QuizGroup Network

İngilizce sağlamcaman yazın arkadaşlar şuna herkezde o kişinin yazdına beğni yapsın

---------- Spam Engelliyici 18:26 ---------- Önceki Mesaj 18:25 ----------

adam nabız yok lamaya geldi belliki

beyler eğer gerçekten quiz bittiyse mail yağmuruna tutabilirim gönderen vs istediğimizi yazarak belirli bi metinle

Saglam kanallari olup Bu guncellemelerden etkilenmeyen varmi peki ?
Bircok musterim etkilenmedi. Sattigim kanallarda sorun cikan adam yok suanda bana donus yapan ama beklemedeyiz. Ama cok etkilenenler de var dudak ucuklatacak derecede kazanclari gidenler filan
Ekleme: bi life salliyo abi, adam gecen seferde atti tuttu bisey olmadi, yetkili tam bi mail gelmeden bu adamin dedigine bel baglamanin mantigi yok oturup bekleyelim bence.

10-15 kanallık dashboardlar da sorun yok, 100-200 kanallı dashboardların alayı atılmış [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

furkanture20@
sözünüzde durun de hocam herkezi madur ettinz diye yazsana İngilizce hocam

Son düzenleme:
Bircok musterim etkilenmedi. Sattigim kanallarda sorun cikan adam yok suanda bana donus yapan ama beklemedeyiz. Ama cok etkilenenler de var dudak ucuklatacak derecede kazanclari gidenler filan
Ekleme: bi life salliyo abi, adam gecen seferde atti tuttu bisey olmadi, yetkili tam bi mail gelmeden bu adamin dedigine bel baglamanin mantigi yok oturup bekleyelim bence.

Evet hocam sallıyor hadi quiz kanal satmaya devam edelim.

Zaten geliyor mailler. Suan quize kapali kanalimin odemesi yapilacak mi diye mail at, kanal linki verme. Sadece kapali ama odemesi yapilacak mi diye sor aninda otomatik mail geliyor yapilmayacak su su sebeplerden dolayi diye. Onceden planlanmis birsey bu. Ocaktan bu yana cok sayida kanalin kapandigi odeme yontemlerine ait butun kanallari, yine ayni sekilde cok kapali kanal bulunan butun dashboardlari kapatmislar. Odemelerinide yapmiyorlar.

Beyler 1yildir herseyi odeyip guven kazandilar. Ve kanal sayisi giderek katlandi. Tekel oldu. Zirveye ulasti. 1yildir tum kanallardan aldiklari %20yi toplayin. Simdi haziran temmuz agustos kapanan ve networkten atilan kanallarin kazancinin %100unu toplayin. Bence 1 yillik karlarini gecer. Aksama patron bi parti yapar. Zirvede biraktilar jubile guzel oldu

Evet hocam sallıyor hadi quiz kanal satmaya devam edelim.
Siz benim demek istedigimi bi tekrar okurmusunuz rica etsem. Satisla alakali birsey var mi orada. Quizle calisan cok tanidigim var ve durumu belirttim cevremde etkilenen yok dedim. Insallah gecen sefer de bu life network un dediklerine bi bakarsiniz ne dedigimi anlarsiniz. Daha baska birsey demiyorum. Hayirli gunler.

Zaten geliyor mailler. Suan quize kapali kanalimin odemesi yapilacak mi diye mail at, kanal linki verme. Sadece kapali ama odemesi yapilacak mi diye sor aninda otomatik mail geliyor yapilmayacak su su sebeplerden dolayi diye. Onceden planlanmis birsey bu. Ocaktan bu yana cok sayida kanalin kapandigi odeme yontemlerine ait butun kanallari, yine ayni sekilde cok kapali kanal bulunan butun dashboardlari kapatmislar. Odemelerinide yapmiyorlar.
Bundan haberim yoktu, tatilde oldugum icin pek takip edemiyorum telefondan bakiyorum. Ama yine de life in hakkinda dediklerim yanlis seyler degil gecen konuda dediklerinden sonra. Tesekkurlwr seviyeli yorumun icin.

Adamlar Adsenseyi geçti.
Bir kanal atılınca diğer kanallarıda ödeme yönteminden bulup hepsini atıyorlar. Parayıda vermiyorlar.

Adsensede en azından sorunlu kanalı silip, diğer kanallarında para kazanması gitmişse tekrar geri getirebiliyoruz + Parada tekrar bize dönüyor.

Üstüne konma beklenen birşeydi şaşırmaya gerek yok, keşke 2016 da yapsalardı. Aslına bakarsan yüzlerce kanalım olmadığı için ve olanlarda atılmadığı için pekde umrumda değil. Kafasını duvara vuracak olanlar ortalığı çöpe çevirenler ve ruhunu satan f çılar.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] The next process how will continue? When the net result wins the final status

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri