QuizGroup Network

Adamlar hiç sorunsuz açık kanalları atıp parasını ödemicez diyolar, siz hala kapanan kanallardan bahsediyosunuz.

Atma durumu farklı kesinleşme varmı ortada?
Yok.
Ancak maddelerinden birinde kesinleşmeler ödenecek diyor ondan bu haziran baskımız hocam.

bu kadar kişinin boyle bir durum yaşamasına gercekten çok üzüldüm allah cümlenize sabır versin ben şu konu hakkıanda net bilgi bulamadım aslında sormayada çekiniyorum benim tek dashboardum var son 3 ayda 4 tane kanal kapandı sadece o 4 kanalı atmışlar zaten onların ödemesini almıştım gecen ay hiç kapanmadı kanal duruyor kesnileşmiş tektek de kontrol ettim acaba bunun ödemesini ypılcakmı bi bilgisi olan varmı acaba??

bu kadar kişinin boyle bir durum yaşamasına gercekten çok üzüldüm allah cümlenize sabır versin ben şu konu hakkıanda net bilgi bulamadım aslında sormayada çekiniyorum benim tek dashboardum var son 3 ayda 4 tane kanal kapandı sadece o 4 kanalı atmışlar zaten onların ödemesini almıştım gecen ay hiç kapanmadı kanal duruyor kesnileşmiş tektek de kontrol ettim acaba bunun ödemesini ypılcakmı bi bilgisi olan varmı acaba??

Dashboarda girip açık kanalın kesinleşmesini şuan görebiliyorsan yüzde yüz yapılacak.

Şuan dashboarda girip kesinleşmesini gördüğümüz kanalları atarlarsa yine ödeme alabilirmiyiz sizce?

ben dashboarda girebiliyorum ama inbox daki hazirandaki kapalı kanalların ödenecek mailini silmişler bu yüzden o kapalılar büyük olasılık ödenmeyecek.

Yenimi atılma oldu hocam?

Merhaba arkadaşlar dünden beri takipdeyim şunları çıkardım ben şahsi olarak eklemek isteyen varsa ekleyebilir + olarak;

- Kanal dashboardında fazla olan kanalların hepsine vurgunu yaptı belli bir miktarı geçen bir arkadaşım vardı 327 kanal var diyordu bir dashboardda ve giriş yapamıyorum diyor.

- Az kanallı dashboardlara dokunmadı mesela benim 16 12 8 9 7 gibi dağıttım hepsine girebiliiyorum ve hatta hatta movies veya full episodelerde var ama editlemedim bugün yarın yapacağım.

- Temmuzda kapananları neden ödemeyecek neden mi? ne panelde gözüküyor açıklarda çünkü ayırdı kanalları ! ve kesinleşme yok ortada.

- Haziran kapananları ödeyecek neden çünkü bir maddesinde kesinleşmeler olunca ödeyeceğim diyor quiz.

Benim şuan aklıma gelenler bu Eylül 1'den sonra ne olur bilinmez tabi.

Hocam az dashboardlara dokunmadı fikrine katılıyorum kesinlikle benim quizde tek dashboard da sadece 10 kanalım var ve hiçbirinde atılma gibi bir şey olmadı.

Youtube ne oldu anlamıyorum.Bir kanalımın adsensede para kazanması kapatılmıştı.Silip tekrar açtıktan sonra Quize bağladım.Para kazanmaları açtıktan sonra kanaldan çıkmıştım.Şimdi baktığımda Adsense ye bağlı gözüküyor aynı zamanda Quiz in dashboardında kanal var.Atılmamış dashboarda girebiliyorum.Kafam iyice karıştı izlenimler nereye gidecek? Boşa gitme ihtimali var mı? Kafamda deli sorular :(

kesınlesen kanalları odıyecek dıye kesın bır bılgı yok,sadece herkes beklıyor,ınsallah odenır,odenmezse zaten tarıhın vurgunu olucak

ayın 20 sinden önce ödeme falan beklemeyin arkadaşlar 20 sinden sonra dananın kuyrugu kopacak zaten

Dashboarda girip açık kanalın kesinleşmesini şuan görebiliyorsan yüzde yüz yapılacak.

evet hocam girebiliyorum her ay girdiğim gibi sorunsuz giriyorum hatta denem amaçlı kanal bağladım onuda aldılar mail gelir ya oda geldi sözlemede geldi imzaladım herşey eskisi gibi hakkıımızda hayirlisi

Bu günü hiç unutmayacağım, 17 Ağustos depreminin olduğu gün binlerce kanalım atıldı ve ödenmeyecek, İleride torunlarıma anlatacağım :)

Geçmiş olsun hocam bizimkiler de çoğu gitmiş bir bakıyorum var sonra yok acaba panele girince mi atıyorlar
geç öğrendik işi en azından 5-6 ay güzel zaman geçirdik az biraz hayatımız değişti şimdi eskiye dönmek zor gelecek tekrar tekrar Allah razı olsun

[MENTION=18284]xtekin[/MENTION] mail başlığını kontrol et anlarsın farkı, ne alaka dashboard ile diye...

elimde bozuk para masa üstüne atıp duruyorum 2 gündür.
terapi gibi geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri