Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni kanal ekleyebilen var mı arkadaşlar? eşleşen veren kanalları tekrar eklemeyi düşünüyorum para kazan onlarda açılacak mı merak ettim
Yeni dashboard oluşturarak yeni kanal ekledim şimdi, ama attıkları kanalları ekleyemiyorum
Yani hala devam diyorsun
Adamlar haklı para ödemese de olur nasılsa birileri gelmeye devam edecek diyor...
Haziran'da kapanan kanalların ödemesi yapılmayacakmış.
Greetings,
Transfers to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.
Access to your dashboard will not be reinstated.
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Haziran'da kapanan kanalların ödemesi yapılmayacakmış.
Greetings,
Transfers to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.
--
Best regards,
The QuizGroup Team
bunu bu metinden nasıl cıkardın hocam haziranla ilgili bir şey geçmiyorHaziran'da kapanan kanalların ödemesi yapılmayacakmış.
Greetings,
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Ben adamlara Haziran'da kapanan kanalların ödemesi yapılacak mı? diye sordum.
adamlar yapılmayacak diye cevap attı!
ayrıca panel ile ne alakası var? adam transfer diyor. (PARA TRANSFERİ)
Atılan bir kanalım için daha önce bir mail atmıştım yanıt gelmiş...
Greetings,
A transfer to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Kısaca geçmiş olsun diyor sanırım.
Su yuzlerce binlerce kanali atilanlar hepsi tek dashboard muydu? [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.