Beyler gereksiz msj yazmak istemiyorum ama bu ayın kazancı 20-30 ağustosta olcak demişti doğru mu bu
Dashboarda yansıdıysa, kanal açıksa ve partnerden atılmadıysa sanırım evet.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler gereksiz msj yazmak istemiyorum ama bu ayın kazancı 20-30 ağustosta olcak demişti doğru mu bu
Spamdan daha fazla kazanamayacaklarını anlayınca herkesin kanalını atıp son bir vurgun yapma peşindeler!
İyi de butun kanalların dashborduna gıremıyorum ve butun kanallarımı atmıs zaten ... Bize hiç ödeme yapmayacak mı şimdi ...!!!
Geçen aydan kapananları da ödemeyecek dıyorlar ...!!!
Ne yanı sımdı bunların parasını almadılar mı yutuptan
İyi de butun kanalların dashborduna gıremıyorum ve butun kanallarımı atmıs zaten ... Bize hiç ödeme yapmayacak mı şimdi ...!!!
Geçen aydan kapananları da ödemeyecek dıyorlar ...!!!
Ne yanı sımdı bunların parasını almadılar mı yutuptan
hocam şunu sorabilir misin
Partnerden atılma işlemi kesinleşmelerden sonra yapıldı yani google bu açık kanallar için quize ödeme yapacak ancak quiz bize ödeme yapmayacağını söylüyor. buna açıklık getirebilir mi sonuçta kendi insiyatifleriyle attılar bizi partnerden ama ödemesini de alacaklar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.