliyorlarmış, en çok kanal kapattıran kullanıcıları ödeme bilgilerinden bulup, o ödeme bilgisine ait bütün kanallarını çıkartıyorlarmış açık kanallarını bile. Bunu partnerlerini google'a karşı korumak için yapmışlar.

Bu doğruysa iyi olmuş en azından partneri çöp edenleri tespit edip cezalarını keserler.. Bundan sonra da kanal bağlamak öyle kolay olmaz inşallah özelliklede satışı biterse mükemmel olur

Benim 500 600 kanalım vardı quizde 5 6 tane farklı dashboarddaydı hepsi,

yani bir dashboardda 150 200 olduğuda vardı, Dolayısı ile yarısından çoğu kapananda.. Kanal takip kullanmıyorum fakat 40 50 tanesine login oldum baktım hepsi partnerden atılmış. İnanıyorum ki bütün kanallarım atıldı. quiede hak veriyorum çok fazla kanal kapatması yaşattığım için adamlar önlem olarak bütün kanallarımı atmışlar, Zararım çok büyük.

Buradan Bu f ile başlayan haltı edip kanallarımı kapatanların doğacak çocukları inşallah en beter hastalıklara maruz kalır en büyük acıları çekerler. umarım anne babaları acılar çekerek ölürler yüce Rabbimden ALLAHImdan en büyük temennim bu hayattaki en büyük acıları görürler. ben hakkımı helal etmiyorum beter olsunlar. Amin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri