Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Atılan kanalları adsense bağlasak işe yararmı arkadaşlar
bu soruya 1 kişi çıkıpda kanıt göstererek ödiycek derse benden ona 1 ay dc hediye![]()
![]()
%99 ödenmiycek dedi life teyze inşallah ödenir bekliyip görücez
benim daha farklı bi sorum var aslında açık olupta kanalları attılar bende gittim kanalları başka partnere bagladım . ödeme yapıyoruz deseler benim baska partnere bagladıgım kanallarıda öderlermi yoksa sen hakkını kaybettin baska partnere bagladın diyerek ödememezlik yaparlar mı
Ytpara site yöneticilerinin biran önce öncülük edip, adam akıllı bir metin hazırlayıp topluca her bir kişi şahsi hesabından quiz'e mail göndermemiz gerekiyor.
Mailde; Kapanan ve açık olan, partnerden atılan bütün kanalların Google ödemesinin yapıldığı biliyoruz. Ödemelerimizin yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde vs.vs.vs.vs gibi şikayetlerimizi elimizdeki bilgi ve belgelerle (Panel ekran görüntüsü, Kesinleşen miktar görüntüsü, Haziran ayı kazancının kapanan kanal için ödemesinin Ağustos 30'da yapılacağına dair mailin ekran görüntüsünü Google ve ilgili birimlerine vs.vs.vs.vs. göndereceğimizi bilmenizi isteriz gibi tarzda bir adam gibi metin oluşturup göndermemiz şart şart şart..
acayip gerildim ya herkesin kanalımı atıldı? kanalı atılmayan var mı arkadaşlar?
acayip gerildim ya herkesin kanalımı atıldı? kanalı atılmayan var mı arkadaşlar?
Var hocam 80 tane ama hiç para kazamilmamis videoları yeni attım 5 tane kapanan vardı onları çıkarmışlar diğerleri duruyoracayip gerildim ya herkesin kanalımı atıldı? kanalı atılmayan var mı arkadaşlar?
Ateş Bacayı Sarmış, Benim sormak istediğim şudur Lifenin ödeme yapmayacağını nerden ogrendiniz? Biri yazmış Life %99 Ödenmeyecek demiş bunu nerden duydu? Konuyu kesinlikle takip etmedim her ay felaketciler bir şeyler yazıyor diye. Beni aydınlatabilecek arkadaş var mı?
Bu adi quiz daha geçen ay google'ın uyarısından dolayı bir haltlar yemişti hatırlar mısınız bilmem. O zamanlar benim dikkatimi giriş koşullarının kalkması çekmişti, niye kaldırsın ki önlem alıcağına ama işte bugün anladım neden kaldırdığını. Adamlar google'ı dinlemiyormuş gibi yaptı girişleri kolaylaştırdı daha sonra da giren herkes yaptı paraları yaptı paraları sonra tak yok neymiş yeni politika geldi paraları vermiycez. Baştan sona oyun içindeymişiz meğer. Gelen sözleşmede koruma altına almak içindi kesin. Tüm kanallara tek tek geldi hatırlarsanız bu da demek oluyor ki kanalların ayrılacakları belliydi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.