QuizGroup Network

bu soruya 1 kişi çıkıpda kanıt göstererek ödiycek derse benden ona 1 ay dc hediye :D :D

%99 ödenmiycek dedi life teyze inşallah ödenir bekliyip görücez

benim daha farklı bi sorum var aslında açık olupta kanalları attılar bende gittim kanalları başka partnere bagladım . ödeme yapıyoruz deseler benim baska partnere bagladıgım kanallarıda öderlermi yoksa sen hakkını kaybettin baska partnere bagladın diyerek ödememezlik yaparlar mı

yapmazlar büyük ihtimal öyle bi durum olursa (şahsen)

Ytpara site yöneticilerinin biran önce öncülük edip, adam akıllı bir metin hazırlayıp topluca her bir kişi şahsi hesabından quiz'e mail göndermemiz gerekiyor.

Mailde; Kapanan ve açık olan, partnerden atılan bütün kanalların Google ödemesinin yapıldığı biliyoruz. Ödemelerimizin yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde vs.vs.vs.vs gibi şikayetlerimizi elimizdeki bilgi ve belgelerle (Panel ekran görüntüsü, Kesinleşen miktar görüntüsü, Haziran ayı kazancının kapanan kanal için ödemesinin Ağustos 30'da yapılacağına dair mailin ekran görüntüsünü Google ve ilgili birimlerine vs.vs.vs.vs. göndereceğimizi bilmenizi isteriz gibi tarzda bir adam gibi metin oluşturup göndermemiz şart şart şart..

önerine aynen destek veriyorum hocam yönetimle halledip söylemek en iyisidir.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] şuan Fethiye sokaklarında geziyor, ve sizin yuzunuzden gördüğüm her rusu tekmeliyorum bilginize. :D sadakam olsun sorun yok..

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

[/COLOR [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] şuan Fethiye sokaklarında geziyor, ve sizin yuzunuzden gördüğüm her rusu tekmeliyorum bilginize. :D sadakam olsun sorun yok..

acayip gerildim ya herkesin kanalımı atıldı? kanalı atılmayan var mı arkadaşlar?

acayip gerildim ya herkesin kanalımı atıldı? kanalı atılmayan var mı arkadaşlar?

var kardeşim.totom gibi kanalları atmamışlar sadaka gibisinden tutuyorlar heralde karaktersizler.en güzel kanalları sokacak partner arıyorum ama kafam durmuş ne yapacağım bilmiyorum.

ya konusuyoruzda cozum arıyorum toplu mail atalım ing iyi olan biri hazırlasın diyoruz ama site yonetimi kampanya başlatıp onculuk edecegine susuyor yol gostermiyor tuhaf

Benim atılmadı.Bir sınır var eğer mail adresinize bağlı veya banka,webmoney,paypal adresinize bağlı dashboardlardaki kanallarınız çok ve kapandıysa acımadan açıklarıda atıllar.

Benim şu ana kadar 6 ayda quizde en fazla 5,6 kanalım gitti.O da sahteciler yüzünden.

Bu adi quiz daha geçen ay google'ın uyarısından dolayı bir haltlar yemişti hatırlar mısınız bilmem. O zamanlar benim dikkatimi giriş koşullarının kalkması çekmişti, niye kaldırsın ki önlem alıcağına ama işte bugün anladım neden kaldırdığını. Adamlar google'ı dinlemiyormuş gibi yaptı girişleri kolaylaştırdı daha sonra da giren herkes yaptı paraları yaptı paraları sonra tak yok neymiş yeni politika geldi paraları vermiycez. Baştan sona oyun içindeymişiz meğer. Gelen sözleşmede koruma altına almak içindi kesin. Tüm kanallara tek tek geldi hatırlarsanız bu da demek oluyor ki kanalların ayrılacakları belliydi.

Quiz dashboard ayırma bölümünü kaldırdı dimi? Detach olan gözükmüyo bende

Bizim olay alttaki fıkraya döndü. Biraz da kendi kendimizin ayağına sııktık. Süreci kısalttık diyelim.

Adamın biri cehennemi geziyormuş. Cehennemde her milletin ayrı ayrı kuyuları varmış. Her kuyunun başında da zebani duruyormuş. Kuyulardaki insanlar canla başla çıkmak için uğraşıyor birbirlerine destek veriyormuş. Tam biri çıkacakken zebani görevini yapıyor adamın kafasına vurup onu tekrar aşağı atıyormuş. ama insanlarım mücadelesi bitmiyor yeniden deniyorlarmış.Adam her kuyunun başında bu manzarayı görerek gezerken birde ne görsün başında zebanisi olmayan bir kuyu….hemen merakla sormuş
-Neden bu kuyunun başında kimse yok ?
yanındaki zebani şu cevabı vermiş;
-Bu kuyu Türklerin kuyusu, burada zebaniye gerek yok çünkü onlar içlerinden biri çıkacak olduğunda onu tutup aşağı çekerler. Bu yüzden buraya zebani koymuyoruz.”

Ateş Bacayı Sarmış, Benim sormak istediğim şudur Lifenin ödeme yapmayacağını nerden ogrendiniz? Biri yazmış Life %99 Ödenmeyecek demiş bunu nerden duydu? Konuyu kesinlikle takip etmedim her ay felaketciler bir şeyler yazıyor diye. Beni aydınlatabilecek arkadaş var mı?

Ateş Bacayı Sarmış, Benim sormak istediğim şudur Lifenin ödeme yapmayacağını nerden ogrendiniz? Biri yazmış Life %99 Ödenmeyecek demiş bunu nerden duydu? Konuyu kesinlikle takip etmedim her ay felaketciler bir şeyler yazıyor diye. Beni aydınlatabilecek arkadaş var mı?

Life Network (forumdaki temsilci) ödeme yapılmayacak dedi

Bu adi quiz daha geçen ay google'ın uyarısından dolayı bir haltlar yemişti hatırlar mısınız bilmem. O zamanlar benim dikkatimi giriş koşullarının kalkması çekmişti, niye kaldırsın ki önlem alıcağına ama işte bugün anladım neden kaldırdığını. Adamlar google'ı dinlemiyormuş gibi yaptı girişleri kolaylaştırdı daha sonra da giren herkes yaptı paraları yaptı paraları sonra tak yok neymiş yeni politika geldi paraları vermiycez. Baştan sona oyun içindeymişiz meğer. Gelen sözleşmede koruma altına almak içindi kesin. Tüm kanallara tek tek geldi hatırlarsanız bu da demek oluyor ki kanalların ayrılacakları belliydi.

Yaptıkları vurgun öyle böyle değil. Kaç milyon ben hesaplayamadım..Bu da güzel bir mafya taktiğiymiş. Güven kazanmak için ağına katabildiğin kadar insan katacaksın. Kuruşuna kadar öde öde öde. 1 yıl 2 yıl sürekli öde. Millet sana artık babasından fazla güvenmeye başlasın.. Ağındaki insan sayısı 300 400 binleri bulunca eskiden sadece %20 sini yediğin pastanın %100'üne el koy! Hemde ağındaki kurban sayısı tavan yaptığında. Moskovanın göbeğinde güzel bir otel satın alabilirsin artık. Kim ne derse desin durum bundan ibarettir. %100 art niyet ve soygun var. Art niyet olmasa kapananları artık ödemiyorum derdi. Açıkları ve eski kapananları verirdi. Hadi kapananları komple eskileri dahil vermiyorum desin onu da sineye çekerdik. Açıkları alırdık. Ama bunlar açık kanalları dahil attı ve kazanca el koydu. O da yetmezmiş gibi hesaplara erişimlerini iptal etmediğin sürece reklam oynatıp kanaları yönetmeye devam ediyorlar. Var mı ötesi?

ulan bari haziran kapananları öde hiç para kalmadı

Kalan kanallardan şimdi bir tanesini flagtan kapatmışlar.
Gelde sövme.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri